Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

396 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.328 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als consument die meer wil dan consumentenrouters te bieden hebben, wil je meer keuze en meer informatie dan je bij een gemiddelde webshop krijgt. Bijvoorbeeld over het verschil tussen mesh netwerken en netwerken met access points. Die keuze en info vind je hier. En dan leveren ze ook nog veel sneller dan verwacht. Mini-minputje: op een mail die via de chatbot na sluitingstijd werd verstuurd, werd niet gereageerd.

Meest relevante negatieve beoordeling

26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
OP de site staat: direct leverbaar. Ik wordt gebeld dat het 'de volgende week wordt'. Als ik einde van de week nog niets binnen heb en ga bellen, blijkt de leverdatum nog 2 weken later (en dat ook nog niet zeker). Wel vooraf betaald en vriendelijk verzoek ontvangen om mede te delen 'hoe tevreden ik ben'. Gheel niet dus. Ik heb mijn order gestorneerd. Ben benieuwd hoe snel ik mijn geld terug krijg
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen voorrad eerder melden

Sneller meedelen dat produkt niet voorradig is en later geleverd wordt dan bij de bestelling werd beloofd !
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hoewel de Dream Router leverbaar was volgens de site, bleek dat een paar dagen na bestelling en betaling niet zo te zijn. Daarna overigens netjes afgehandeld en geld retour door Mustafa.
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
6 nov 2023
Inmiddels is onze voorraad weer aangevuld, dream machine was sneller uitverkocht dan dat wij hadden verwacht.
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Iets kunnen bestellen dat niet op voorrraad isis

Iets besteld dat niet op voorrraad is. Vervolgens na een paar dagen een mailtje dat dit zo is. Had ook direct op website kunnen staan
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
29 dec 2023
We vinden het jammer te horen dat we niet aan je verwachtingen voldeden. Onze excuses hiervoor. We nemen spoedig contact met je op.
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Late levering en geen berichtje dat het te laat geleverd zou worden en wanneer dan wel.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Merk regelmatig dat de levertijd niet klopt. Erg vervelend
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Niet alle info over artikelen klopt
Beoordeling melden
Antwoord van Routershop.nl
24 aug 2023
Graag vernemen wij van u wat er niet juis zou zijn, zodat wij hierop gepaste actie kunnen ondernemen