alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
alleeninkt.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij alleeninkt.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 25 apr. 2019

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

10.773 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

75.778 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

2 nov. 2022
BIJ bestelling liep alles goed tot er op het laaste moment een. Cadeautjes doosje openging met gratis cadoo,druk daar niet op tis een link van een andere site en zonder ik het wist had ik zogezegd gratis lootjes uit de nl.loterij,,dat zou niet mogen,heb het hen vermeld dat dit niet kan maar das niet van hen maar hingen er iets aan proberen te doen,anders bestel ik niet meer,zou wel spijtig zijn maar betrouw dat niet het is van een bedrijf solvadem die u zaken probeert aan te smeren.

de meest kritische beoordeling

10 aug. 2022
Dit is al de derde die ik gewisseld heb en 2 pakken van 250 vel 120 grams papier die ik heb kunnen weggooien. Het is ondoenlijk om documenten uit te printen zo, en zie dat al na een paar pagina’s het blauw in een roze kleur over gaat. Voorheen heb ik volgens mij geen last daarvan gehad. Maar nu moet ik pagina na pagina na kijken en weer de kleur reinigen om een goede pagina er uit krijgen. Wat mij ook is opgevallen is dat de gele cartridge ook sneller leeg zijn dan die van de anderen. Het lijkt of er daar minder inzit. Vandaar dat ik er daar ook meer van besteld heb. Dit is gewoon niet te doen het lijkt of deze blauwe inkt wat dikker van structuur is en daardoor deze problemen veroorzaakt

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

Resetten
15 mei 2023
ik ben er niet zo huiverig op om een eigen merk te nemen. normaal gebruik ik de echte inkt van HP. want in het verleden heb ik toen de huismerk weg kunnen gooien want de printer herkende de inkt niet, en heb ik de originelen moeten kopen. ik heb nu het huismerk van alleen inkt en die in de printer gedaan en die herkent hij wel. super gewoon.
8 mei 2023
De pannenset, was een onverwacht cadeau. Blij mee, maar in deze tijd van denken om het milieu vind ik een enorme pannenset best vreemd. Verder dacht ik de factuur te ontvangen, maar dat gebeurde niet. Heb nu zelf ingelogd, maar dacht hem per mail te krijgen.... Inkt en levering waren perfect!
De bestelling is zoals voorzien zonder problemen geleverd . Ik vind het wel moeilijk om via de website een bestelling te plaatsen . Ik weet niet of het aan de website ligt of aan mij . Ik ben bij de categorie van 70 + en dat gaat soms wat moeilijker en langzamer . Vriendelijke groeten Lidy
16 mei 2023

Wel even een gedoe om de huismerk hp inktcartridge werkend te krijgen, maar de super vriendelijke en behulpzame medewerkster van de klantenservice heeft mij prima geholpen !
18 mei 2023
Pakje was op tijd geleverd en maar heeft daarna 3 dagen buiten gestaan, gelukkig geen regen . De printerinkt werkt goed.

van Jan v.
De printer weigerde de cartridge te accepteren. Na een telefonisch advies was het probleem verholpen.
Het is geen probleem om te bestellen en de levering was ook zo als gepland geweldig bedankt
We moeten de patronen nog installeren, maar we rekenen er op dat ze goed gaan functioneren.
9 mei 2023
bestelling was in orde website kan toegankelijker voor personen met visuele handicap
16 mei 2023

Snelle verzending en goede verpakking, misschien meer keuze in kleuren een optie
Duidelijker aangeven dat het huismerken gaat in plaats van fabriekanten merken
12 mei 2023
Product was oké , juist de levering duurde langer dan beschreven in aanbod.
10 mei 2023
Correcte prijs en afhandeling ( lees snelle levering ) Toppie , houden zo.
8 mei 2023
Snelle levering. Gemakkelijk de juiste inkt te vinden op de website.
16 mei 2023
Cartridges waren gemakkelijk te vinden op site en het was betaalbaar
Duidelijke en overzichtelijke website , snelle en correcte levering
3 mei 2023
goedkoop en snelle levering. Beetje moeilijk zoeken op de website.
3 mei 2023
snelheid van de levering. Ik weet niets dat het beter kan maken.
8 mei 2023

Ik heb al meermaals patronen besteld en altijd tevreden ervan.
4 mei 2023
Snelle levering en bestelde producten voor redelijke prijs