Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

473 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.183 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Routershop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hadden 4 UPS apparaten gekocht, waarvan 3 direct leverbaar en 1 na drie dagen. Meteen de volgende dag een telefoontje dat de vierde misschien een nog langere levertijd zou hebben en of ik daar op wou wachten of het geld terug. Toen we ervoor kozen te wachten is de order gesplitst en hadden we de drie op voorraad meteen de volgende dag thuis. Bovendien viel ook de levertijd op de vierde nog erg mee, die hadden we een paar dagen later. Uitstekende communicatie en klantenservice dus. Daar kunnen anderen van leren.

de meest kritische beoordeling

24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed telefonisch advies vooraf gekregen voor type router. Deze besteld met betaalde service om de router te configureren voor KPN internet en TV. Dit bleek niet gedaan te zijn waardoor ik zelf een dag heb moeten puzzelen om het werkend te krijgen. Dit gemeld via e-mail maar geen reactie gekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product netjes geleverd, echter geen handleiding wel verwijzing naar digitale handleiding die vervolgens niet gebruikersvriendelijk is. Product zelf voldoet niet aan verwachting; huidige internetsnelheid wordt geknepen tot een 4e van de snelheid router.
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
6 feb 2024
Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer te horen dat je niet de gewenste snelheid haalt met je product. We nemen contact met je op om dit probleem te bespreken en samen naar een oplossing te zoeken.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling en levering waren snel, product doet alleen niet waar ik het voor besteld had. Configuratie was erg lastig, firmware update bracht geen verbetering.
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Telefonische klantenservice kan beter

Ik vond de klantenservice aan de telefoon slecht. De persoon aan de telefoon kon mijn vraag niet beantwoorden en de beloofde terugbelactie is achterwege gebleven. Webshop is prima wat mij betreft
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
3 jan 2024
Onze excuses voor de ervaring. Het is niet goed dat je niet teruggebeld bent. We gaan dit uitzoeken en nemen snel contact met je op. Bedankt voor je feedback!
24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed advies maar slechte configuratieservice

Goed telefonisch advies vooraf gekregen voor type router. Deze besteld met betaalde service om de router te configureren voor KPN internet en TV. Dit bleek niet gedaan te zijn waardoor ik zelf een dag heb moeten puzzelen om het werkend te krijgen. Dit gemeld via e-mail maar geen reactie gekregen.
Beoordeling melden
AP
Antoine P.
Niederlande
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen bericht bij langere levertijd, geen reactie op e-mails. Na telefonisch contact werd de order wel gelijk geannuleerd en het betaalde bedrag terug gestort. Artikel vervolgens bij Mediamarkt besteld en volgende dag in huis.
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
20 jul 2023
Onze voorraad was sneller verkocht dan wij konden verwachten waardoor de verwachte levertijd voor ons onbekend was. Fijn dat u wel een oplossing heeft mogen vinden.
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
WiFi versterker gekocht ‘uit voorraad leverbaar’ maar dat bleek toch niet het geval te zijn. Wanneer wel geleverd kon worden was niet bekend. Onnodig gedoe. Ik kreeg wel vlot mijn betaling teruggestort.
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
18 jul 2023
Helaas was de voorraad net voor u uitverkocht en we hebben op dit moment geen bericht van de fabrikant wanneer de router wederom in productie genomen gaat worden.
17 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Delivery has been send 12 days after promised date. Confirmation mails do not inlcude any reference numbers.
Beoordeling melden
10 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden