into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl
Beoordelingen:

3.543 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.729 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na eerst via de mail gevraagd of het kon wat ik van plan was, heb ik dimbare ledspots voor in de keuken met een muurdimmer gekocht. Ik had 2 maanden daarvoor al dimbare ledspots voor in de tuinkamer gekocht bij intolet. Ik kreeg helaas de muurdimmer niet gekoppeld aan de keukenspots . Dus ik bellen, maar ik moest filmen hoe ik probeerde te koppelen via de app. Oké dat begrijp ik. 4 uur later kreeg ik eindelijk antwoord terug, ze stuurde een nieuwe muurdimmer op. Die was er gelijk de volgende dag. Helaas die kreeg ik ook niet gekoppeld. Ik op zondagavond laat weer een filmpje gestuurd. Eindelijk op 11 uur antwoord, intolet kwam erachter dat ze 2x de verkeerde muurdimmer hadden geleverd. Gelijk de Volgende dag kwam de muurdimmer binnen, en ja hoor, de koppeling lukte. Maar ook gingen de tuinkamerspots aan en uit met de muurdimmer. En met alle afstandsbedieningen kon ik alleen de keuken en tuinkamer aan of uitzetten, dus niet apart. Na eerst een paar dagen via de app contact te hebben gehad, je moet elke keer 4 a 5 uur wachten op antwoord, soms nog langer, heb ik een week later maar gebeld . Ik kreeg Carmen aan de lijn. Aan haar heb ik mijn frustratie geuit. Zij beloofde mij het op te gaan lossen, en dat heeft ze gedaan, binnen 4 uurtjes heeft ze het opgelost. Ik moest de trafo van de tuinkamer terug sturen, en kreeg een ander model ervoor terug. Nu werkt alles zoals het hoort. Carmen is een topper. Voor haar 5 (of meer)sterren, de communicatie daarvoor 3 sterren. Nog vreemds, de trafo mag niet los geplaatst worden in de aluminiuframe van de tuinkamer ivm vocht. Dus ik heb er een installatiedoos bijbesteld, maar die is zo groot, die past nooit in de aluminiumframe. Dus heb ik maar verlengkabels bijbesteld en de trafo in de installatiedoos in de garage geplaatst. Ik kreeg Carmen

de meest kritische beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2797)
(548)
Resetten
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na al de verlichting binnenshuis vervangen heb door de hoftronic smart led lampen,was het tijd voor de buitenverlichting . Van smart led prikspots voor mijn palmen zomers te verlichten t.e.m. lichtslingers en de automatische verlichting aan de deur .ongelooflijk en je moet zeker geen elektriciteit voor gestudeerd hebben:) met de app is het allemaal zo gefixt.van witte gele of gelijk andere kleur licht. gedimd of niet met tijdsschemas en de optie om te kijken hoeveel stroom je verbruikt! En geloof mij vrij ik zit altijd in voldoende licht en mijn stroom factuur daalt! Kan toch niet beter ofwel?
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Iets niet op voorraad? Een telefoontje en het wordt opgelost.

Ik had een led opbouw plafondspot besteld die niet op voorraad was. Ik had het al op de site gezien, maar ondanks dat toch besteld. Kreeg ik keurig een mailtje van Intoled met de boodschap dat de spot tijdelijk niet leverbaar was en de bestelling in backorder was geplaatst. Ik kon ook kiezen voor een alternatief. Een telefoontje en zonder enig probleem werd de bestelling aangepast van een ronde naar een vierkante spot. Heerlijk no nonsens bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met je recente aankoop. 💡 We wensen je veel plezier met je bestelling toe!
BR
Bob R.
Woerden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie opbouw lampen.

Mooie opbouw lampen gekocht, heb er al 6 geïnstalleerd en dat ging heel makkelijk, goede kwaliteit prijsverhoging en makkelijk aan te sliiten. Ik moet er nog 7 en dan de atroom erop, dan hebben we dimbare ledverichting onder onze nieuwe overkapping. Heb gekozen voor zwart en alleen naar beneden gericht licht, 12 lampen moeten het dan gaan doen om er goed licht maar ook sfeer licht in te krijgen, we zijn heel benieuwd naar het licht..
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging en uitleg over de retour.

Vooral de eerste bestelling werd keurig binnen 24 uur bezorgd. De tweede kwam 2 dagen later, maar dat kwam ook omdat ik aangaf dat ik dit minder snel nodig had. Verder was de comunicatie helder en duidelijk, ook over het retour sturen van 1 van de artikelen. Ik moet de spots en ledstrips nog gaan gebruiken, Bouwwerk waar t in komt is nog niet af. Dus over de kwaliteit van de verlichting kan ik nog weinig delen.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

