Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.159 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.627 beoordelingen in totaal  

4,04
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

De goedkoopste als je geduld hebt

Heb een beetje geduld met deze jongens. Ik heb een makita lxt frees besteld met een set Bosch frezen . Op de site staat aangegeven dat ze beiden voorradig zijn. Dezelfde site geeft aan dat het dan 1 tot 2 werkdagen levertijd heeft. Dit moet je helaas als 1 tot twee weken lezen. De Frees kreeg ik ruim een week later, de frezen, bijna twee weken later... Een beetje vaag allemaal... Dus stel jezelf de vraag voor je besteld. Is de 'korting' je het wachten waard?
Beoordeling melden
PK
Peter K.
Urmond
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lever ineens

Een bestelling van meer dan 2 artikelen, wordt weer op 2 verschillende dagen geleverd. Om milieu en kosten te sparen, zou het goed zijn een keuze-optie op de bestelpagina te geven. Zo kan klant beoordelen of hij wil wachten tot alle artikelen in een keer verstuurd kunnen worden. I
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
24 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
MH
Machiel H.
Oudeland
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd niet duidelijk aangegeven. Zou graag een realistische levertijd zien bij de producten. Nu op voorraad betekend niet directe verzending. Goede prijs en ruime keus.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bij het artikel stond direct leverbaar, om deze reden bestelde ik ook het artikel bij Toolnation. Blijkt het artikel niet op voorraad en duurde het een week voor levering!
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijk aangeven wat men moet ondernemen om de gratis batterij te verkrijgen. Ik zit nu weken met een toestel zonder batterij!!!!!!!!!!!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer goed ook voor levering, maar de prijs van de artikelen naar de hoge kant tegenover andere webwinkels
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levertijd was echter kan sneller, na een telefoontje na een paar dagen werd het pas verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
24 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurt veel te lang als de artikelen in voorraad zijn.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen Nederlandse handleiding bij de machine.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Logistiek en verzending
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Late bezorging
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was zogezegd direct leverbaar en heeft een week geduurd
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
22 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
HF
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze houden zich niet aan de aangegeven levertijden.
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
22 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klant informeren wanneer het geleverd gaat worden
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
22 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
-Indien er op de website staat dat het artikel in stock is en binnen 1-3 dagen geleverd kan worden, dan kan het niet de bedoeling zijn dat de effectieve ontvangst meer dan een week duurt. -Geef de mensen de optie om hun bestelling te globaliseren zodat jullie maar 1 keer moeten leveren i.p.v. 3 afzonderlijke leveringen te moeten ontvangen voor 1 bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
22 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levertijden

Als er op een webshop staat; direct leverbaar, en je besteld het vrijdagavond. Dan zou ik het vrij normaal vinden als ik de bestelling maandag in huis heb, zeker als je het per direct nodig heb. Als je het dan pas die week er op op donderdag (dus 6 dagen na bestelling geleverd krijg) dan geeft mij dat het gevoel dat processen niet op orde zijn
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
22 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk zijn in wat op voorraad is en niet vermelden met het is direct leverbaar. Na bestelling en het betalen zit je vervolgens nog 2 tot 3 weken op je bestelling te wachten. Grt Marc
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
22 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling die aangegeven wordt op voorraad te zijn, heeft na een week nog steeds de status "in behandeling"
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
22 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Met een probleem zoals dit kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via ons online contactformulier. Zij helpen u hier graag mee verder. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.