into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl
Beoordelingen:

3.501 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.014 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb onlangs de dimbare LED inbouwspot Rome - RVS geïnstalleerd in mijn woonkamer, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. De Rome inbouwspots passen prachtig bij mijn interieur. Ondanks hun compacte formaat leveren deze spots voldoende helderheid. Ik waardeer het dat deze spots de laatst gebruikte lichtstand onthouden. Dit maakt het gemakkelijk om de gewenste helderheid te behouden zonder steeds opnieuw in te stellen. Het feit dat je verschillende zones kunt creëren met deze inbouwspots is een groot pluspunt. Ik raad aan om in de productbeschrijving op de site duidelijk te vermelden of de spots geschikt zijn voor wisselstroom of gelijkstroom. Hoewel de inbouwdiepte van 27 mm al vrij laag is, zou het ideaal zijn als de driver nog kleiner of smaller gemaakt kan worden. Dit zou het installeren in een verlaagd plafond van slechts 3,5 cm diepte vergemakkelijken. Al met al ben ik zeer tevreden.

Meest relevante negatieve beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2784)
(536)
Resetten
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ideaal geeft mooie sfeer verlichting en brand heel lang.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag! Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
de prijs nog strakker of vaste klant franko gebracht
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review. We waarderen je feedback enorm en zullen dit meenemen ter verbetering. We wensen je voor nu veel plezier met de bestelling toe, fijne dag gewenst!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel verzonden, mooie spullen

Snel verzonden, reageren goed op vragen. Prima prijs.
Beoordeling melden
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geeft goed licht makkelijk op te hangen en niet duur.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alweer prima ledlamp.

Mooie ledlamp op de badkamer en een zeer aan licht.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goeie qualiteit! Zeer tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
9 dagen geleden
goedemiddag! Wat leuk dat je een review hebt geschreven, bedankt daarvoor. Ook bedankt voor het bijvoegen van de foto, dat ziet er geweldig uit 🤩. We wensen je veel plezier met deze prachtige verlichting toe! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mag je altijd contact met ons opnemen. Ons Customer Support Team helpt je graag verder. Fijne dag!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ruim aanbod, snelle levering en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beschadigde verpakking en 1 dag te laat geleverd.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
was goed verpakt de lampen en de kappen eromheen
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en eenvoudig is bestelproces.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en supermooie spot, blij mee :-)
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed kontakt voor informatie
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
kwalitatieve goede producten en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en prima product voor de prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
9 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering. Prima verpakking. Prijs is ok.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en kwalitatief goede producten
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 jul 2024
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ben nog steeds tevreden al jaren.

zoals steeds snel geholpen en snel verstuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website en netjes verpakt!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en bestelling was naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel bezorgd en kwalitatief goed materiaal
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!