bodygymshop.com- Logo - Beoordelingen

bodygymshop.com
Beoordelingen:

49 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden710 beoordelingen in totaal  

4,16
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bodygymshop.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling makkelijk en snel kunnen plaatsen. Keurig via email op de hoogte gehouden over de status van de levering. Deze keer zelfs in de avond afgeleverd. In de avond afleveren is wat mij betreft niet nodig maar kan me voorstellen dat het voor anderen handig kan zijn. Kortom super afgehandeld.
TS
Tinus S.
vlaardingen

de meest kritische beoordeling

26 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bedrijf heeft goede producten maar bedrijf moet toch wel even naar bedrijfsvoering kijken qua afspraken die ze waarborgen op de site order vrijdag geplaatst tegen een uur of 17:00 order wordt pas dinsdag geleverd dat is dus niet de volgende dag maar na 4 dagen het bedrijf trunks waar zij mee werken voor verzending daar schort ook een hoop aan communicatie naar de ontvanger
MV
Murigia v.
Amsterdam
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodygymshop.com

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel, goed product
Beoordeling melden
TS
Tinus S.
vlaardingen
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel en makkelijk kunnen plaatsen. Keurig op de hoogte gehouden via track en trace. Alles vervolgens op aangegeven tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product na ruim een week nog niet geleverd.
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vandaag besteld vóór 23.59 uur, morgen in huis.

U geeft aan dat "vandaag besteld voor 23.59 uur, morgen in huis". Juist daarom bestel ik ergens. Anders kan ik het ook zelf halen in een winkel. Derde dag werd ik gebeld dat product niet op voorraad is. Duurt te lang helaas.
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Spullen wel op voorraad op de site maar toch niet en vervolgens de verkeerde leveren. dit is de 2e keer dat ik in de auto moet stappen om het te regelen in de shop. jammer ......
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel en fantachtich
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top supplementen en snelle levering

Super supplementen vooral de isolaat, ik krijg geen last van mijn huid en ook niet van mijn maag. De vitamines zijn ook niet zo groot en ik heb een gratis eiwit reep gekregen, helemaal top. Beste in Rotterdam!
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Liquid eggwhites, topproduct en goede prijs

Ik bestel dit product al erg lang bij BGS Nutrition. Altijd op voorraad, altijd snel geleverd. De bezorgdienst zou overigens wel beter de instructies moeten lezen:)
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij Body&Gym shop gaat er nooit iets mis met bestellen en alles is altijd op voorraad. Prijs kwaliteit is ook prima.
Beoordeling melden
20 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet alles wat ik bestelde was op voorraad. Ze belde mij netjes en vroeg of ik er iets anders voor in de plaats wilde, betrof proteine repen. Kreeg er zelfs 2 smaken bij. Super vriendelijk en meedenkend. Positieve eerste ervaring.
Beoordeling melden
JH
28 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
Murigia v.
Amsterdam
26 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bedrijf heeft goede producten maar bedrijf moet toch wel even naar bedrijfsvoering kijken qua afspraken die ze waarborgen op de site order vrijdag geplaatst tegen een uur of 17:00 order wordt pas dinsdag geleverd dat is dus niet de volgende dag maar na 4 dagen het bedrijf trunks waar zij mee werken voor verzending daar schort ook een hoop aan communicatie naar de ontvanger
Beoordeling melden