Tjinstoko.eu

7.862 reviews in totaal   1.456 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak binnen één dag of enkele dagen aankomen. Het brede en unieke assortiment, met name de moeilijk elders te vinden artikelen, wordt erg gewaardeerd. De stevige en zorgvuldige verpakking van bestellingen krijgt veel lof. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding doorgaans als goed tot zeer goed ervaren. De website scoort punten door de duidelijke lay-out, het gebruiksgemak en de handige zoekfunctie. Ook over de klantenservice zijn de meeste klanten positief; deze wordt als behulpzaam, vriendelijk en probleemoplossend omschreven. De kwaliteit van de producten wordt meestal als uitstekend beoordeeld. Enkele klanten merken op dat er soms prijsverschillen zijn. Hoewel de website over het algemeen als overzichtelijk wordt ervaren, vinden enkelen de site soms onoverzichtelijk. Er zijn ook enkele negatieve ervaringen met de klantenservice. Tot slot zijn er opmerkingen over de houdbaarheidsdata van bepaalde producten.

ReviewsTjinstoko.eu

Fijne winkel met goede producten

Het bestel proces gaat heel makkelijk nadat je gevonden hebt wat je wilt hebben. Ik vind de site helaas wat onoverzichtelijk qua indeling maar met de zoek functie gaat het prima. De producten worden doorgaans binnen drie tot vijf dagen geleverd, afhankelijk of je net voor het weekend zit of niet. De kruiden en specerijen (dit bestel ik vaak hier) zijn van prima kwaliteit.

Goud in een flesje gevonden

Heel tevreden over mijn bestelling bij Tjin's Toko. Alles kwam netjes verpakt en op tijd toe, maar het leukste was toch dat ik er eindelijk Maleisische Lingham saus kon vinden. Niet iets wat je hier zomaar overal tegenkomt, dus ik ben blij dat ik nu een vaste bron heb. Kom hier zeker nog eens terug.
De vriendelijkheid van de mensen bij Toko Tjin nadat een vorige bestelling niet was aangekomen en hoe snel en professioneel zij dat probleem hebben opgelost. Deze keer ging alles meteen goed en had ik mijn bestelling na een paar dagen. Mijn dank aan het hele team. 😘

Ontzettend tevreden

Uitstekende zaak Ik kom bij de winkel al voor jaren.... niet meer zo consequent als dat ik de jaren daar voor kwam ... maar ik ben altijd super blij .. het bestellen Idem dito alles wordt altijd zo netjes afgeleverd en goed verzorgd geleverd ik ben ontzettend tevreden
Heerlijk om nooit de heerlijke Aziatische producten te hoeven missen. Natuurlijk is in het Europese buitenland ook wel een en ander te koop, maar van bv de Indonesische keuken heb je toch weinig keuze. Ook vind ik de blokken santen handiger dan de te grote pakken cocosmelk die je buiten Nederland vaak als enige mogelijkheid tegenkomt. De verzending, in dit geval via de post verloopt prima. De verzendkosten zijn natuurlijk te verwaarlozen: rijd zelf maar eens voor dat bedrag.
Goede shop.Veel producten die je moeilijk in de supermarkt kan vinden. Prijzen ook ok. Al wel enkele keren producten gekregen die over de houdbaarheidsdatum waren. Hiervoor net geen 5 sterren. Wel steeds heel erg snel en correct afgehandeld. Geld binnen een dag terug op bankrekening. Maar toch, je wil wel krijgen wat je hebt besteld en liefst zo vers mogelijk natuurlijk.

Sambal Djeroek, een aanrader!

De bestelling van de Sambal Djeroek was makkelijk te plaatsen en kwam keurig verpakt én op tijd aan. Het verbaast me nog steeds dat Sambal Djeroek bij zo weinig mensen bekend is en zo weinig te vinden is. Ik beveel het regelmatig bij familie en vrienden aan en geef hen bij belangstelling een potje. Dankzij Toko Tjin heb ik het (weer) in huis!

First time order. Surprised by helpful and friendly customer service.

Friendly and helpful customer service. Ordered in the night, called in the morning by if I could add some products and included in the same packaging and all could be arranged. Would recommend this place and would order here again.
Ruime keuze aan Aziatische producten. Heel erg blij mee. De service is uitstekend en verzending is zeer goed. Alles goed ingepakt. Tot nu toe niets beschadigd ontvangen.
Heel fijn om ook in Spanje aan goede Indonesische en Surinaamse ingrediënten te kunnen komen. Met een week bezorgd in Spanje voor acceptabele verzendkosten.

gewoon goed

Alles netjes verpakt en in een goed doos. Belangrijk als je flessen hebt. Ik kon alles vinden op de website wat ik nodig had. Ik bestel hier nog vaker.

Ik bestel regelmatig.

Ik bestel regelmatig bij tjinns. De kwaliteit is altijd goed en de bestellingen zijn super goed verpakt, zelfs diepvries. Ik ben erg tevreden over het assortiment en de kwaliteit

Goede communicatie, fijne producten

Goede communicatie, snelle bezorging, ontzettend goed ingepakt, stevige doos en fijne producten. Iets beter kan de beschrijving van de producten, soms staat er helemaal niks bij.
R M
Ria M.
Altijd snelle levering. Goed (veilig)verpakt. Als iets niet op voorraad is kun je bericht krijgen wanneer het wel weer leverbaar is. Gewoon top service !
Vind jullie shop geweldig. Voor kruiden uit veel landen , maakt dat ik bij jullie graag bestel. Vooral de kruiden die niet in de winkels en soms ook niet in toko’s te verkrijgen zijn. Heb hele goed ervaring met bestellen en bezorging. Alles netjes en goed verpakt. Jammer genoeg geen foto, alles al opgeruimd. Zal volgende keer aan denken
Breed assorti aan producten, zelfs Yorkshire thee : ) keurig en stevig verpakt en goed bezorgd. tip: door zoveel producten staat er niet bij alles wat je er mee kan.
Ruime keuze. Zou fijn dat dat de artikelen in de winkelmand behouden blijven zodat je er iedere keer iets aan bij kunt voegen over een aantal weken.

breed assortiment aan een goede prijs. spijtig dat de bezorging door PostNL gebeurt

breed assortiment aan een goede prijs. PostNL is ècht, maar écht, niet mijn favoriete leverdienst. Echte cowboys! Ik heb al alles met hen meegeleefd. Ze bellen een keer op twee, laten pakjes van honderden € zomaar in een hoek van mijn tuin liggen, in de regen, zichtbaar vanuit de straat, zonder zelf een melding van waar ze deze achtergelaten hebben. Of zonder geen waarschuwing of melding bij een willekeurige buur...
Volgende dag geleverd. Gelukkig want ik had een feestje. Producten waren authentiek, goed en smakelijk.
H D
Hans D.
Snelle levering van producten die uitstekend verpakt zijn. In de webshop een zeer grote keuze aan uitstekende producten. Top shop.