alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

4.560 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.717 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

Meest relevante negatieve beoordeling

6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website duidelijker maken, ik had hp aangeklikt en daarna mijn serienummer van de printer en de nummers van mijn cartridges en ben er toen vanuit gegaan dat ik de originele cartridges bestelde maar ik kreeg deze niet. Ik wil absoluut geen namaak omdat ik bij mijn vorige printer hiermee problemen kreeg. Heb deze nu terug gestuurd. Jammer een hoop gedoe.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1157)
Resetten
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerste keer bij deze firma. Bestellen ging gemakkelijk en goed. Prompt antwoord. Daarna bleef het een week stil. Na vraag gedaan en weer prompt antwoord. Vandaag ga ik het bestelde ontvangen. Zo ja, goed en voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor je bestelling bij ons. We zijn blij te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat je snel antwoord hebt gekregen op je vragen. Onze excuses voor de vertraging die je hebt ervaren. We hopen dat het product goed bij jou is aangekomen en dat het aan je verwachtingen voldoet. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet Tom
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering, zeer snel. U mening vragen is nog wat snel. Ik heb nog niets van de levering moeten gebruiken. Ik zal u later mijn mening geven van de producten die geleverd werden.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen met het instaleren van de cartridge. Wel jammer dat het niet op de site vermeld wordt dat je moet kijken of deze cartridge wel werken in jou printer.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bedankt op de levering die verloren was gegaan zo vlug opnieuw te verzenden. Goed aangekomen deze keer.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering. Hoe de patronen bevallen weet ik nog niet.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

prime cartridges

Snelle levering en tot dusver geen problemen met de cartridges.
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
5 jun 2024
Bedankt voor je recensie! Geweldig om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat je geen problemen hebt ervaren met de cartridges. Geniet van je aankoop! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet Tom
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
prijs kan best zakken, QR-code geeft zo weinig korting.
Beoordeling melden
TV
theo V.
Anna Paulowna
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijk, overzichtelijk en redelijke prijs
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik winkel liever bij 123Inkt België.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed tevreden, vlot en snel geleverd.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De korting en de snelle levering !
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goeie service en snel geholpen
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De prijs naar beneden. Gr :)
Beoordeling melden
JV
joke v.
Druten
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering. Gr. Joke
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben te Vreden klaar
Beoordeling melden
Antwoord van alleeninkt.nl
3 jun 2024
Bedankt voor je positieve recensie. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet Tom
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden