christineleduc.nl
Beoordelingen:

133 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden133 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie/ verzending van Christine Le Duc. Mooie kwaliteit lingerie. Verbetering zou zijn het niet met PostNL te versturen aangezien die niet doet wat beloofd is waardoor het kado voor diegene door haarzelf opgehaald moest worden bij een PostNL punt maar in 1x toch een paar dagen geleverd werd

Meest relevante negatieve beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte kwaliteit, gelijk 🟰 n de prullenbak
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor christineleduc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit valt tegen

Kwaliteit van bestelde setjes valt tegen. Leuk voor het oog.
Beoordeling melden
Antwoord van christineleduc.nl
6 mei 2024
Bedankt voor het delen van de ervaring! Wat jammer dat de setjes niet helemaal aan je verwachtingen voldeden, maar we waarderen je eerlijke feedback enorm! We doen ons best om kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen, en ik ben er zeker van dat we je de volgende keer weer positief kunnen verrassen. Onthoud dat als een setje toch niet is wat je wilt of zoekt, je het altijd mag retourneren. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten! Vriendelijke groet, Adriën
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie/ verzending van Christine Le Duc. Mooie kwaliteit lingerie. Verbetering zou zijn het niet met PostNL te versturen aangezien die niet doet wat beloofd is waardoor het kado voor diegene door haarzelf opgehaald moest worden bij een PostNL punt maar in 1x toch een paar dagen geleverd werd
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, mooie korting, kwalitatief goed product

In de avond besteld, volgende dag al binnen. Product gekocht met 30% korting. Daarnaast functioneert het product goed ;)
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Very fast and efficient delivery, clear navigation and explanations on the website. Would recommend wholeheardetly
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bleek te kleine maat, retour gezonden en binnen twee dagen geld retour. Super snel !! Heel fijn 😁
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

echt blij met mijn bestellingen

ik heb een aantal mooie bestellingen gedaan waar ik echt blij mee ben en het werd snel bezorgd.
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Topkeuze, voor iedreen toegankelijk en leuk. Snelle en discrete levering
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne klantenservice bij defect product. Vervanging snel geregeld!
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en discrete levering van mijn bestelde artikelen.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

precies

Het ging precies, zoals van tevoren beschreven
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en fijne spullen. Wel een beetje duur.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Neutrale verpakking. Fijne producten.
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd tevreden met wat ik besteld heb
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering,en prima kwaliteit.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede afhandeling
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vrouwtje geniet er enorm van..
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
doen wat je beloofd hebt!!
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Discreet, juist en snel
Beoordeling melden