Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.179 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.647 beoordelingen in totaal  

4,03
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Decoupeerzaag snel geleverd!

Ik heb een Metabo decoupeerzaag besteld, op de site stond een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Gelukkig kreeg ik deze al binnen 2 werkdagen geleverd. Tevens had ik een set zaagjes besteld, wat wel jammer was dat deze apart los geleverd werden en niet bij de machine zaten.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

DTM52 top machine!

onderscheidend van Toolnation is dat je 3 jaar + 2 jaar extra krijgt dus uiteindelijk 5 jaar garantie. Mooie machine lekker stil alleen vind hem beetje aan de zware kant. Wat Toolnation wel kan verbeteren is de levertijd, het is binnen drie dagen geleverd terwijl dat bij concurrenten binnen 1 dag.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Natuurlijk ken ik metabo, maar ik kende Toolnation nog niet. Ik heb een invalzaag gekocht. Deze werd keurig thuisbezorgd na een paar dagen. Ik ben echt tevreden en zal daar gerust weer bestellen. Eerst even sparen. 😉. Jan
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed persoonlijk advies van de baliemedewerker in Meppel. Actieproduct was goedkoop maar voldeed niet dus toch duurder dan verwacht.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke omschrijving, nette levering. Levering duurt wat langer, kan beter aangegeven worden. Bijvoorbeeld 5 tot 8 werkdagen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Brede verzameling aan producten en goede service

Brede verzameling aan producten in verschillende prijsklassen. Snelle levering. Bij vragen wordt snel en adequaat geantwoord
Beoordeling melden
CW
Coen W.
Hoensbroek
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Toolnation heeft een groot assortiment met concurrerende prijzen en producten die bij andere bedrijven niet te vinden zijn.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke omschrijving van de gezochte ‘tool’, dus je weet dat het goed gaat en dat bij een giga assortiment, perfect.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop, snelle verzending, goede keuze aan gereedschappen en materialen.
Beoordeling melden
RD
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed assortiment, snelle levering, hopelijk wel alles in één zending
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keer op keer een goede service en lage prijzen. Echt een aanrader.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering! En kwaliteitsproducten!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prijs topper!

Sowieso de prijs! Snel verzonden en snel geleverd!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn bedrijf met goede service en snelle levering
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen snelle levering en goed bereikbaar
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen , goeie prijzen , snelle levering !
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima materiaal voor een concurrerende prijs
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke en fijne website, snelle levering
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling zonder rompslomp snel geleverd. 😊
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles steeds top en onder controle geleverd
Beoordeling melden