alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

6.783 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.195 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Sorteren  
Meest recente eerst
21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere service in het weekend. Mijn printer loopt door de nieuwe cartridges van 123 vast op vrijdagavond. Email gestuurd. Krijg pas op maandag respons m.a.w. ik had heel het weekend niets kunnen doen. Ik heb er iemand anders bij moeten halen op vrijdag omdat ik a-technisch ben. Die heeft de printer weer aan de praat gekregen.
Beoordeling melden
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze inkt is niet geschikt voor mijn HP printer. Hij weigert elke printopdracht. Jammer, en zonde van mijn geld.
Beoordeling melden
12 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Spijtige beloftes

"voor 24h00 besteld , morgen bij u thuis " ??? dat is jullie verhaal . Besteld op woensdag 05 juli ; geleverd op maandag 10 juli Vier dagen hier zitten wachten : SUPER
Beoordeling melden
20 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Matige inkt
Beoordeling melden
14 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je besteld merkproducten en krijt namaak wat niet werkt. Ik bestel nooit meer iets!
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Beoordeling melden
6 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
slecht afgeleverd, de verpakking was stuk en men heeft het over het hek gegooid
Beoordeling melden
PS
Peter S.
Etten-Leur
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het niet fijn dat als ik bijn 123 inkt bestel deze site zich er tussen dringt en ik op het verkeerde been wordt gezet
Beoordeling melden
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Door een andere bezorging te laten doen Was een brieven bus pakje werd gezegd maar dat ging niet door. Het duurde drie dagen dus dagen voor niets gewacht toen maar een service punt aangemeld. Toen ging het wel goed
Beoordeling melden
LA
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Foutje bedankt.

De produkten leveren die ik bestel. En geen alternatieve Chinese
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Veel te laat geleverd

Vrijdag 21 april besteld en zou zaterdag 22 april worden geleverd. Maar er werd niets geleverd. Maandag gebeld, sorry sorry sorry foutje. Dinsdag geleverd? Nee het werd woensdag. Dus ik ben niet erg tevreden.
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wordt beloofd de dag na de bestelling te leveren maar dit is niet zo.
Beoordeling melden
16 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

pakket inktpatronen

mijn pakketje inktpatronen was vertrokken voor verzending , maar is uiteindelijk retour naar verzender gegaan wegens vragen i.v.m. met mijn adres . Er was blijkbaar ( volgens de leverancier ) een vergissing qua postnummer. Vorige bestellingen zijn echter steeds op tijd ! en op de juiste plaats geleverd. Waar is het probleem dus ?
Beoordeling melden
14 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Inktpatroon

De inktpatroon past niet op mijn printer
Beoordeling melden
5 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden