LEDlampenkopen.nu- Logo - Beoordelingen

LEDlampenkopen.nu
Beoordelingen:

733 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.876 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
LEDlampenkopen.nu voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LEDlampenkopen.nu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RS
Renée S.
Strijen
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helaas viel het product tegen waardoor die retour moest. Naast de verzendkosten die voor eigen rekening zijn, was het een hele administratieve rompslomp om de retourzending voor elkaar te krijgen. Dit kan gemakkelijker.
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verzendkosten zijn in verhouding met de bestelde lampen aan de hoge kant. Of de led lampen daadwerkelijk 15.000 uur meegaan is nu nog niets van te zeggen.
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
16 jan 2024
Beste Louis, bedankt voor je review. Wij begrijpen jouw punt. Om open en transparant te zijn en onze productprijzen scherp te houden, kiezen wij ervoor om geen "gratis" levering aan te bieden door de kosten voor het verzenden te verwerken in onze verkoopprijs. Wel zo eerlijk, toch? Groet, team LEDlampenkopen.nu
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De lampen zijn top. De levering liep een beetje hectisch maar dat kan ook met de sinterklaas tijd te maken hebben.
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
7 dec 2023
Beste Frank, bedankt voor je beoordeling en goed om te lezen dat je blij bent met de geleverde lampen! De kritiek die je uit is eigenlijk bedoeld voor de bezorgpartner PostNL. Vanuit ons magazijn wordt iedere bestelling nog steeds dezelfde dag aan PostNL aangeboden, wat er daarna omtrent de levering gebeurd hebben wij helaas geen invloed op. Natuurlijk is dit bij PostNL een extreem drukke maand, gezien alle feestdagen. Groet team LEDlampenkopen.nu
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles oke tm afleveren echter nog niet gemonteerd dus tot zover goed
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
8 dec 2023
Beste Tonnis, bedankt voor je review. We zijn er zeker van dat je ook na het monteren nog steeds tevreden zult zijn! Mocht je tijdens of na montage nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar om je te helpen :) Je review van "slechts" 3 sterren geeft aan dat er nog ruimte voor verbetering is. Wij staan altijd open voor kritiek en horen dan ook graag hoe we volgens jou die laatste 2 sterren ook binnen kunnen slepen! Groet, team LEDlampenkopen.nu
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
21 dec 2023
Beste Harm Jan, bedankt voor je review. Wij streven altijd naar het beste resultaat en een goede klantenservice staat bij ons op 1. Een review van 3 sterren zien wij als een kans op verbetering, maar zonder feedback is het voor ons gissen naar waar wij steken hebben laten vallen. Mocht je verbeterpunten hebben voor onze service of producten, dan staan wij hier zeker voor open! Je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat wij jouw shopervaring en die van anderen in de toekomst nog verder kunnen optimaliseren. Groet, team LEDlampenkopen.nu
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
de lampen zijn goed, alleen kun je ze niet bevestigen aan de wand, dus ik heb er wel wat op moeten maken, dus het is wel gelukt, maar de bevestiging zou Anders moeten
Beoordeling melden
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betaald aan jullie voor bezorging 7euro extra maar komr al 2 dagen eerder zonder vermelding
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
22 mei 2023
Beste Antonia, bedankt voor je feedback. Ik zie inderdaad dat je gekozen hebt voor levering op 22 mei. Ook zie ik dat dit via het systeem is doorgegeven aan onze verzendpartner, maar dat het pakket helaas toch op de 19e is verwerkt en verzonden. Of dit te wijten is aan een technische of menselijke fout kan ik niet zien, omdat het ergens bij de bezorgpartner fout is gegaan. Natuurlijk gaan we dit laten onderzoeken, zodat het in het vervolg hopelijk niet meer fout gaat. Voor nu kan ik niets anders doen dan onze welgemeende excuses aanbieden. Groet, team LEDlampenkopen.nu
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Korting geldt niet op meervoudige verpakking. Chatbox niet bereikbaar
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
16 jun 2023
Beste Wim, de welkomstkorting geldt inderdaad niet op bundels, omdat hier al standaard een korting op zit tegenover de losse stuksprijs. Dit staat overigens ook duidelijk vermeld in de welkomstmail. Dat er niet binnen 10 minuten gereageerd wordt op onze chat wil niet zeggen dat de chatbox niet bereikbaar is, maar komt omdat het op dat moment waarschijnlijk net even wat drukker was dan normaal. Groet, team LEDlampenkopen.nu
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betalen voor retour terwijl alles geretourneerd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
4 sep 2023
Beste Gert-Jan, bedankt voor je beoordeling. In het geval van een retour, zijn de kosten voor het retour sturen inderdaad voor de klant. Dit staat ook duidelijk zo omschreven in onze retourvoorwaarden en -instructies. Wel is het zo dat je, wanneer je de hele bestelling retourneert, de verzendkosten die je betaald hebt bij het bestellen krijgt terugbetaald. Helaas rijdt de pakketbezorger voor ons ook niet gratis, en zo hebben we beiden 1 keer verzendkosten betaald. Groet team LEDlampenkopen
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit van het armatuur kan beter
Beoordeling melden
28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
30 mei 2023
Beste Paul, allereerst bedankt voor je beoordeling. Het valt ons op dat je ons "slechts" 3 van de 5 sterren geeft, dat is natuurlijk niet waar wij naar streven! Wij nemen feedback van onze klanten altijd heel serieus en willen hier graag wat mee doen om onze service en ons aanbod nog verder te optimaliseren. Helaas kunnen wij met een beoordeling zonder verdere toelichting natuurlijk niet zoveel. Wij zouden dan ook graag horen wat er niet goed bevallen is of wat wij zouden kunnen verbeteren. Hierover mag je ons altijd bellen of mailen! Met vriendelijke groet, team LEDlampenkopen.nu