sofiben.com- Logo - Beoordelingen

sofiben.com
Beoordelingen:

174 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden174 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sofiben.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
10 jan 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
29 dec 2023
Gpedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
20 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
10 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
27 nov 2023
Goedemorgen Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 nov 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. ik wens u veel plezier met uw aankoop.
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
8 nov 2023
Goedemorgen Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
9 okt 2023
Goedemorgen Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
18 sep 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
18 sep 2023
Dank je wel voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
KP
Karin P.
Den bosch
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
6 sep 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
14 aug 2023
Goedendag,, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
1 aug 2023
Hallo Klant Bij deze review snap ik even iets niet. U geeft aan dat u rond de 40,00 kwijt bent aan een retour. Ik weet niet wat u dan besteld heeft, want meestal is dit bij ons €6,75 en als u het zelf regelt € 7,25. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket kan dit meer zijn. Ook heb ik alle bestellingen nagelopen en niks kunnen vinden bij onze webshop dat er de laatste tijd bestellingen zijn geannuleerd. Alle bestellingen zijn verstuurd en ontvangen. Over reclame kan ik niets zeggen. Het is wel zo dat als u de nieuwsbrief wil ontvangen, dat u dan regelmatig van ons een mailtje krijgt. Hiervoor kunt u zich uitschrijven. Waarom geen mail of telefoontje, over deze gang van zaken. Ik hoop dat u dit alsnog doet, als er iets niet goed gaat, willen we het graag van te voren weten, zodat we maatregelen kunnen nemen om het op te lossen. Met vriendelijke groet Team Sofiben.
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Per ongeluk verkeerde maat

Had twee lakens besteld, ik dacht lits-jumeaux ,komen ze aan was het 80 cm. Beetje balen
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
6 sep 2023
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 3 sterren. Dat is zeker balen. Ze worden namelijk speciaal op maat voor u gemaakt En 80 cm is een eenpersoonsmatras, dus bellen we niet op of dit klopt. Bij vreemde maten doe ik dit namelijk altijd. Misschien dat u er iemand blij mee kunt maken. Ik kan een oproep doen, als u dit wilt. Laat mij het even weten. Dan gaan we dit proberen.