Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

5.029 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden131.582 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

de meest kritische beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling

De snelle bestelling en aflevering , het gaat nogal eens mis met het bezorgen van het pakket. Sommige pakketbezorgers zeggen dan dat zij niemand thuis aantreffen, terwijl je er een vrij dag voor heb genomen en gewoon thuis zit. het zijn meestal de ingehuurde koeriers die dit doen
Beoordeling melden
IB
Ineke B.
Maarssen
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel en correct geleverd! Altijd goede kwaliteit! Jammer dat hij niet meer altijd de voordeligste is. Vanwege de levering en de kwaliteit blijf ik trouw aan Body & Fit
Beoordeling melden
FK
Fred K.
Bergen op Zoom
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Koop hier regelmatig.

Koop hier regelmatig en altijd verzending op de tijd die je aan geeft. Kunt verschillende dagen kiezen. Verder veel keus in producten voor redelijke prijzen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging. Altijd leuke kortingen en gratis stuff. Enige minpunt dat de perfection crunchy bar weg is.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
het is niet altijd makkelijk om uit de grote hoeveelheid producten en aanbiedingen de juiste keuze te maken.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten uit veel keuze

Fijne site met veel keus en heerlijke producten Jammer dat vaak dingen(langere tijd) niet voorradig zijn
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de belgiese post heeft de levering overgenomen nu krijg je alles veel dagen later dat is een nadeel
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit en prijs, snelle levering

Goede kwaliteit producten, snelle levering, omschrijving op site volledig en duidelijk
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vroeger kreeg een gratis extraatje bij een bestelling, nu niet meer, jammer!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

A Great Aid to Stay Fit

Assortiment, aanbiedingen, bestelgemak en snelheid van leveren.
Beoordeling melden
JB
Jeroen B.
Amsterdam
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed maar wordt steeds duurder en minder keuze opties
Beoordeling melden
RM
Rob M.
'S-GRAVENHAGE
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Te veel verzend kosten. Dit werdt snel opgelost
Beoordeling melden
MS
Marian S.
Eygelshoven
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Staan altijd vriendelijk voor je klaar
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en betrouwbaar
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en super kwaliteit
Beoordeling melden
MK
Mevr K.
Montferland
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering lekkere producten
Beoordeling melden
JV
Joris V.
St.-Kruis/Brugge
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Soms wat langer onderweg.....

Soms wat langer onderweg. ...
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets meer op voorraad hebben.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

8223dw

they never send the shaker
Beoordeling melden
JS
Johan S.
Volendam
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending
Beoordeling melden