Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

5.053 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden131.677 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
(3948)
Resetten
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vanaf het moment van betaling tot aan de levering gaat alles prima en snel!

Alles verliep soepel, zoals ik dat gewend ben van Body & Fit. Vanaf het moment van betaling tot aan de levering gaat alles prima en snel. Ik word voortdurend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De ene dag besteld en de volgende dag heb ik mijn spullen gewoon in huis, zoals beloofd!
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben n trouwe klant. En tevreden. Wel n aanrader: Die 2 kilozakken dat is een gedoe om die in een voorraad bus te schenken. Maak een schenktuit in de zak Ook krijg ik de scoop niet makkelijk in de waterfles. Ikdoe t nu via m zakje . Oplossing: een tuitje op de scoop.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop. Ik dacht alleen dat ik ook de visolie had besteld, maar met aanvinken heb ik het niet goed gedaan. Anders had ik slechts 1 maal verzendkosten betaald. Mijn fout!
Beoordeling melden
RB
Rene B.
ALMERE
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering. Enkel de aminozuren perfection smaakt wel heel chemisch. Ga ik niet meer bestellen. De bcaa amino is wel erg lekker (fruit punch)
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede producten voor een goede prijs. Goede info, goed bereikbaar voor vragen over voeding! Mooie aanbiedingen en snelle levering!!!
Beoordeling melden
CS
Carine S.
Desselgem
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben al lang klant bij Body&fit, al altijd tevreden geweest. Dus voor mij heel zeker dat ik nog producten zal aankopen.
Beoordeling melden
WV
Walter V.
Hoboken
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

snelle en vlotte levering, goede producten

snelle en vlotte levering van mijn bestelling. Zoals steeds zijn het goede producten met nog een lekere smaak er bovenop
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Duidelijke website, veel keuze, geweldige prijzen, veel informatie per product, snel verzonden en snel bezorgd. Toppers!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Echt een aanader

Mooie duidelijke site. Snel geleverd en een uitstekend product. Ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Good quality

ik geef het 5 steren altijd snell bezorg. En alles klopt niks vergeten en alle maatscheppers aanwezig.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestel al jaren mijn vitamine en minerale pillen hier. Altijd op tijd bezorgd. Ben erg tevreden.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Alles ging volgens de afspraak, alles werd netjes en op de juiste dag geleverd. Heel content!
Beoordeling melden
LH
LIAN h.
FEANWALDEN
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gebruik al jaren de eiwit repen en eiwitshakes. Bevalt zeer goed. En snelle bezorging 👍
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!

Makkelijk bestelling kunnen plaatsen, snelle levering en fijne producten! Aanrader!!!
Beoordeling melden
MW
manuela w.
Enschede
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Elawenz

Product werd heel snel geleverd, ben altijd heel tevreden ook met het product zelf.
Beoordeling melden
NV
noel v.
lubbeek
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling word binnen de aangegeven tijd geleverd en is ook correct ingepakt.
Beoordeling melden
HV
Henk v.
Scharnegoutum
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop

Snel en adequaat geleverd waarbij de speciale aanbiedingen geld kunnen besparen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Producten en uitleg en keuze op de website is prima. Bestellen en gemakkelijk.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Stroopwafel is fantastisch! Enige verbetering zou een grotere zak zijn.
Beoordeling melden
RB
Rob B.
Blaricum
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product ontvangen zoals verwacht. Ook op de datum die mij uitkwam.
Beoordeling melden