alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

4.851 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.581 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze inkt is niet geschikt voor mijn HP printer. Hij weigert elke printopdracht. Jammer, en zonde van mijn geld.
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere service in het weekend. Mijn printer loopt door de nieuwe cartridges van 123 vast op vrijdagavond. Email gestuurd. Krijg pas op maandag respons m.a.w. ik had heel het weekend niets kunnen doen. Ik heb er iemand anders bij moeten halen op vrijdag omdat ik a-technisch ben. Die heeft de printer weer aan de praat gekregen.
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Spijtige beloftes

"voor 24h00 besteld , morgen bij u thuis " ??? dat is jullie verhaal . Besteld op woensdag 05 juli ; geleverd op maandag 10 juli Vier dagen hier zitten wachten : SUPER
Beoordeling melden
PS
Peter S.
Etten-Leur
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het niet fijn dat als ik bijn 123 inkt bestel deze site zich er tussen dringt en ik op het verkeerde been wordt gezet
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je besteld merkproducten en krijt namaak wat niet werkt. Ik bestel nooit meer iets!
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
slecht afgeleverd, de verpakking was stuk en men heeft het over het hek gegooid
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Matige inkt
Beoordeling melden