toolnation.nl- Logo - Beoordelingen

toolnation.nlReviews

: 42.302Goed

4,43

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
toolnation.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij toolnation.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
toolnation.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij toolnation.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor toolnation.nl

2.018 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

42.302 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 apr. 2022
Gewoon een mooie en goede machine. Na een tijdje vergelijkende tests gelezen/bekeken te hebben. En zelf wat vergeleken te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en voor de Makita gekozen. Het universele railsysteem en de prijs hebben mij over de streep getrokken. Festool was voor mij financieel niet haalbaar, maar had Bosch misschien wel gekund. Alleen wist deze mij niet te overtuigen om het extra geld aan deze machine te spenderen. DeWalt had ik ook nog overwogen, met name het spouwmes en de anti kickback beveiliging spraken mij wel aan. Dat de rails van Bosch en van DeWalt zijn niet met andere merken uitwisselbaar. Dat was voor mij een reden om niet voor deze merken te kiezen. Verder is de Makita SP6000 een mooie basis machine wat voor mij prima is. De enige gadget is de voorrits-functie. ;-) Hij werd snel geleverd, voor een mooie prijs met 5 jaar garantie.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 apr. 2022
TOOLNATION KOMT AFSPRAKEN NIET NA! 3 weken geleden heb ik geinformeerd bij Toolnation of ze een steiger konden leveren in Zwitserland, het antwoord van toolnation was ja dat kunnen wij en de leveringskosten worden automatisch berekend (198 Euro). Ik heb de Steiger betaald en vervolgens 2 weken gewacht, er gebeurde niks met mijn bestelling. Vervolgens contact opgenomen met Toolnation... Nu verteld Toolnation dat ze niet kunnen leveren in Zwitserland en ze gaan mijn bestelling annuleren en binnen 14 dagen terugbetalen. Dus ik leen Toolnation een maand geld en heb geen steiger en kan de schilders waarmee ik een afspraak heb niet laten komen omdat ik geen steiger heb!! Waarschijnliojk waren de kosten hoger dan de 198 Euro en annuleren ze me daarom de bestelling!! Hopelijk kan Trusted Shops PLUS me helpen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor toolnation.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1301)
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Na lang wikken en wegen, besloot ik om voor de eerste keer in mijn leven een duur toestel via Toolnation aan te schaffen. Na betaling met Visakaart, dien je wel een paar dagen langer te rekenen (omwille van de transactietijd?) op je levering, maar verder keurig en correct afgehandeld. De procedure om het toestel op de website van de producent te registreren kan evenwel wel duidelijker toegelicht worden! Vermits dit in NL gekocht werd, diende ik als Belg het toestel ook op de NL site van de fabrikant te registreren. Het opgegeven adres van Toolnation staat daar (Makita) niet als dusdanig bekend …
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Altijd correct en snel geleverd, deze keer duurde het toch wel wat langer. Product was volgens site niet leverbaar, na mailcontact zou het de volgende dag bij toolnation geleverd worden. Echter 3 dagen niks gehoord, wederom gemaild en kreeg een reactie dat het niet leverbaar was. Echter op site inmiddels wel… kreeg toen een uur later de verzending track en trace. Vooruit maar, ben er wel weer blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Ik had al een ABAC compressor en heb er nu een bike-kit bij. De fiets is nu in 10 minuten weer schoon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Tot nu toe 2x besteld en meteen verzonden. Ook even contact gehad en dat verliep ook prettig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goed assortiment, lage prijzen, goede klantenservice, gewoonweg een heel prettig bedrijf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Gewoon prima geregeld. Snelle levering. Alles volgens verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ondanks Black Friday drukte toch binnen een paar dagen in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Order received timely, and everything is exactly as expected
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle levering, goede prijzen en duidelijke communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Topservice, heel snelle levering! Alles zoals het hoort!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beloven wat ze zeggen. Geleverd binnen 3dagen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Topi bedrijf ik ben tevreden Nogmals bedank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
perfecte levering prime deal bedankt !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Kwaliteit en verzorging van verpakking!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Top bedrijf, scherpe prijzen aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Sneller bezorgd dan gepland.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering en service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Alles super gelopen bedank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Heel maal mooi geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Kan ik zo niet noemen!
Beoordeling melden