Certificaat voor Body & Fit

No. X3724F1632FF2787F6134CDB351BD9FF8
 

Geldig vanaf
11-08-2017
Geldig tot
10-08-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Body & Fit



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 56.729 Trusted Shops beoordelingen sinds 08-05-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 56.729 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Product is uitstekend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
Prima producten, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
25-04-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Ga vooral zo door
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Gewoon uitstekend ;)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Prima verzending en ontvangst
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Alles was top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Alles is altijd top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
De smaken vanille en cookie&cream bevallen me totaal niet. Wat me ook erg stoort is dat het erg klonterig is, waardoor het moeilijk te drinken is.
3.33
Redelijk

Body & Fit antwoordt: 26-04-2018
Ai! We horen graag van je zodat we gaan kijken hoe we je alsnog kunnen verblijden. Smaken verschillen natuurlijk, maar er is vast een oplossing te bedenken zodat je met plezier je shake kan nemen.

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Op tijd goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Goede producten, super snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
super blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Over de levering en de service valt zeker niet te klagen. Helaas is de smaak cookie and cream van mijn eiwit shake niet door de keel te krijgen en is dus helaas een stevige miskoop. Ook lost de creatine niet goed op in water, ik weet niet of dat door de cyclone beker of door de creatine zelf komt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Gewoon geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Alles in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Op de website zijn de producten makkelijk te vinden.
Ze worden snel en keurig bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Goede producten en snelle bezorging Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
25-04-2018
Nog nooit problemen ondervonden met een levering. En supersnel in huis altijd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Ik heb nu een aantal keer bij Body & Fit besteld en ben heel erg tevreden. Leuke acties en spullen worden de volgende dag al geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
25-04-2018
De producten werden snel en netjes verpakt geleverd. Ik gebruik de producten (low calorie meal en low calorie bar) nu een week en ik ben zeer tevreden over het resultaat Ben 1,5 kg kwijt. Het hongergevoel valt mee. Wat ik vooral erg fijn vind is dat je 's avonds normaal (wel met mate) kan eten. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Ebeyin ami
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
alles snel en goed ontvangen top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
De site is duidelijk en met een fijne uitleg bij alle producten Levering is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
25-04-2018
Goede producten, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Supersnelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Precies zoals ik had verwacht.
Weer op en top perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snelle levering; verse producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Alles steeds tip top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
Het werd perfect geleverd. Heb de bestelling gedaan en daags nadien ontvangen. Body&Fit doe zo verder.
5.00
Uitstekend

Body & Fit klantbeoordeling

Body & Fit

The fit people's supermarket

Body & Fit werd op 11-08-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Mars 10
8448CP Heerenveen
Nederland
klantenservice@bodyenfitshop.nl
Body & Fit
Winkel-exploitant
Body & Fit Sportsnutrition B.V.
Mars 10
8448CP Heerenveen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Body & Fit.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.