moowy.nl
Beoordelingen:

314 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden351 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De filmpjes zijn geweldig! Sympathieke uitleg. Wat jullie volgens mij nog kunnen verbeteren, of beter gezegd: aanvullen, is het volgende. Als ik in het voorjaar moet verticuteren, beluchten en met mijn armen vol dozen, zakken en flessen sta (mest, graszaad, ijzersulfaat, zeewier, bodemtesters) dan zou ik geholpen zijn met een stappenplan. Ik zie als iemand die het serieus nu eindelijk eens een keertje goed aan wil pakken door de bomen het gras niet meer. En als ik, zoals afgelopen voorjaar, ook nog eens moet wachten tot de bodem de tien graden heeft bereikt terwijl het al mei is, slaat de paniek lichtjes toe. De pakken en zakken staan al weken klaar... HELP, denk ik dan. Komt dit nog goed? Met deze droogte blijft het trouwens een moeizaam proces.
JV
Joke V.
Uffelte

de meest kritische beoordeling

18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vraag gesteld over onkruid in mijn gazon en foto's meegestuurd. Hoe zou ik dit onkruid kunnen verwijderen zonder "plukken" omdat ik 500 m2 gazon heb en het wel erg veel werk is dat handmatig te onderhouden. Het antwoord is standaard gazononderhoud en op geen enkele manier is er ingegaan op mijn vraag wat voor onkruid het is en hoe te verwijderen. Ik heb al 2x eerder vragen gesteld specifiek over mijn gazon maar ik krijg altijd hetzelfde lijstje met taken die je moet doen om je gazon mooi te houden. Dat staat ook op jullie website. Dat hoeft niet copy-paste naar een mail.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor moowy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(235)
(64)
Resetten
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kalk besteld, duidelijk de aantal M2 omschreven wat daar voor nodig is. Snelle levering. Goed verpakt.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gemakkelijke bestelling en goed advies

Gemakkelijke bestelling, duidelijk advies bij de producten en snel advies bij vragen achteraf
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
heldere praktische tips voor mijn tuin, waar ik echt wat mee kan!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, duidelijke informatie en snelle levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke uitleg, snelle service
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies en snelle afhandeling.
Beoordeling melden
PL
Paul L.
Wierden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website
Beoordeling melden
BS
Ben S.
Wateringen
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ben

Snelle levering
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RR
R R.
Zeist
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima en vlotte levering. Beter? Als je vanuit nl naar de site gaat, direct naar de nl site doorlinken ipv eerst België. .
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Beste voeding voor mooi groen gras

Superfijne producten en handig dat je voor een bepaald aantal vierkante meter kunt bestellen.
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goeie webshop en snelle verzending!

Meerdere malen besteld en ook via decemail advies gevraagd en gekregen!
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en snelle levering.
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden