Tjinstoko.eu- Logo - Beoordelingen

Tjinstoko.eu

516 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.668 beoordelingen in totaal

31 okt 2023
De spulen zijn erg nettes ingepakt de levering is snel de Website is makkelijk maar als je Artikel wilt saven voor de volgende dag dat lukt niet dan moet je alles weer op nieuw invoeren dit zpuden jullie kunnen verbeteren. Het Sortiment is uitgebreid. Masr ook als je verl koopt Krieg je geen korting of een präsent of een tester zo dat je weer Gast bestellen dat is jammer en andere Website bieten hierbij meer extraS

18 okt 2023
Helaas een teleurstellende ervaring met Tjinstoko.eu. Drie van de vier producten die ik heb ontvangen hadden een verlopen houdbaarheidsdatum. Dit is onacceptabel en heeft mijn vertrouwen in de kwaliteit van de aangeboden producten ernstig geschaad. ---------- Leider eine enttäuschende Erfahrung mit Tjinstoko.eu. Drei von vier Artikeln, die ich erhalten habe, waren abgelaufen. Dies ist inakzeptabel und hat mein Vertrauen in die Qualität der angebotenen Produkte stark erschüttert. ---------- Malheureusement, une expérience décevante avec Tjinstoko.eu. Trois des quatre articles que j'ai reçus étaient périmés. C'est inacceptable et cela a sérieusement entamé ma confiance dans la qualité des produits proposés. ---------- Unfortunately, a disappointing experience with Tjinstoko.eu. Three out of four items I received had expired expiration dates. This is unacceptable and has seriously undermined my trust in the quality of the products offered.
JF
Jeff F.
Losheim am See

Beoordelingen voor Tjinstoko.eu

AP
Annouschka P.
La Haye HOLLANDE
19 sep 2024

Super betrouwbare en professionele winkel!

Super betrouwbare winkel. Overzichtelijke website. Bestellingen worden vlot én professioneel verpakt verzonden. Zeer ruime keuze aan producten van uitstekende kwaliteit. Goede communicatie via email tijdens het leveringsproces.
23 sep 2024
Makkelijk bestellen, snelle levering, informatie via email over de status is prima, maar niet altijd correct. maar dat gebeurd niet vaak. Prijs is redelijk.
21 sep 2024
Snelle levering en makkelijk te bestellen. Boven een bepaald bedrag geen verzendkosten. Kan ook naar buitenland bestuurd worden. Een aanrader.

Alles.

De snelle bezorging en de kwaliteit van de producten die ook nog eens goed ingepakt zijn.

Alles.

De snelle bezorging en de kwaliteit van de producten, en ook nog eens goed ingepakt.
MM
Marja M.
Capelle aan den IJssel
22 sep 2024
alles OK qua snelheid, qua website en qua zorg voor de verpakking van de bezorging
Voor ons de eerste keer besteld Zeer goed verzorgd, gaan we zeker meer doen
19 sep 2024
Goede ervaring. Snel verzonden, netjes ingepakt en alles zoals beschreven.

Gewoon goed.

Snel en netjes verpakt precies datgene wat ik zocht. Hun keuze is enorm.
20 sep 2024
Snelle levering. Goede digitale communicatie. Goede verpakking.

Blij mee

Alles netjes verpakt, flesjes met extra folie omhult. TOP
27 sep 2024

Geweldig

Mijn favoriet,snelle levering en altijd netjes verpakt
26 sep 2024
Snellle levering, goed verpakt. Professioneel bedrijf👌
MS
M.H. S.
Almere
26 sep 2024
Precies wat ik nodig had en prima verpakt en verzonden
20 sep 2024

Toko met veel keus

Veel keus, concurrerende prijzen en snelle verzending

bestelling correct en goed

Altijd is de bestelling correct en goed verpakt 5/5
PS
12 sep 2024

Prima shop.

Goede kwaliteit, ruime keuze en snelle verzending.
BV
Bet v.
Opheusden
Super snel geleverd echt heel goed 10 sterren 🌟
Enorm assortiment Goed verpakt Snel verstuurt
19 sep 2024
Snelle levering met correcte prijs/kwaliteit