babyplus.nl- Logo - Beoordelingen

babyplus.nl
Beoordelingen:

550 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.300 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 jan. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
babyplus.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Door mijn eigen fout een email gemist waarin werd gemeld dat de gekozen kleur niet verzonden kon worden en of ik dan een andere kleur wilde uitkiezen. Twee weken later belde ik, terwijl er net een herinneringsmail uitgegaan was. Heel vriendelijk ben ik te woord gestaan en na enkele dagen was mijn bestelling bezorgd! Fijne service!!

de meest kritische beoordeling

28 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerste en laatste keer dat wij hier besteld hebben! Onze bestelling van 60€ was te min! Het was immers geen bestelling van 1000€ aldus de medewerker van Babyplus. Wij hadden op zondagmiddag meerdere producten besteld. Op vrijdag hadden wij nog niets vernomen van onze bestelling. Ik heb telefonisch contact opgenomen met de Babyplus. De medewerkster van Babyplus vertelde ons dat de bestelling niet verstuurd wordt omdat 1 product pas over twee tot drie weken geleverd zou kunnen worden. De medewerker vertelde dat verzendkosten voor de winkel 6,95€ per keer kosten en aangezien wij hadden maar voor 60€ besteld hadden (gratis verzending vanaf 50€) en geen 1000€ was dit niet interessant genoeg. Ik vertelde dat het kraamcadeaus waren en wij het prettig hadden gevonden om op de hoogte gebracht te worden aangezien de overige producten wel 1-4 werkdagen levertijd hebben. De medewerkster gaf aan dat als wij het niet wilde ontvangen, zij de bestelling met liefde wilde annuleren. Toen ik aangaf dat ik haar manier van communiceren erg jammer vond en niet had verwacht, gaf zij aan dat dit geen probleem was en ik de producten ook elders kon kopen. Pas toen ik uitlegde dat het kraamcadeaus namens onze dochter waren en het meisje van 10 jaar haar eigen geld had gebruikt en het voor haar wel 1000€ (!) voelde, kreeg de medewerkster medelijden. De medewerkster heeft overlegd en het product wat niet leverbaar was geannuleerd en de overige producten naar ons verstuurd. Deze hebben wij in goede orde ontvangen via DPD. Persoonlijk had ik mijn dochters geld niet naar deze winkel gebracht en had ik de producten liever elders aangeschaft. Voor mijn dochter en het feit dat het kraamcadeaus waren van uit haar heb ik het geaccepteerd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor babyplus.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product prima. Levertijd slecht

Product prima. Doorverkoop van een Joolz meerijdplankje voor kinderwagen. Levertijd werd aangegeven op 1 a 2 weken. 9-1-24 besteld. Werd pas 1-2-24 geleverd. Ca. 3 1/2 week. ☹️
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Blij mee!

Binnen de levertijd geleverd en ze hadden nog wel een kleur buggy op voorraad die bij anderen op was. En voor de sale prijs!
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering! Alles netjes ingepakt en de informatie op de website klopt met wat er wordt geleverd. Aanrader.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website Bestellen ging makkelijk Goede service Vriendelijke mevrouw aan de telefoon
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed maar wel jammer dat ik de 10% korting niet kon toepassen bij toch wel dure aankoop maar Jah
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Kinderwagen snel geleverd

Kinderwagen werd in delen geleverd maar dat werd ook in het account aangegeven.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Toppers

Voldoet aan al onze strenge eisen die we tegenwoordig hebben als consument ;-)
Beoordeling melden
CE
Celina E.
Westerlo
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de webwinkel en alsook een snelle levering!
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk contact

Goede reactie op mijn e-mail bij vraag over levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling lag heel snel klaar op het hoofdburo
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en prachtige kinderwagen!
Beoordeling melden
CC
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles piekfijn in orde

Correcte levering, duidelijke communicatie
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fast delivery product perfect i recommend
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, alles keurig verpakt .
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden loopfiets stevig, mooi
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering! Mooie prijs!!
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verzonden en goed geprijsd.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Omdat het heel snel werd bezorgd
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en snel.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Sneller leveren
Beoordeling melden