Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

1.389 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.607 reviews in totaal

Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

De reviews voor Tjinstoko.eu zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering, die vaak sneller is dan verwacht en altijd volgens afspraak verloopt. Het ruime en gevarieerde assortiment, met unieke producten die elders moeilijk te vinden zijn, wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en boven verwachting ervaren. Ook de verpakking krijgt lof vanwege de zorgvuldigheid en stevigheid, waardoor producten onbeschadigd aankomen. De website wordt geprezen om haar overzichtelijkheid, gebruiksgemak en duidelijke informatie. Daarnaast zijn ervaringen met de klantenservice overwegend positief, dankzij snelle reacties en correcte afhandeling. Soms worden er foutjes en matige bereikbaarheid bij de klantenservice genoemd.

Reviews voor tjinstoko.eu/nl

Heerlijk om nooit de heerlijke Aziatische producten te hoeven missen. Natuurlijk is in het Europese buitenland ook wel een en ander te koop, maar van bv de Indonesische keuken heb je toch weinig keuze. Ook vind ik de blokken santen handiger dan de te grote pakken cocosmelk die je buiten Nederland vaak als enige mogelijkheid tegenkomt. De verzending, in dit geval via de post verloopt prima. De verzendkosten zijn natuurlijk te verwaarlozen: rijd zelf maar eens voor dat bedrag.

Sambal Djeroek, een aanrader!

De bestelling van de Sambal Djeroek was makkelijk te plaatsen en kwam keurig verpakt én op tijd aan. Het verbaast me nog steeds dat Sambal Djeroek bij zo weinig mensen bekend is en zo weinig te vinden is. Ik beveel het regelmatig bij familie en vrienden aan en geef hen bij belangstelling een potje. Dankzij Toko Tjin heb ik het (weer) in huis!
Vind jullie shop geweldig. Voor kruiden uit veel landen , maakt dat ik bij jullie graag bestel. Vooral de kruiden die niet in de winkels en soms ook niet in toko’s te verkrijgen zijn. Heb hele goed ervaring met bestellen en bezorging. Alles netjes en goed verpakt. Jammer genoeg geen foto, alles al opgeruimd. Zal volgende keer aan denken

breed assortiment aan een goede prijs. spijtig dat de bezorging door PostNL gebeurt

breed assortiment aan een goede prijs. PostNL is ècht, maar écht, niet mijn favoriete leverdienst. Echte cowboys! Ik heb al alles met hen meegeleefd. Ze bellen een keer op twee, laten pakjes van honderden € zomaar in een hoek van mijn tuin liggen, in de regen, zichtbaar vanuit de straat, zonder zelf een melding van waar ze deze achtergelaten hebben. Of zonder geen waarschuwing of melding bij een willekeurige buur...
RM
Ria M.
Makkelijk en overzichtelijke website. Er was iets toch niet op voorraad en kreeg daar onmiddellijk bericht van en het bedrag daarvan teruggestort. Levering goed verpakt en netjes op tijd. Kortom zeer tevreden. Complimenten !
I am fully impressed with the vast offer of products in the online shop. Products which cannot be found in other places, here they are all in one shop. The structure is very clear, prices are very reasonable. Customer service without any problems, delivery even the next day.

Goede leverancier

Goede website, alles is eenvoudig te vinden. Snelle service, klantenservice goed bereikbaar. Verzenden keurig optijd. Ik bestel met vertrouwen.
De medewerkers zijn heel erg vriendelijk en geduldig...Het winkeltje is niet erg groot maar heeft toch een prettige sfeer. Het eten is zo lekker! Je hoeft zelf niet meer te koken gewoon afhalen!

Producten zijn goed maar let op houdbaarheidsdata.

Producten zijn goed en levering is vlot. Wel graag aandacht voor de t.h.t. data. Ik kreeg nu een fles Salsa Lizano die al verloopt in juni '26. Een fles vorig jaar gekocht heeft een t.h.t. tot september '26. Dus let op het voorraadbeheer.
Aangekochte producten ( noedels) zijn goed Doch eerlijkgezegt duurder dan bij ons in de supermarkten Maar jullie hebben dan wel de lekkernijen die m'n kleinkinderen het liefst hebben en die dan minder makkelijk te vinden zijn bij ons Dus ik blijf aan als klant Kan ik als particulier ook volledige dozen van noedels aankopen Ons gezin telt 8 personen En dan is aankoop per doos gemakkelijker en denk ook voordeliger Met vriendelijke groeten Lientje Peeters uit Merksem

Prima kwaliteit

De kwaliteit was zoals verwacht(goed): de bezorging zoals ik hoopte(snel). Vooral de grote flessen Kikkoman ben ik erg blij mee. Als vegetariër gebruik ik dat vaak om tahoe mee te marineren, dan kom je niet ver met de kleine flesjes uit de supermarkt.
Super tevreden! Vanuit Portugal een bestelling geplaatst. Deze is netjes bezorgd. Alles zat goed ingepakt. Voor ons echt voor herhaling vatbaar!
duidelijke website, wat ik nodig heb is meestal voorraad snelle bezorging super tevreden
BR
Bernd R.
Berlin

Spezielle Artikel im Sortiment, alles ok

Spezielle Artikel im Sortiment, Lieferung vollständig erhalten. Der Service hat bei einer Anfrage innerhalb eines Tages reagiert, toll! Nur DHL hat etwas geschwächelt, 11 Tage?!
GV
G v.
Wij hebben een bestelling geplaatst en deze is snel geleverd. Moeten de bestelde producten nog gaan gebruiken. Hebben er wel vertrouwen in.

Jullie levering (tijdsduur/kwaliteit): OOK 5 sterren!

Het is verbazingwekkend, hoe kort de levertijd van Nederland naar Oostenrijk is. Ook voor dat: Vijf Sterren!
Snelle verzending, alles uitstekend verpakt. Goed assortiment. Ik ben zeer tevreden.
The parcel arrived on time N in good condition. This website serves as one-stop platform for online food purchase outside Germany. Highly recommended !
Het is fijn dat er zoveel keuze is echter er zijn telkens kleine foutjes in de bestelling. Houdbaarheidsdatum soms twijfelachtig. De ene of de andere keer scheelt nogal. Klantenservice idem. Van een dorecte reactie tot nooit beantwoord worden
Goede producten. Ik ben op zoek naar de echte producten zonder toevoegingen. Deze zijn bij jullie beschikbaar.