gamingpcshop.nl
Beoordelingen:

86 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden294 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn pc hier niet gekocht maar zij hebben wel mijn pc aangenomen ter reparatie. Dit allemaal zonder problemen. Telefonisch advies gevraagd en zo is er een ticket aangemaakt. Met deze ticket wordt je overal van op de hoogte gehouden. Mijn moederbord bleek stuk te zijn en zij hebben mij advies gegeven welke ik zou kunnen kiezen. Met mijn budget hebben ze dit volbracht en kon na 3 weken mijn pc weer ophalen. Pc draait weer perfect! Ik ben altijd vriendelijk benaderd als ik toch even belde over vragen die ik had. Uiteindelijk de rekening; die viel gigantisch mee! Er wordt vooraf duidelijk aangegeven welke kosten er sowieso zijn en daarbij komt je eigen onderdelen en uurloon van Gamingpc. Waarbij ik echt kan zeggen dat ik wel anders gewend ben en dit mij veel meer aanspreekt! Ik ben nu vaste klant!

Meest relevante negatieve beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot twee keer toe gewacht in de avond voor DHL die niet op kunnen dagen. Pakket retour naar gamingshop vervolgens bel ik op en word mij beloofd me pc vrijdag (volgende dag) te mogen ontvangen dit gebeurt ook al niet omdat een collega vergat het tijdig door te geven en een klant met 12 pc’s voorrang kreeg volgens de medewerker die ik sprak. Ik belde alweer omdat ik vrijdag zag dat de bezorging nog steeds niet onderweg was, maar het goede nieuws zaterdag kon ik mijn pakket eindelijk verwachten (inmiddels een week verder) tot mijn ongenoegen zie ik nu dat dpd meld dat het niet zaterdag word maar maandag. Dus in totaal 4 x niet volgens afspraak mijn pc geleverd. Weinig empathie vd medewerker die ik sprak vrijdag. Nu word het dus volgende week maandag en moet ik weer thuis werken en een dag lang wachten op levering. Ik had ook gehoopt dat er misschien iets kleins werd meegegeven ter compensatie maar daarvan is geen sprake wat ik teleurstellend vind. Misschien ben ik wel een uitzonderlijk situatie maar ik zal persoonlijk hier niet meer bestellen.zolang het goed gaat is het wellicht prima maar als er een kink in de kabel komt dan is het gelijk een zooitje.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(67)
(12)
Resetten
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle verwerking en de volgende ochtend een telefoontje dat hij over uurtje opgehaald kon worden. Van vrienden gehoord dat hun service echt top is, zelf nog geen gebruik van hoeven te maken.
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantenservice top!

MSI prebuild besteld op vrijdag na 12:00, gebeld met de vraag of de pc toch nog op zaterdag geleverd kon worden en dat is gelukt. Pc draait als een zonnetje dus tevreden klant hier!
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service!! Mijn zoontje zijn game pc werd na 2,5 jaar ineens heel warm, contact opgenomen met Matthias en wist bijna gelijk dat het aan de waterkoeling lag, ik kon hem opsturen en na 5 dagen had ik hem weer terug en dat allemaal onder garantie!wat een super service ( ik raad iedereen aan om hier zijn game pc te kopen!!!!)
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging goed, na mijn bestelling nog extra aanbevelen gehad en deze ook doorgevoerd. Levering ook op tijd.
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reageren snel op vragen! Bij vertraging graag klant zelf informeren. Mail contact altijd vriendelijk.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beeldscherm gekocht! Heel erg tevreden.
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Go the extra mile

I had selected insufficient fans for my build. They not only contacted me to let me know of the potential issue but also offered a solution. It left me feeling in safe hands and well looked after as a customer
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Om 23:54 besteld en de dag erna netjes bezorgd met de DHL, volledig conform afspraak. Super service!
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Echt goed, al twee systemen gekocht

Vorig jaar al een systeem gekocht en recentelijk nog een. Nadat ik de PC had samengesteld en besteld met de tool op de site dacht ik nog even te bellen om te checken of alles goed door was gekomen. Ik werd super goed geholpen met advies dat een paar tweaks in mijn keuzes het systeem nog beter zou maken, en het was nog een paar euro goedkoper ook! (Die mochten ze houden van me natuurlijk) Daarnaast, de build was er echt supersnel, de volgende avond al. Ook zaten er beschermende, met lucht gevulde plastic kussens in de kast, voor tijdens het vervoer.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Excellente service, tussendoor wijzigen bestelling, incl bijbetaling en verwerking hiervan vlekkeloos verlopen. Zeer vakkundige mensen. Schade bij levering, klant en service gericht snel en vlot verholpen. Bij vervangende pc was een onderdeel niet leverbaar, en met een directe oplossing afgehandeld. Dinsdag mijn pc met schade verzonden en woensdagavond de nieuwe vervangende pc alweer in huis. Een volwaardige 10 in prijs, product en service. 1e 2 foto's vd pc met schade en op de 3e foto de nieuwe vervangende pc.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klasse op alle vlakken. Persoonlijk contact uit eigen initiatief van de winkel omdat we iets verkeerds samengesteld hadden. Ze hadden het ook zo kunnen bouwen maar namen zelf contact op. Verder alles correct: prijzen, verzending, betaling.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, de bestelling was enigszins vertraagd en ik kreeg direct een mail met informatie, wel zo prettig om goed geïnformeerd zijn. En goed product geleverd 👍
Beoordeling melden