Accu-Machine.nl- Logo - Beoordelingen

Accu-Machine.nlReviews

: 457Goed

4,30

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

280 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

457 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 jul. 2022
 
van Ger P.
De 3fase mobiele lader doet wat hij moet doen zonder problemen. Wat wel wat irritant is dat het stuk snoer vanaf de CEE stekker tot aan de regelunit erg kort is waardoor de unit op een lastige plaats opgehangen moet worden bij een 1,50 hoogte geplaatst CEE stopcontact. Hier was 1m snoer een stuk handiger geweest. Een tweede puntje is dat de snoeren in de regelunit nier echt vast zitten waardoor als je met de regelunit draait door de stijfheid van de snoeren deze draaien in de regelunit . Dit zou onveilige situaties kunnen veroorzaken
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
 
Recent heb ik 2 accu's besteld bij Accu-Machine. Eén daarvan was bij aankomst al direct defect; kan gebeuren. Deze heb ik teruggestuurd en gecrediteerd gekregen, maar zonder de door mij gemaakte verzendkosten. Ik heb daar een mail over gestuurd naar AccuMachine, en die gaf aan dat dit in overeenstemming was met hun voorwaarden. TrustedShops vroeg daarna of ik tevreden was over deze bestelling; nee dus, want ik vind het raar dat ik extra kosten moet maken voor het terugsturen van een defect apparaat. Vandaag teruggebeld door een mevrouw van AccuMachine die vroeg of ik, als zij de verzendkosten terug zou storten, bij TrustedShops wilde aangeven of alles naar tevredenheid was opgelost. Bij deze. Maar waarom dat op zo'n ongelooflijke onvriendelijke toon moet ... dit was één van de meest bizarre telefoongesprekken die ik ooit gevoerd heb.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(174)
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Simpel te activeren en programmeren. In deze tijd met hoge energiekosten kan ik nu mijn plug-in-hybride auto in de nacht met laag tarief opladen en kan per keer het verbruik terugzien. Super apparaatje.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
 
Artikel snel ontvangen tegen een scherpe prijs, was een klein probleempje met het artikel, heel snel omgeruild en opgelost. Top bedrijf met geweldige service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Super blij met de vervangende batterij voor mijn boormachine. Heel snel geleverd en zeker goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Precies de accu die ik nodig had voor mijn Makita. Snelle levering, goede prijs. Gewoon bestellen hier zou ik zeggen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
bij niet bereikbaar, wordt je terug gebeld, en vraag wordt beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Duidelijke site en snelle levering en producten doen het prima !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
de accu was prima,alleen blijkt mijn apparaat kapot te zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Vlotte levering en een heel fijn apparaat!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden