alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl

9.343 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden79.692 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019
alleeninkt.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

25 okt. 2023
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun. 2023
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Resetten
Kwaliteit prima, snel bezorgd. Voordeelverpakking deze keer voorbij laten gaan omdat ik nog ruim voldoende zwart had. Apart kleuren bestellen is wel duur maar ik weiger zwart weg te gooien omdat ik die te veel heb. Zou fijn zijn als dat prijsverschil kleiner zou zijn.
6 nov. 2023
Het bestelproces is prima. Mijn printer is bekend en de bijbehorende cartridges waren snel gevonden. Snelle levering, maar de verpakking was beschadigd. Ik ben wel heel benieuwd naar de kwaliteit van de cartridges en het gebruik.
De klantenservice is goed. Ze zijn duidelijk en reageren snel op vragen via de mail. Jullie cartridges hebben een goede prijs/kwaliteits verhouding.
5 nov. 2023
Makkelijke bestellen, vlotte levering,goede kwaliteit. En... in verleden heel goeie service en garantie verleend!
6 nov. 2023
De snelle bezorging ongeacht het tijdstip van bestellen binnen 24 uur uitlevering aan de deur. Prima
9 nov. 2023

Concurrentieel, snel en compact

Snelle levering, zeer concurrentiële prijzen, compacte verpakking. Kon door de brievenbus.
RD
Roger D.
Herk de stad
6 nov. 2023
Bestelling binnen de afgesproken tijd is een pluspunt.
10 nov. 2023
Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling
Snelle levering goede korting
super snelle levering