Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.210 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles op en top geregeld, mooie schoenen en snelle levering. Het persoonlijke kaartje vind ik de kers op de taart. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Scherpe prijs en snel geleverd. Helaas zaten de sandalen niet helemaal optimaal daarom jammer genoeg geretourneerd.
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en gemakkelijk ruilen als dat nodig is. Gewoon goede service
Beoordeling melden
GK
Gijs K.
Eindhoven
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Naar lang wachten op de korting. Toch nog een snelle levering
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super schoenen zaak waar je telefonisch goed geholpen wordt.
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd alles prima verzorgd echt kwaliteit snelle levering
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed kontakt. Helemaal tevreden.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling en levering allemaal perfect.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, uitstekende kwaliteit
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes ingepakt
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Toch nog snel ivm carnaval. Dank!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leuke schoenen

Prima, leuke schoenen.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HX
Hans X.
Arnhem
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
YJ
Yves J.
Tongeren
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reeds eerder zeer tevreden bij Vabotti gekocht. Helaas de aankoop nu teruggestuurd. Op het schermpje leek de kleur cognac maar in echt op camel. In recordtijd afgehandeld.
Beoordeling melden