Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd.
Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.
Body en fit niet bereikbaar.
Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Goede kwaliteit maar slechte prijs voor Belgische klanten!
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
Echter: samen met veel Belgische klanten zijn we verbijsterd over het immense prijsverschil (in negatieve zin) met wat aan Nederlandse klanten wordt aangeboden.
Dit moet veel beter kunnen!
Top 🦍
Altijd op tijd geleverd, prima producten en met kortingsbonnen die op internet te vinden zijn maakt het een prima prijs voor wat je krijgt. Alleen is de shaker zeer tragisch, de legende voor de inhoud is niet goed af te lezen wanneer je er drank in manifesteert. Zelfs als een gratis shaker zou ik die niet vrijwillig gebruiken voor mijn proteïne shakes 🥲. Dat moest ik even kwijt.
Ik had whey perfection besteld. Toen ik de bevestigingsmail had ontvangen, kreeg ik meteen een mail om met een code extra korting te ontvangen.
Heb meteen een mail gestuurd dat ik daar niet blij mee was.
2 dagen later is de 15% korting in de mail verrekend en in de loop van de avond stond het geld al op de rekening. Keurig afgehandeld! En altijd prima producten en service. 👍
Het is net geen 10 want: De producten, de bestelwijze, de betaling en de afhandeling van BOY&FIT zijn uitstekend. het wordt ook snel verstuurd. Alleen jammer dat zij het pakketje verzenden met POSTNL. Want ik ontvang het pakketje niet. Ook niet na meerdere contacten met POSTNL. Dit gebeurd dan ook veel vaker, dat ik mijn pakketjes niet thuisbezorgd krijg.
Heerlijke smaak, geen vieze zoals bij aanbieding met de gratis walgelijke zwarte beker. Ik kies nu vanille en geen chocolade, want chocolade smaakt vreselijk, terwijl ik heel graag chocolade lust. Graag een aangename, iets vrouwelijkere beker ontwerpen, de kleur dus vooral, geen zwart en ook geen stinkende plastiek aub! Groetjes!
7 sep. 2023
Lekker & makkelijk opgeloste shakes.…
Al paar x verschillende smaken shakes besteld, snel geleverd en goed geleverd product. Ipv na het sporten, neem ik de shake voor het sporten (met soya-melk, ipv halfvolle) werkt SUPER! Geen opgeblazen gevoel in mijn buik en niet echt hongerig thuis komen na 1 tot 2 uur conditie&kracht training, dat jij weer veel gaan eten.
Goede smaken
Twee grote zakken van de WHEY PERFECTION besteld in de smaken Banaan, en witte chocolade. Beide smaken zijn erg lekker. Ik heb nu meerder smaken gehad uit deze serie, allemaal even goed. Super voor na het sproten.
Levering ging zoals altijd ook weer erg snel, volgende dag was de bestelling al thuis.
Het assortiment is helemaal in mijn straatje. Dingen die ik wel belangrijk vind en in sommige gevallen naast me neer leg door de aantrekkelijke prijs zijn, voorkeur voor biologisch, natuurlijk, zonder toevoegingen, liever geen gelatine en zo wel dan runder. Ik mis nog de Greate lakes gelatine.
4 sep. 2023
Betrouwbaar
Duidelijke productomschrijvingen, alhoewel de op de site vermelde frequentie inname soms afwijkt van het etiket. Snelle levering. Helaas niet altijd alles op voorraad. Een factuur als PDF in de bijlage zou wel fijn zijn. Desondanks een prima onderneming om zaken mee te doen.
1 sep. 2023
Bij de bestelling bij Body and Fit krijg je goede producten voor een goede prijs, helaas werkt het aanmelden voor de nieuwsbrief niet correct, ik krijg geen e-mail met kortingscode. Maar dat weerhoudt me er niet van een volgende keer weer te bestellen bij Body and Fit.
Low calorie meal smaak aardbei en banaan, afgelopen week besteld, vol gevoel en lekker van smaak, met sport en 2 shakes per dag plus avondeten ( koolhydraten arm) ben ik bijna 3 kg in een week afgevallen,ik ga nog verder met de shakes
Goede producten met een zeer redelijke prijs. Daarnaast is de levering altijd snel, op tijd en de verpakking is altijd goed aangepast aan de hoeveelheid producten. Dus geen doos van 1 m2 met 1 potje vitamines en gebakken lucht erin!
8 sep. 2023
Ik heb commercials gemaakt voor Orangefit. Toen ben ik het gaan gebruiken voor mezelf, maar ik vind hun producten echt te duur!
Zeker nu ik heb gezien hoe ze omgaan met hun personeel. Echt een fout bedrijf hoor. Niet zo worden!
Goede zoek-/filterfunctionaliteit, ik zou nog nauwer willen kunnen zoeken (eiwitgehalte, zoutgehalte, suikergehalte) maar besef me dat dit een beetje extreem is. Veel keuze, ook qua smaak. Bestellen en bezorgen soepel.
Alles prima echter jammer vindend, dat de prijzen zo onwijs gestegen zijn in de loop der tijd! Al jaren klante, maakt dát voor mij tegenwoordig toch vaak een stuk voordeliger, bij eventuele concurrenten uit te komen.
Ruime keuze, helaas is er regelmatig een tekort van producten. De prijzen durven al eens te fluctueren, maar al bij al zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
5 sep. 2023
Bestellen bij B&F bevalt goed!
Het bestellen bij body and fit bevalt zeer goed. Er is een groot assortiment met veel smaken en keuzes. Qua prijs/kwaliteit scoren ze wat mij betreft ook heel goed.
Gewoon beste repen ever.
Heel veel proteïne repen geprobeer en geen 1 die zo goed bevalt als deze. Dit is voor mij echt een blijvertje die ik altijd zal bestellen.
Geïmporteerde beoordelingen