Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.179 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.647 beoordelingen in totaal  

4,03
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
The order was supposed to get to me in 1-3 business days, according to the website. When I called after the second business day, tool nation told me that the delivery times are not correct because they needed to order my purchase from somewhere else, so my order would arrive in a week, instead of 1-4 days. Normally I wouldn't mind the delay, but I needed the order as fast as possible. On the phone, they were also "it is what it is" when I told them that their website needs to show the delivery times according to the reality then. Moral of the story, don't necessarily trust the stock/delivery information from their website.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Dat was eens maar nooit weer ...

Product werd verzonden zonder een fatsoenlijke verpakking (slechts in een half open plastic zak) en raakte daardoor tijdens het transport uiteraard beschadigd. Toolnation neemt daarin niet haar verantwoordelijkheid door het beschadigde product om te ruilen. Ze vinden dat je het beschadigde product ook prima kan gebruiken en neemt mijn klacht niet serieus. Kortom dat was de eerste maar ook gelijk de laatste keer dat ik iets bij Toolnation heb besteld. Wees gewaarschuwd.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als er staat direct leverbaar, dan bestellen wij. Als vervolgens een artikel in deel leveringen na 5 dagen pas compleet is valt dit tegen. Zeker na telefonische bevestiging dat alles ‘gewoon’ op voorraad is.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Te veel zendingen.…

Eerst 2 zendingen nodig hebben voor 1 bestelling waarvan de producten op voorraad waren volgens de site. En nu 3 zendingen nodig voor 5 kleine artikelen die ook op voorraad waren. Dat heet amateuristisch
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Foutieve levertermijn

De toestellen die voorradig waren zijn pas na zeven dagen geleverd. Als ook het e-mailverkeer is nooit beantwoord geweest met vragen in verband met de levering.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De aansluitingen van de hoseslangen werken niet. Je kan ze niet zekeren. Stom systeem!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd aanhouden die je aangeeft. Op voorraad betekend bij jullie 2 weken wachten
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schuurmachine gekocht. Levertijd 1-3 werkdagen, volgens de website. In werkelijkheid bleek het product niet leverbaar en heb ik uiteindelijk na 6 weken het geld teruggestort gekregen na tussenkomst van Trusted Shops. Teleurgesteld over het gebrek aan communicatie, want ik wilde de machine nog steeds graag hebben. Machine staat nu in de aanbieding, "direct leverbaar" maar durf daar niet meer op te vertrouwen...
Beoordeling melden
JV
John v.
Oostvoorne
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vertraagde levering gereedschap

Op 10 december 2023 een bestelling gedaan van 3 stuks handgereedschap met voor alle 3 een levertijd van 1-3 dagen. Op 29 december 1e gereedschap geleverd, op 10 januari 2024, 2e gereedschap geleverd op 19januari 2024 is het laatste stuk handgereedschap geleverd. Gedurende afgelopen weken zelf 2x met klantenservice gebeld waar de handgereedschappen blijven met als antwoord dat de fabrikant deze later zal leveren, het zou toch beter staan als de klantenservice als eerste de klant informeert en niet andersom.
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Meedenkend? Of .. nee, toch niet...

Helaas (zakelijk) een groene lijn acculader besteld van Bosch i.p.v. de blauwe lijn. Netjes over gebeld wat er mogelijk was.. ik kon/moest maar even een contact formulier invullen. Na het weekend toch een standaard mailtje terug dat ze niets retour nemen. Retourkosten wil ik wel betalen of andere tegemoetkoming.. blijkbaar niets mogelijk. Zeg dan maar meteen dat de deur dicht is. Ik denk onze laatste bestelling bij Toolnation, ze doen er schijnbaar niets aan, omdat wij een zakelijke klant zijn...
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling te laat bezorgd

De bestelling werd pas na bijna 2 weken bezorgd terwijl op de site stond vermeld dat dit direct beschikbaar was. 2 keer over gebeld men doet totaal geen moeite om te kijken of er misschien iets geregeld kan worden het enige wat men zegt is: "ja meneer daar kunnen we niks aan doen, het komt vanzelf"......
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending laat lang op zich wachten. Tevens geen duidelijke uitleg over de gratis “mee geleverde” accu. Welke pas (door Makita) na registratie een aantal weken later wordt verzonden.
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Trage levering en slecht bereikbaar

Heel moeilijk om met toolnation in contact tw komen, en levering duurde niet 2 to 3 werkdagen zoals bij bestellen weergegeven, maar bijna 2 weken
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
de beloofde leveringstijd: was voorradig maar toch lang voor de levering!
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Onbetrouwbare levertijden

Ik ben inmiddels al zo vaak teleurgesteld door Toolnation dat ik hier niet meer koop. Met name de levertijd is erg onbetrouwbaar. Ze zeggen gereedschap op voorraad te hebben of dat het gereedschap binnen 1-3 werkdagen geleverd wordt. De realiteit is dat je weken zit te wachten, is mijn ervaring.
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
6 dec. 2023
Beste Toolnation klant, Dank u voor uw bestelling en review. Het betreurt ons dat u dit zo ervaart en een vertraging heeft gemerkt. Wel wil ik u erop wijzen dat als we een verwachte levertijd aangeven bij een product, wij deze niet voorradig hebben, en deze nog uit de voorraad van de fabrikant moeten binnen krijgen. Helaas kunnen wij de levertijd dan niet garanderen, en hebben daarom expliciet erbij vermeld dat dit een verwachting is. In deze drukke periode kunnen hier wel eens vertragingen bij ontstaat in de uitlevering aan ons, en naar u namelijk. Voor de zekerheid onze pagina met de uitleg van de levertijden: https://www.toolnation.nl/levertijden Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bedrog

Bij de advertentie stond er bij dat er een gratis accu ging bij geleverd zijn en deze hebben wij niet gekregen. Dit is bedrog. Voor de rest zijn wij content met het product maar wij hadden speciaal deze gekocht voor de extra batterij. Jammer
Beoordeling melden
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Foute levertijden.

3 producten besteld bij Toolnation, alles was op stock maar pas een week later 2stuks geleverd. Het derde artikel dan maar geannuleerd en ergens anders (goedkoper) besteld. Creditering 3de artikel via klantenservice was wel vlot.
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd is te lang. Voor producten op voorraad duurt het vaak meer dagen en worden zelfs in verschillende zendingen afgeleverd.
Beoordeling melden