moowy.nl
Beoordelingen:

315 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden352 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De filmpjes zijn geweldig! Sympathieke uitleg. Wat jullie volgens mij nog kunnen verbeteren, of beter gezegd: aanvullen, is het volgende. Als ik in het voorjaar moet verticuteren, beluchten en met mijn armen vol dozen, zakken en flessen sta (mest, graszaad, ijzersulfaat, zeewier, bodemtesters) dan zou ik geholpen zijn met een stappenplan. Ik zie als iemand die het serieus nu eindelijk eens een keertje goed aan wil pakken door de bomen het gras niet meer. En als ik, zoals afgelopen voorjaar, ook nog eens moet wachten tot de bodem de tien graden heeft bereikt terwijl het al mei is, slaat de paniek lichtjes toe. De pakken en zakken staan al weken klaar... HELP, denk ik dan. Komt dit nog goed? Met deze droogte blijft het trouwens een moeizaam proces.
JV
Joke V.
Uffelte

de meest kritische beoordeling

18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vraag gesteld over onkruid in mijn gazon en foto's meegestuurd. Hoe zou ik dit onkruid kunnen verwijderen zonder "plukken" omdat ik 500 m2 gazon heb en het wel erg veel werk is dat handmatig te onderhouden. Het antwoord is standaard gazononderhoud en op geen enkele manier is er ingegaan op mijn vraag wat voor onkruid het is en hoe te verwijderen. Ik heb al 2x eerder vragen gesteld specifiek over mijn gazon maar ik krijg altijd hetzelfde lijstje met taken die je moet doen om je gazon mooi te houden. Dat staat ook op jullie website. Dat hoeft niet copy-paste naar een mail.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor moowy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BS
Ben S.
Wateringen
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ben

Snelle levering
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goeie webshop en snelle verzending!

Meerdere malen besteld en ook via decemail advies gevraagd en gekregen!
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten met beloofd resultaat, mooie verpakking voor goede houdbaarheid, snel geleverd
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JB
J b.
Soest
20 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
uitleg en suggesties over t gazon zijn zeer welkom. Ik weet zeker dat ik al ruim 1000 euro bij moowy heb uitgegeven en zou t op prijs stellen af en toe n korting te krijgen. Maar dan ook zonder eisen, voorwaarden, bonnen of codes. ie; bij de volgende bestelling ontvangt u, bijvoorbeeld, 10% korting op de hele bestelling.
Beoordeling melden
13 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als beginner is het fijn dat je een mailtje krijgt wat wanneer te doen in het jaar(seizoens advies)en wat ook vooral telaten. Plus de mailtjes tussendoor als er bijvoorbeeld lange periode van droogte zijn of juist veel regen. Zo weet je wat je kunt doen voor je gazon zonder zelf expertise te hebben.
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuk bedrijf, wel aan de dure kant

Goed: Kwalitatief goed, mooi verpakt, gericht op design, sympathiek bedrijf. Kan beter: Lijkt af en toe een beetje teveel een marketing exercitie, veel hogere prijzen met veel minder inhoud in een verpakking dan elders, maar dan wel mooi verpakt en leuke filmpjes.
Beoordeling melden
12 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie producten, vlotte levering

Mooie producten, snel geleverd, heldere communicatie. Alleen de omdozen waarin alles verzonden werd was van zeer magere kwaliteit gezien het gewicht van de producten waardoor de dozen kapot waren bij aankomst. Anders was het een dikke 10 geweest!
Beoordeling melden
9 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gazon in het voorjaar

Duidelijke beschrijving wat te doen met het gazon in het voorjaar. Daarbij een pakket om dat voor elkaar te krijgen. Zou fijn zijn als die beschrijving/ instructie ook bij de bestelling zit, wat dus helaas niet zo is.
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle bezorging Graszaad slaat goed aan Bemesting volgt binnenkort, effect valt dus nog niet te beoordelen. De kortingsmails vlak na bestellingen zou vind ik niet zo sympathiek en zie ik liever tussendoor.
Beoordeling melden
AZ
Arjen Z.
Harderwijk
9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Producten zijn top! Bestellen eenvoudig

Producten zijn top. Bestellen eenvoudig. De uitleg video's zijn lastig te vinden op de site. Moet nu rechtstreeks naar YouTube om instructies te bekijken
Beoordeling melden
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
kwaliteit product is goed, info.filmpjes leerzaam. we hebben veel last van woelratjes in het gazon, geen serieuze oplossing voor binnengekregen.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel ontvangen met uitleg en gebruik. Na het aangebracht te hebben zeer snel resultaat. Prima producten.
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn prima, maar melding voor x tijd besteld volgende dag geleverd gaat niet op, vermeld dit dan ook niet
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beantwoorden van vragen / problemen duurt 2 dagen, en dat is te lang. Produkten zijn goed en betrouwbaar
Beoordeling melden
BS
Ben S.
Wateringen
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en een duidelijke uitleg hoe te werk te gaan voor een juiste behandeling van je grasveld
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De 1ste keer ging de bestelling naar Engeland De daar op volgende keren ging het allemaal perfect
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering volgens afspraak Daarna werd mijn vraag over de toepassing adequaat en vlot beantwoord.
Beoordeling melden