Routershop.nl- Logo - Beoordelingen

Routershop.nl
Beoordelingen:

396 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.328 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als consument die meer wil dan consumentenrouters te bieden hebben, wil je meer keuze en meer informatie dan je bij een gemiddelde webshop krijgt. Bijvoorbeeld over het verschil tussen mesh netwerken en netwerken met access points. Die keuze en info vind je hier. En dan leveren ze ook nog veel sneller dan verwacht. Mini-minputje: op een mail die via de chatbot na sluitingstijd werd verstuurd, werd niet gereageerd.

Meest relevante negatieve beoordeling

26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
OP de site staat: direct leverbaar. Ik wordt gebeld dat het 'de volgende week wordt'. Als ik einde van de week nog niets binnen heb en ga bellen, blijkt de leverdatum nog 2 weken later (en dat ook nog niet zeker). Wel vooraf betaald en vriendelijk verzoek ontvangen om mede te delen 'hoe tevreden ik ben'. Gheel niet dus. Ik heb mijn order gestorneerd. Ben benieuwd hoe snel ik mijn geld terug krijg
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Routershop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MS
Marjan S.
Lierderholthuis
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een accu voor een APC UPS nodig, die hadden zij op voorraad en anderen niet. Bestellen via de website, goed op de hoogte van de levering en de volgende dag in huis. Past en werkt perfect
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel advies voor de koop en product werkt helemaal naar behoren. Letterlijk plug and play. Snelle levering ook.
Beoordeling melden
FW
Fa W.
Simpelveld
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles perfect!

De laatste tijd enkele keren besteld, alles keurig en op tijd gearriveerd. Goede prijzen voor goede kwaliteit.
Beoordeling melden
CK
Chris K.
Antwerpen
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, goede service, snelle levering. Ook naar België.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op aangegeven tijd bezorgd. Nog geen feedbaack over product....
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen en prima levering
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HD
Hilfe D.
Purmerend
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keuze en snelle verzending

Ruime keuze. Na bestelling snelle verzending. Zo snel, dat PostNL het (weer) niet kon bijbenen. Het kwam dus een dag later dan aangegeven.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al vele jaren materiaal via routershop zonder ooit maar één keer een probleem gehad te hebben.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beoordeling

Wat kunnen jullie beter doen ? Nou laten we beginnen met permanent 50% korting ? ;)
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en volgende dag in huis. Beschrijving en werking als gemeld.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte levering, compleet systeem, en goede gebruiksaanwijzing
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke webshop. Snelle en accurate levering. Goede prijs.
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product zoals omschreven en snelle en correcte levering
Beoordeling melden
KV
Kristof V.
Nieuwpoort
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld en even snel geleverd :) Tevreden klant !
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk bestellen en de volgende dag in huis
Beoordeling melden
EH
Ed H.
Steenbergen
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Netjes verpakt. Goeie prijzen.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle no-nonsense koopervaring. Bedankt!
Beoordeling melden