UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.nl
Beoordelingen:

6.360 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden51.892 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn toners waren inmiddels op en was al opzoek naar een nieuw setje. Beetje rond zoeken kwam ik op deze site uit en die had voor een iets kleiner inhoud een leuk prijs voor een set toners (4-kleuren) waar ik in ieder geval goed mee uit de voeten kan de komende tijd. Producten besteld, netjes ingepakt geleverd en kon gelijk ermee aan de slag. Geen problemen ondervonden bij de installatie en ben zeker van plan in de toekomst opnieuw te bestellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb extra verzendkosten betaalt zodat mijn pakketje op maandag in BE geleverd zou worden. Vervolgens was mijn pakketje wel door DHL opgehaald, maar niet verwerkt in het systeem van DHL. Hierover heb ik toen telefonisch contact opgezocht bij cartridgewinkel. Er is een onderzoek naar mijn pakketje opgestart. Hieruit is niks gebleken. De volgende dag was mijn pakketje alsnog geleverd. Aangezien ik mijn toner maandag nodig had, en deze dus niet op maandag geleverd was, heb ik €10 extra kosten moeten draaien bij de printshop. Dinsdag ben ik in BE gebleven aangezien mijn pakketje geleverd kon worden, terwijl ik eigenlijk van plan was om maandagavond weer naar NL te gaan. DHL verwijst naar cartridgewinkel op hun website voor de onkosten. Cartridgewinkel laat telefonisch weten dat ze niks voor mij kunnen betekenen wat betreft de onkosten.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.nl

 Sorteren  
Relevantie
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beter verpakken! Papier 1 doos a 5 pak, paperclips, tipex en nog wat klein spul. Bij aankomst heeft de doos papier met zijn gewicht de andere spullen vermorzeld. Paperclips lagen overal wat er nog vanover was de doos was open gescheurd het potje tipex was gescheurd... Een zootje. Dus beter verpakken of apart versturen.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
8 jul 2024
Bedankt voor uw review! Oh jeetje dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor dit ongemak en we neem zeker uw feedback mee. Met kleurrijke groet, Desirée
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte bezorging door DHL, wordt niet aan de deur geleverd, maar gewoon in de centrale hal van de flat gelegd. Iedereen kan het pakket zomaar weghalen!!! Dan wel betaald, maar pakket weg!!! Suggestie.....een andere postbezorging nemen!!!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
8 jul 2024
Bedankt voor uw review! Jammer te horen dat de bezorging zo slecht is verlopen. We koppelen dit zeker terug. Onze excuses voor dit ongemak. Met kleurrijke groet, Desirée
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn kleur cartridges welke passen in een HP 477de maar geen zwarte. Spijtig
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
5 jul 2024
Bedankt voor uw beoordeling! Helaas kregen we het met de kleur zwart niet voor u opgelost. U heeft dan ook garantie bij ons. Jammer dat we u niet verder konden helpen. Met kleurrijke groet, Desirée
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Inktcartridges lekte. Wel meteen na bellen een nieuwe opgestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
12 dagen geleden
Dank u wel voor uw review! Goed te horen dat we het voor u meteen op konden lossen. We denken met onze klanten mee in oplossingen. Met kleurrijke groet, Desirée
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond dat alles prima is afgehandeld
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
23 uur geleden
Bedankt voor uw beoordeling. Goed te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Cartridges zouden een chip hebben. Printer herkent die niet waardoor er toch een melding komt dat er niet originele cartridges zijn geïnstalleerd.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
4 jun 2024
Dank voor uw beoordeling. En dat is juist, de melding komt er wel, maar deze kunt u gewoon wegklikken en printen. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat uiteraard graag van u! Met kleurrijke groet, Ton
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling was op juiste wijze

Ondanks de juiste wijze was de bestelling in andere regio terecht gekomen. Achteraf mogelijk elders moeten bestellen wat prijs betreft
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede verzending, matige toner cartridges

Drum geeft lichte horizontale lijnen, orgineel cartridge is beter. Maar voor het doel zijn deze namaak bruikbaar.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger wachtte niet tot ik de deur opende en zette het pakketje na aanbellen voor de deur en vertrok
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
27 mei 2024
Dank voor uw beoordeling. Vervelend om te moeten vernemen dat de bezorging niet helemaal gegaan is zoals u mag verwachten. We hebben dit inmiddels gemeld bij DHL. Onze excuses, neemt niet weg dat we u veel printplezier wensen. Met kleurrijke groet, Ton
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik heb vrijdag 2405 mijn bestelling ontvangen en heb ze op 2005 ingediend is dat niet wat lang .
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
27 mei 2024
Dank voor uw beoordeling. Helaas is uw zending langer onderweg geweest dan u normaal van ons mag verwachten, hiervoor ook onze excuses. Neemt niet weg dat wij u veel printplezier wensen. Met kleurrijke groet, Ton
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was een brievenbus pakketje, maar ik moest het bij een service punt van DHL ophalen.
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingsgemak wn levering top. Kwaliteit van geleverde inktcartriidge viel tegen
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
27 mei 2024
Dank voor uw beoordeling. Mooi te horen dat het bestellen en leveren perfect verlopen is. De kwaliteit valt u tegen, daarom hebben we inmiddels contact met u opgenomen om te kijken wat het probleem is en dit samen met u op te lossen. Met kleurrijke groet, Ton
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben een beetje bang om die cartridge te gebruiken omdat zij niet origineel zijn
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
28 mei 2024
Bedankt voor uw review! U heeft garantie en mochten er problemen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met kleurrijke groet, Desirée
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Waarom weer een verandering
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bezorgdienst verbeteren
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden