Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.365 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.992 beoordelingen in totaal  

3,98
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Slechte leverbetrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Op een maandag heb ik daar een cirkelzaag besteld van het merk Makita. Bewust gekozen voor een zaag die direct leverbaar was omdat we hem vrijdag nodig hadden. Nadat ik op donderdagochtend nog steeds geen leverdatum had gehad heb ik toch maar eens gebeld. De zaag zou vandaag verstuurd worden, dus pas vrijdag binnen..... te laat. Omdat we verder moesten heb ik uiteindelijk ergens anders een zaag gehaald met het idee dat we deze wel zouden kunnen retourneren. Nu blijkt dat zakelijke bestellingen niet geretourneerd kunnen worden. Buiten het feit dat ik toch had gehoopt op wat coulance gezien de levertijd vraag ik me ook af wat het verschil is tussen een particuliere bestelling en een zakelijke bestelling ??? Afijn, leverbetrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn erg ver te zoeken bij dit bedrijf!
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering te laat en onvriendelijk

DeWalt machine besteld met 1-3 werkdagen levertijd. Pas na 15 dagen verzonden. Geen actieve berichtgeving vanuit Toolnation. Klantenservice verschuilt zich, bij navraag, achter het systeem, de leverancier, etc. Reacties van klantenservice zijn copy & paste berichten aan "beste klant". Zeer onvriendelijk en absoluut niet behulpzaam, totaal ongeïnteresseerd in de klanten. Het "zeur niet zo gehalte" druipt van de reacties af. Vooral zo doorgaan, blijven die vervelende klanten vanzelf weg! Ik koop hier ieder geval niet meer.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel te laat. Ik heb op maandag een bestelling gedaan zodat ik het lange Hemelvaart weekend de buitenkant van het huis kon schuren en schilderen. Alle producten waren op voorraad. Het kwam pas een week later op maandag….
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele slechte service en ik koop daar nooit meer iets. Ze nemen geen retouren aan bij zakelijke aankoop. Ze verkopen rotzooi en dat heeft mij €362,- gekost.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op site stond levering 2 a 3 dagen ik heb pas na 7 dagen ontvangen en ik kon ook zelf niet gaan halen, en ik had lijn boorhamer dringend nodig
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel slecht leverancier bij jullie op de website is iets anders maar in echt is heel anders. Ben niet blij daar mee
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet alles geleverd en zeer slechte na service om dit in orde te maken.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn product nog steeds niet binnen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat een teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Op donderdag 28 maart plaatste ik een bestelling voor een product dat op voorraad was. Aangezien het dringend was, besloot ik de bestelling meteen de volgende dag te annuleren, omdat ik merkte dat het bedrijf zich niet aan de verzendtijden hield en het product nog "NIET WAS VERZONDEN" terwijl het eigenlijk al binnen had moeten zijn. Ik plaatste de bestelling vervolgens vrijdag bij een ander bedrijf, dat het wel direct kon verzenden en het de volgende dag, op zaterdag, leverde. Op de maandag daarop ontving ik een e-mail waarin stond dat de annulering naar de juiste afdeling was verzonden (gevalletje aan het lijntje houden), en daarna bleef het stil. Een aantal dagen later op 3 april kreeg ik een e-mail waarin stond dat de annulering niet meer mogelijk was omdat het product "AL" in het bestelproces zat. Op diezelfde dag stond DHL idd voor de deur met het product dat ik al lang had ontvangen van het andere bedrijf. Ik weigerde het product aan te nemen en heb dit ook per e-mail laten weten. Tot op heden, een week later, heb ik nog steeds niets gehoord. Ik geef het bedrijf nog even de wettelijke termijn, maar als er geen reactie komt, hup, een ingebrekestelling en rechtsbijstand erop. Ik laat me niet bestelen.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd duurde veel te lang. Meer dan een week op het product gewacht, en dat terwel het product voorradig was. Het was een verjaardagscadeau dat we een week voor die tijd besteld hebben. Helaas kwam het 2 dagen na de verjaardag binnen. Ik heb er zelfs nog achteraan gebeld een paar dagen na het bestellen en werd mij verteld dat het inderdaad gewoon in het magazijn lag en dat het uiterlijk donderdag/vrijdag aan zou komen. Helaas kwam het maandag pas aan.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De leveringstijden naar België zijn ronduit schandalig, artikels waar bv. 2 dagen levertijd opzit duren meestal 5 a 8 werkdagen. Maar betalen moet je steeds direkt doen en het volledige bedrag. Meestal worden de artikels ook in meerdere pakketten opgestuurd, dit is gewoon geen respect voor de klant
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te laat leveren en dan ook nog de verkeerde artikelen Stuurde een mail van dat het verkeerd is gegaan dan krijg je 3 mails terug van verschillende personen en het is nog niet opgeloste dat heb ik nooit bij gereedschapcentrum als je daar wat besteld heb je het volgende dag
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stond 1 a 3 dagen op de site. Moest ruim een week wachten. En dan is de zending compleet. Vooralsnog geen reactie van de klantendienst over pakket dat zoek is. Het gaat niet om de prijs maar om de communicatie en je afspraak nakomen. Ik koop voortaan ergens ander
Beoordeling melden