Certificaat voor Body & Fit

No. X3724F1632FF2787F6134CDB351BD9FF8
 

Geldig vanaf
11-08-2017
Geldig tot
10-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Body & Fit



Uitstekend

4.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 19.980 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Body & Fit al 84.535 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
18-06-2019
Levering: een aantal dagen te laat, track & trace werkt niet,...
Producten: (12 weken slankplan) shakes/smart bars/pannenkoeken zijn lekker, recepten mogen meer gedetailleerd zijn.
Service: online chat/mail contact ivm late levering is prima, vlot en vriendelijk.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
25-04-2019
18-06-2019
Altijd snelle levering, goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
18-06-2019
Super goed fijn en super snel geleverd Deze shop is uniek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Prima producten, reeds eerder al eens besteld ook,
Maar minder goede ervaringen met post.nl daarom maar 3 sterren, de rest is top
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Goede kwaliteit als altijd Wel jammer dat je bij je bestelling tegenwoordig geen samples meer krijgt. Voorheen vond ik dat nog altijd wel een extra leuk stukje service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Zoals altijd, prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
alleen levering duurde 2 dagen langer vanwege onbekende redenen maar voor de rest het was goed gegaan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Ruim productenaanbod, waarvan enkele absolute favorieten. Dat een aantal producten mij tegenvallen (de Walden Farms mayonaise, bv.), is een persoonlijke appreciatie die ik met sommige klanten deel en die door andere klanten net tegengesproken wordt. Smaken verschillen.
Wat ik persoonlijk hard op prijs stel: klantenreviews bij de producten.
Levering: top. Service (met o.a. klantenhelpdesk): top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
snel, goed en redelijk geprijsd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Het ontvangen van de bestelling duurde enkele dagen langer dan voorzien.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Makkelijk te bestellen, zeer snel geleverd en uitstekende producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
17-06-2019
Correct en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Alles is goed verlopen en de producten smaken goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
17-06-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Geen comentat
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Beste,

De producten zijn goed. Ik heb daarin niets aan te merken. Wat betreft de levering, die komt altijd te laat.
Als je dan een mail stuurt aangezien het de zoveelste keer is, krijg je geen respons.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
17-06-2019
Geen opmerkingen Alles is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Alles wordt altijd mooi op tijd geleverd, degelijk verpakt en met de producten in perfecte staat. De producten zelf zijn zoals altijd zeer goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Goed en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Alles rap en goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Snelle verzending en netjes verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Perfecte en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Goede service en producten plus super snelle levering. Ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
doe zo verder
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Wat moet ik zeggen tot nu toe gaat het goed. Mijn bestellingen word altijd compleet en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Snel en precies als beschrijving
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Beter kan niet,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Ik had nog een kortingscode tegoed. Deze bleek tijdens de bestelling niet te werken. Hier heb ik een email over gestuurd of er nog iets aan gedaan kon worden, maar hier heb ik niet eens een reactie op gehad..dus er was geen service.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
17-06-2019
Bij een aantal categoriën mag het assortiment wel wat ruimer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Goede producten en goede vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Gewoon dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Ik ben uitermate tevreden over service en levering, produkten ook maar ik heb een kleine kanttekening, bij de bestellingen van Swanson produkten (vitamines) vind ik vaak niet hetzelfde produkt dat ik al eerder besteld heb.
Misschien kan het dan niet geleverd worden?
Voor de verdere rest ben ik zeer content.

Vriendelijke groet van Margriet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
vlotte levering en kwaliteitsproducten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Ik kan nergens iets op aanmerken. Buiten het snel leveren van de goede producten, heb ik van de overige service nog geen gebruik hoeven maken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
ALLES IS TOPPY
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Jammer dat ik het er nog zelf op moet smeren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Body & Fit klantbeoordeling

Body & Fit

The fit people's supermarket

Body & Fit werd op 11-08-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Mars 10
8448CP Heerenveen
Nederland
klantenservice@bodyenfitshop.nl
Body & Fit
Winkel-exploitant
Body & Fit Sportsnutrition B.V.
Mars 10
8448CP Heerenveen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Body & Fit.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.