alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

4.066 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.840 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

Meest relevante negatieve beoordeling

6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website duidelijker maken, ik had hp aangeklikt en daarna mijn serienummer van de printer en de nummers van mijn cartridges en ben er toen vanuit gegaan dat ik de originele cartridges bestelde maar ik kreeg deze niet. Ik wil absoluut geen namaak omdat ik bij mijn vorige printer hiermee problemen kreeg. Heb deze nu terug gestuurd. Jammer een hoop gedoe.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op website wordt huismerk printer HP als alternatief aangeboden voor het orginele merkt. Eerst achteraf na bestelling blijkt dat er heel veel nutaties moeten worden verricht om om de HP printer te omzeilen. Kortom als leek lukt mij dat niet . De bestelling ligt derhalve op het bureau niets te doen
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering binnen de 24 uur , dus niet ik heb de woensdag morgen besteld en het is pas toe gekomen op maandag , en betalen na levering ging ook niet , het was op voorhand te betalen , dus jullie uitleg op de site is niet juist .
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

zie mails van mij en nooit…

zie eerdere mails van mij en nooit antwoord bestellingen voor de epson zijn niet compatibel met mijn epson.
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd product geleverd en geen reactie

Verkeerd product geleverd en als je hierover contact opneemt dan hoor je helemaal niets. Slechte service.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
21 okt 2023
Beste, Door een storing binnen onze klantenservice portaal heeft een reactie op uw klacht iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewent bent. Onze collega's hebben inmiddels uw e-mail in goede orde ontvangen en beantwoord. We lossen dit probleem uiteraard zo snel mogelijk op. We kijken uit naar uw reactie, bij Alleeninkt.nl staan we altijd voor u klaar! Onze excuses voor het ervaren ongemak. ^IH
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Huismerk Epson 603 XL inktcartridges cyaan + magenta + geel heel weinig kleur printen. Erg gauw leeg !!!
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Cartridges leveren die WEL een printafdruk maken
Beoordeling melden
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde cartridge gestuurd en is ook niet origineel...wel de originele prijs
Beoordeling melden
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Inhoud niet overeenkomstig bestelling 3x blauw en slechts 1x zwart
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb nog steeds niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
21 okt 2023
Beste, Dat uw bestelling nog niet bezorgd is, is natuurlijk niet de bedoeling! In het DHL tracking portaal zien we dat de bestelling is blijven hangen op een depot. Wij hebben bij de DHL een case uitgezet om het pakket alsnog te traceren. Vanaf maandag 09:00 is onze klantenservice geopend. Heeft u maandag uw bestelling nog niet ontvangen? Dan willen wij uw vragen contact op te nemen met onze klantenservice. We staan voor u klaar! ^IH
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb helemaal niets ontvangen.
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Knoopcellen al na 3 dagen leeg.

Knoopcellen al na 3 dagen leeg.
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb (nog) niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
20 nov 2023
Bezorgd op: Donderdag 12 oktober om 14:38 uur
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
cardridges werken niet
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
20 nov 2023
Deze klant heeft helaas een product ontvangen uit een defecte batch. We hebben het product kosteloos terug laten sturen naar ons magazijn. De klant heeft gekozen elders een nieuw product te bestellen.
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden