OnePlus-shop.nl/nl
Beoordelingen:

75 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden339 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goei hoesje voor men oneplus 8 met kaarthouder op de achterkant. Ik ben content!

de meest kritische beoordeling

29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector voor de Oneplus7 Pro besteld, opzicht prima alleen zijn de randen te smal en zit er een gaatje waar een selfie camera zou moeten zitten, echter heeft de OnePlus7 Pro een uitschuifbare selfie camera. Lijkt er dus op dat dit gewoon de OnePlus7 screenprotector is, niet de Pro versie. Terwijl dat wel duidelijk in de beschrijving staat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor OnePlus-shop.nl/nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was zoals afgesproken, goede kwaliteit
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Goede website, makkelijk besteld, snel geleverd
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en correcte producten
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service!
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en snel in huis
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service na verkoop
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik had 3 artikelen besteld, 1 niet gekregen en wel betaald, geen reactie op vraag hieromtrent

Ik had 3 artikelen besteld. Eén zat niet in het pakket. ik heb al diverse emails hierover geschreven naar jullie, maar nog nooit een antwoord gekregen terwijl alles wel betaald is.
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
13 dec. 2023
Hoi Greet, Je kunt ons het beste bereiken via whatsapp via de website. Het nummer daarvoor is +316 1566 1010 Ik heb je zojuist een bericht via whatsapp gestuurd om dit op te lossen, excuses voor het ongemak! Groeten Daniel van OnePlus-shop
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en het gevraagde
Beoordeling melden
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hält super, klare Kaufempfehlung
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Screenprotector mat - geeft pixels
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
11 dec. 2023
Hoi Wies, Het beeld wordt inderdaad iets minder scherp met het gebruik van een matte screen protector. Het wordt als het goed is ook iets rustiger voor de ogen, het is een keuze wij zijn in ieder geval fan :) Mocht ik je ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag! Groeten Daniel - OnePlus-shop
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het pakje heeft 4 dagen weg geweest
Beoordeling melden
Antwoord van OnePlus-shop.nl/nl
11 dec. 2023
Bedankt voor uw review. U besteld rond Black Friday en de post werd overspoeld. Gelukkig is alles nog goed aangekomen :) Groeten Daniel - OnePlus-shop
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, fantastisch product Kortom een goede ervaring
Beoordeling melden