direct leverbaar - maar toch niet leverbaar

verzending was na afstemmen van het product echt heel snel. was alleen dat bij een product *op voorraad" en "morgen in huis" stond, maar bij het artikel zelf stond ook een extra opmerking (naast direct leverbaar) "lange levertijd". uiteindelijk was het niet op voorraad maar kon het worden gewisseld met een ander product dat wel op voorraad was. moet het nog aansluiten, maar product lijkt prima.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
27 mei 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review en jouw feedback! Wij nemen dit zeker mee. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
8 TL led armaturen met lampen besteld van hoftronic. 1 TL lamp was beschadigd geleverd. Na het invullen van het online formulier werd ik binnen de 3 dagen gecontacteerd met een voorstel voor het vervangen van de beschadigde lamp. 2 dagen later is de vervang lamp gearriveerd. Ik ben tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
24 mei 2024
Goedemiddag! 🌞 Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er een product uit je bestelling defect was. Onze excuses voor het ongemak 😰. Gelukkig hebben we je hiermee direct verder kunnen helpen en ben je inmiddels voorzien van een goed werkend product! We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe verlichting toe! Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, weet je ons te vinden. Wij helpen je dan graag verder! Voor nu een hele fijne dag gewenst! 💡
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde producten zien er in het echt degelijk uit, beter dan verwacht zelfs. Een kleine akkefietje met een accessoire is vlot opgelost door de naverkoopdienst. We kunnen hier alleen maar uiterst positief over zijn, al komen alle producten wel uit het verre oosten.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik moest mijn leds met allemaal eigen trafo vervangen. Hierbij waren geen standaard maten, dus aan Bas een advies gevraagd en dit sloot precies aan op mijn vraag. Levering was ook perfect. Maw perfecte organisatie die ik beslist verder zal aanbevelen. Groet Maurice
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
23 mei 2024
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
het produkt is wat het beloofd alu verlichting niet te vatten dat het aan die prijs kan ,alleen spijtig dat er geen lampen bij zijn maar ja dat is de kost nu ook weer niet ,foto volgt met het huidige weer buitenlampen ophangen is niet evident lollll
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Led lamp had probleem doch perfecte na service zonder kosten en nog beter Led lamp een model hoger Zeer tevreden klant ik heb er voor mijn vader er twee nog bij gekocht nadien in totaal dus drie dank
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima producten, scherpe prijs

Ik heb in de afgelopen tijd erg goede winkelervaringen opgedaan bij INTOLED. Mooie producten, scherp geprijsd en steeds op tijd en goed verpakt afgeleverd. Ik ben inmiddels een vaste klant geworden!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
16 mei 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestellingen van ons! 🚀 Hartelijk dank voor jouw vertrouwen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

kostenloze vervanging voor beschadigde levering

de correcte service na het aangeven dat het product bij transport beschadigd geleverd was en dat into led na overleg het aantal beschadigde armaturen kostenloos heeft vervangen.prima geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
16 mei 2024
Goedemiddag! 🌞 Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er een product uit je bestelling defect was. Onze excuses voor het ongemak 😰. Gelukkig hebben we je hiermee direct verder kunnen helpen en ben je inmiddels voorzien van een compleet nieuw product! We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe verlichting toe! Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, weet je ons te vinden. Wij helpen je dan graag verder! Voor nu een hele fijne dag gewenst! 💡
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte webshop

++Bestelde materialen netjes verpakt en in goede staat. Zeer goede kwaliteit voor een nette prijs. ---De bezorgdienst DPD heeft helaas vaak een lange bezorgtijd. POSTNL is daar beter in.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden, dat ziet er super uit. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug! Ook bedankt voor je feedback betreft de vervoerder, dit nemen we zeker mee om onze service nóg beter te kunnen maken.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ledlampen voor schutting op zonneenergie

Goede beschrijving van het product. Gemakkelijke manier van betaling. Levering zoals beloofd binnen de 24u. Veilig verpakt. Goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. Wordt voortverteld.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Weer goed geslaagd voor de zoveelste keer! Dit keer gekozen voor prikspots om de net geplaatste fruitbomen ook in de donkere uurtjes in het “zonnetje” te zetten! Prachtig resultaat
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie solar-tuinlampjes gekocht. Dag na bestelling al mogen ontvangen. Melding gemaakt van 1 defect lampje, dag nadien reeds nieuwe ontvangen. Uitstekende service noem ik dat!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie verlichting die voldoet aan de beschrijving. ook handig dat je zelf de licht de breedte van de lichtstraal kunt aanpassen. Mooie aanwinst voor een lange kale muur in de tuin
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
10 spotjes (Hoftronic Betty ) gekocht. Zeer makkelijk te monteren (plug en play) Erg mooie sfeerverlichting langs de schuur. En ook nog zeer snel geleverd. Wij zijn er tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, goede kwaliteit. Doet wat wij ervan verwacht hadden. Mooi ook dat de stralen éénvoudig breder en smaller gemaakt kunnen worden. Wij genieten erg van de lampen!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
23 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede Service & Snelle Levering, Nieuwe spotjes besteld omdat ze goedkoper waren als in de winkel. Netjes de volgende dag bezorgd. Product zat goed verpakt en werkt prima.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw recente aankoop. We wensen u veel plezier met uw bestelling!