Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.398 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.873 beoordelingen in totaal  

4,01
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik ben niet tevreden afhandeling van mijn huidige bestelling

Ik ben tevreden over mijn vroegere bestellingen, doch bij mijn laatste nog steeds lopende bestelling ben ik niet tevreden. Het item dat ik besteld heb stond op voorraad aangeduid en wordt dan binnen de 3 dagen geleverd. Na 2 weken nog steeds niks ontvangen of over de status hiervan gehoord. Contact opgenomen met de klantenservice via hún speciale elektronische aangifte en pas na 4 dagen een antwoord dat ik nog minimaal moest wachten tot week 14, want dan zou de toeleverancier dit kunnen leveren onder voorbehoud. Als het product niet voorradig is, moeten ze het op de site zetten en de klant niet in het ongewisse laten.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteitsprodukten

A.g.v. drukte levering iets vertraagd, maar de communicatie hierover was eerlijk en snel. Kwaliteitsprodukten en kwaliteit qua bedrijfsvoering lijkt mij een perfecte kombinatie.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levertijd op de website zijn anders dan de realiteit. Sommige linkjes en zoek verzoeken op de website werkte niet.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was ok, maar kon wat mij betreft sneller. Helaas was het artikel licht beschadigd door vervoer
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijzen, lange bezorgtijd

Goede prijzen, goede sortering. Alleen de bezorging duurt erg lang
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering. Prijs is voordelig tav collega's.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct geleverd
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en gemakkelijk
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlot en correct.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ER
Edwin R.
Hengelo
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan verwachting. Levering verliep vlot en heel goed verpakt en verzorgd. Zal zeker in de toekomst de firma opzoeken voor meer producten. Alleen kreeg ik eerst geen bevestiging van de bestelling en ook geen bericht over de bezorging.
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Schaafmessen voor de Scheppach.

Ik heb schaafmessen voor een vandiktebankje gekocht. Toolnation was relatief goedkoop. Inmiddels heb ik deze artikelen gevonden op Aliexpress. Voor nog niet een kwart van de prijs bij Toolnation.
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De tijd tussen bestellen en opsturen was bijna een week, dat is te lang. Ook de gratis batterij actie was voor mij niet duidelijk dat je die bij Makita moest aanvragen
Beoordeling melden