Bestdeals.nl- Logo - Beoordelingen

Bestdeals.nlReviews

: 714Uitstekend

4,89

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 dec. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Bestdeals.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Bestdeals.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 dec. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Bestdeals.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Bestdeals.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Bestdeals.nl

27 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

714 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Bestdeals.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Het service was goed na dat ik de verkeerde product had ontvangen heb ik ze gebeld en ze vertelde dat ik de de verkeerde product heb ontvangen. Gelijk de volgende de dag de goede artikelen thuis ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering en goede producten voor weinig geld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023 
Hele fijne vochtvreters
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023 
van M. b.
Prima site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 uur geleden
Het was niet wat ik had besteld. Wel dezelfde prijs en iets soortgelijks dus ik heb het niet geruild. Wel wat slordig vind ik
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Ik vond het stiekem een beetje spannend omdat er wel meer voordeelsites bestaan, die je van alles beloven en je na bestellen weken laten wachten op rommel 😅 Maar in dit geval viel het 100% mee; wat ik ontving was van goede kwaliteit (maar echt spotgoedkoop...) en het was ook nog binnen twee dagen binnen, terwijl tegenwoordig overal wachtrijen zijn. Wij zijn dus zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022 
Top speelgoed. De koffers. Heb al 2x besteld. Leuk voor verjaardagen. Vind je niet in winkels.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Prima prijs voor een prima artikel. Duidelijke webshop, snel besteld en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Ondanks dat post nl verzaakt doen jullie alles eraan om de klant tevreden te houden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Snel en duidelijk! Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Product zoals omschreven en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Product zoals ik verwachte en goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Snelle levering. Produkt zoals beschreven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Snelle levering - Goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Goed geprijsd snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Vochtvangers werken goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022 
Ging vlot en prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Beoordeling melden