16 apr 2024
Zeer snel en correct. Dit is lang mijn favoriete webshop geweest, maar assortiment is voor mij minder interessant geworden plus dat de prijzen minimaal verdubbeld zijn.
2 keer achter elkaar iets mis met mijn bestelling. Meerdere keren etiket aangemaakt bij de klantenservice en nog steeds geen feedback gekregen. Heb in het verleden nooit een slechte ervaring bevonden met body en fit maar nu ben ik wel teleurgesteld. İk zal ook niet maar snel wat bestellen volgende keer. Je hebt genoeg sites die wel hun klanten waarderen. Eerste bestelling geen shaker meegekregen 2de bestelling een open pot creatine die in de doos was gelekt.
Beoordelingen voor Body&Fit NL
Weer voorraadje whey eiwit en creatine gehaald bij body&fit. Huismerk is perfect, mixed goed en smaakt goed (naturel/smaakloos).
Houdbaarheidsdatum loopt van begin 2026 tot halverwege 2026, erg handig als je niet veel gebruikt, al zal dit veel eerder op zijn bij mij.
21 aug 2024
Goede producten wel prijzig
Goede producten, maar de prijzen zijn enorm gestegen de laatste jaren. Meer dan inflatie. Maar dat zie je in de hele markt. Hier moeten ze wat aan doen want denk dat dit een belemmering gaat vormen nu/ in de toekomst voor veel mensen
20 aug 2024
Al jaren tevreden klant
Ben al jaren klant en de kwaliteit en ( snelle) service is al jaren heel goed! De prijzen van mijn favoriete vaste producten zijn wel gestegen dus dat koop ik nu wat minder vaak
Niets op aan te merken. Niet op de producten en niet op het bezorgen, inclusief de e-mailcommunicatie erover.
Maar zouden we dat niet als normaal moeten kunnen beschouwen?
Snelle levering, duidelijke beschrijving. De zakken zaten wel onder de plakpoeder, werking kan ik nog niks over zetten net een week begonnen
overzichtelijke website waar je meer dan genoeg keuze hebt, en meteen vind wat je zoekt.
correcte prijzen ,
netjes en heel snel verzonden.