into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl
Beoordelingen:

3.489 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.014 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb onlangs de dimbare LED inbouwspot Rome - RVS geïnstalleerd in mijn woonkamer, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. De Rome inbouwspots passen prachtig bij mijn interieur. Ondanks hun compacte formaat leveren deze spots voldoende helderheid. Ik waardeer het dat deze spots de laatst gebruikte lichtstand onthouden. Dit maakt het gemakkelijk om de gewenste helderheid te behouden zonder steeds opnieuw in te stellen. Het feit dat je verschillende zones kunt creëren met deze inbouwspots is een groot pluspunt. Ik raad aan om in de productbeschrijving op de site duidelijk te vermelden of de spots geschikt zijn voor wisselstroom of gelijkstroom. Hoewel de inbouwdiepte van 27 mm al vrij laag is, zou het ideaal zijn als de driver nog kleiner of smaller gemaakt kan worden. Dit zou het installeren in een verlaagd plafond van slechts 3,5 cm diepte vergemakkelijken. Al met al ben ik zeer tevreden.

Meest relevante negatieve beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2775)
(535)
Resetten
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede verlichting voor een betaalbare prijs
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles tijdig geleverd, en in goede staat.
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, afhankelijk van vervoerder.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag! Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug!
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima en snelle levering. Goede lampen.
Beoordeling melden
SB
Sari B.
Middelburg
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat u beloofd gebeurt ook en dat is fijn.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beste producten voor een degelijke prijs
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en zeer mooie lampjes
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
9 dagen geleden
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en prijs kwaliteit . Nette levering
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
BM
bernard m.
pijnacker
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site. Goeie prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd alles ziet er netjes uit
Beoordeling melden
LB
Linda B.
Harlingen
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Telefonisch advies vd klanten service
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met onze klantenservice. 💡 We wensen je veel plezier met je bestelling toe!
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, betaalbare producten
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
5 jul 2024
Goedemiddag! Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. En prima producten
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website en een snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 jul 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Orders meer correct op tijd leveren
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en een top preis.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
12 dagen geleden
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering en degelijk mteriaal
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 jun 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
9 dagen geleden
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alles loop naar wenst bestellingen
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
11 dagen geleden
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!