Betervoorbereid.nl- Logo - Beoordelingen

Betervoorbereid.nl
Beoordelingen:

221 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.853 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Betervoorbereid.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde vijf meter rol pleister van HEKA PLAST bevalt prima, zeer goed zelfs. Ook de levering verliep vlot en zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Moet zelf actief vragen om updates, communicatie gaat niet geweldig. Ik kocht een verkeerde brandblusser aangezien het plaatje niet overeen kwam met de omschrijving. Mijn fout, dus op eigen kosten retour gestuurd. Retourformulier vroeg mij om een vervangend product aan te geven, alles netjes ingevuld en verwacht dat ik hier nog een mailtje over zou krijgen (moest een beetje extra betalen). Niks vernomen, bij navragen blijkt dat ik opnieuw moet bestellen. Waarom het retourformulier dan vraagt om een vervangend product blijft een raadsel...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Betervoorbereid.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima, zoals verwacht. Prima track & trace ;-)
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle correcte levering. dank hiervoor
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Pakje nog niet ontvangen. Schijnt nog steeds bij het transportbedrijf te zijn. De bezorging krijgt dus een nul. Over de eventuele inhoud van het pakje kan ik daarom nog geen oordeel geven. Twee sterren voor de twijfel.
Beoordeling melden
Antwoord van Betervoorbereid.nl
11 dagen geleden
Beste, Bedankt voor uw beoordeling! Vervelend om te vernemen dat u de zending nog niet in ontvangst heeft kunnen nemen. We zien inderdaad dat de order die op 3-4 is besteld en 4-4 geleverd zou worden, per abuis is gesorteerd naar een depot is Kesseldorf (Duitsland). Omdat de zending weer terug retour moet naar het juiste depot, is de zending hierdoor vertraagd, dit tezamen met het weekend er tussen. In de diepere track&trace gegevens zie ik dat de zending vandaag (8-4) wordt aangeboden. Hou de track&trace in de gaten mocht u gehinderd zijn om de zending in ontvangst te nemen, DPD biedt namelijk de mogelijkheid om neerzettoestemming te ontvangen, het bezorgadres aan te passen, bij de buren of bij een DPD punt de zending af te laten leveren. Mocht u in de toekomst binnen 1 werkdag niets ontvangen, kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice, zij kunnen direct voor u kijken wat er met de bestelling aan de hand is en indien nodig direct schakelen. We vernemen graag zodra de zending is afgeleverd. Mochten er toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Davey Klantenservice Betervoorbereid.nl
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd, voldoende assoritiment,
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Moet lang wachten op mijn bestelling is nog steeds niet binnen
Beoordeling melden
Antwoord van Betervoorbereid.nl
2 apr 2024
Hi Leon, Bedankt voor je bestelling en je beoordeling. Vreemd genoeg zien we dat er wel een klantprofiel van je is aangemaakt maar verder zien we dat er geen order aan is gekoppeld. Vermoedelijk heeft iemand midden in het verwerken het werk stil gelegd en uw order niet meer afgemaakt. Wat uiteraard een slordige zaak is en direct ga nalopen hier bij de orderverwerking. Mocht je in de toekomst wat bestellen en binnen 24 uur geen Track&trace hebben ontvangen, mag je direct aan de bel trekken. Normaal hebben we hier altijd alles op voorraad en worden bijzonderheden direct telefonisch of per mail gecommuniceerd. Excuses voor het ongemak. We gaan vandaag de order alsnog jouw kant opsturen. Met vriendelijke groet, Davey Klantenservice Betervoorbereid.nl
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle service en een goed product voor een redelijke prijs inhoud van de tas is zorgvuldig samen gesteld.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stond op voorraad en moet nu 4 weken wachten
Beoordeling melden
Antwoord van Betervoorbereid.nl
29 mrt 2024
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer genoeg is er voor uw bestelling een order geplaatst met de laatste stuks van de bestelde vetblussers. Aangezien uw bestelling buiten de kantooruren is geplaatst hebben we u pas de volgende dag kunnen informeren over een langere levertijd. Inmiddels staat het product ook niet meer op 'uit voorraad leverbaar' maar in plaats daarvan '2 weken of langer'. Excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn over uw bestelling, neem gerust contact op met ons. Met vriendelijke groet, Davey Klantenservice Betervoorbereid.nl
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede service, snelle levering
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke info en uitgebreid assortiment, snelle levering , deskundig
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keus en snelle levering
Beoordeling melden
PK
Pierre K.
Vlaardingen
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke webshop, makkelijk bestelproces en goede informatie over het verloop van de bezorging.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel tevreden. Ik heb een boel pleisters besteld voor onze lagere school. Bezorging is stipt, communicatie is helder en kwaliteit is top.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en de volgende dag al ontvangen. Helemaal top!
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

telefonisch contact gehad over het feit…adres

telefonisch contact gehad over het feit dat het adres verkeerd is overgekomen. toegezegd gekregen dat dit hersteld zou worden. Pakket alsnog aangekomen in Sittard i.p.v. 's-Hertogenbosch
Beoordeling melden
Antwoord van Betervoorbereid.nl
26 mrt 2024
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Erg vervelend dat de zending alsnog op het factuuradres terecht is gekomen. We zien vreemd genoeg wel dat dit is aangepast in jullie klant profiel (factuur, pakbon e.d.), hier staat het namelijk wel goed. Waarschijnlijk is het dan toch niet goed overgekomen en niet goed gecommuniceerd met het magazijn waar de order uiteindelijk vanuit verstuurd wordt, excuses hiervoor. Hou er wel altijd rekening mee dat in de track&trace tot een paar uur voor de aflevering het adres nog aangepast kan worden, dit kan in de track&trace mail die u van ons ontvangt zodra de zending wordt verstuurd. Echter begrijpelijk dat als dit al is gecommuniceerd, u niet meer zo snel de track&trace mail controleert. Indien de zending nog niet naar het juiste adres is gestuurd kunt u contact met ons opnemen, wij kunnen u dan voorzien van een DPD verzendlabel zodat u alsnog de zending zonder extra kosten bij het juiste adres kunt krijgen. Mocht dit al gebeurt zijn, neem dan gerust bij een volgende bestelling contact met ons op, dan kunnen we kijken voor een compensatie. :-) Mochten er toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Davey Klantenservice Betervoorbereid.nl