14 dec 2023
Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke enthousiaste verkoopster, toen mijn keus viel om een 2-tal armbanden voor mijn dochter en haar vriendin. Omdat de armbanden kerstkadootjes betrof, werd het zeer leuk in kadodoosjes en vervolgens in een transparante kerstbal met lint verpakt! Luxe kadoverpakkingen betaal je, maar doordat ik member ben en korting kreeg op de sieraden hief dat elkaar weer op. Ik vind het ook erg prettig dat je voor een betaalbaar bedrag een mooi sieraad kunt kopen. Dat maakt het voor veel mensen toch bereikbaar. Kort geleden kocht ik voor mezelf 2 mooie bedels om te dragen aan de armband waaraan ik een gedenkkraal draag. Mede omdat het betaalbaar is, kun je ook soms ‘zomaar ‘ dus wat kopen! Voor jezelf of een ander. Ik kreeg toen ook lieve woorden van de verkoopster over mijn gedenkkraal aan mijn armband (dat betreft een Pandora achtige glaskraal waarin wat as van mijn moeder verwerkt is) . Ik kocht er 2 passende kralen bij, infinity symbool en hartje, de verkoopster reeg deze behulpzaam aan mijn armband en deed deze om en sprak lieve woorden over het geheel. Dat deed gewoon goed!
Ik kom graag bij lucardi, fijne zaak, lieve leuke verkoopsters en betaalbare sieraden!
Er zijn leuke artikelen voor een redelijke prijs.
Vriendelijkheid personeel mag beter.
Ook vreemd dat er op de website staat dat je zonder afspraak gaatjes kan laten schieten en als we dan aankomen dat we een uur later moeten terugkomen omdat er te weinig personeel is.
Het is ook vaak druk in de winkel waardoor de wachttijd lang is.
De vriendelijke medewerkers.
De wachttijd is vaak vrij lang, maar denk dat daar niet heel veel aan te doen is.
Artikelen zijn mooi voor een leuke prijs, maar de service kan beter
Er zijn leuke artikelen voor een redelijke prijs.
Vriendelijkheid personeel mag beter.
Het is ook vaak druk in de winkel waardoor de wachttijd lang is.
14 okt 2024
8 sep 2024
Ik ben heel fijn geholpen, ik kom al jaren bij lucardi in gouda en heb nog nooit een vervelende ervaring gehad
Fijne dag
20 sep 2024
Goede , deskundige en plezierige bediening
2 sep 2024
6 aug 2024
Ontspannen
Ik kon rustig rond kijken en kreeg hulp toen ik er om vroeg!
17 aug 2024
Vriendelijk en behulpzaam personeel
25 jul 2024
Ik werd snel en netjes geholpen.
31 jul 2024
5 jul 2024
3 jul 2024
28 jan 2024
Verjaardagscadeau dochter
Onze dochter is 16 jaar geworden en heeft een hele mooie ring uitgezocht in de winkel in Gouda. Goed en vriendelijk geholpen en het aanmelden voor de klantenkaart gaat echt heel prettig met gelijk de mogelijkheid om de kaart in de stocard app te zetten. Goed geregeld
13 nov 2023
Prima geholpen en leuk verpakt
Prima gereserveerd en apart voor me gehouden. Keurig verpakt.
Voor het vervangen van een pinnetje van een horloge moest ik 2x komen. Was de 1e keer niet goed vervangen.
2 mei 2024
Overzichtelijk met prijzen erbij. Snel geholpen. En ook nog het horloge op maat gemaakt. Ik stond binnen 10 minuten weer buiten.
1 dec 2023
Beoordeling van mijn bezoek.
Vriendelijk geholpen. Medewerkers begrepen mijn vraag en werd snel en effectief geholpen. Al met al zeer blij en dankbaar.
14 apr 2024
Je wordt altijd vriendelijk geholpen
Ik koop al jaren mijn sieraden bij lucardi om dat ik het een fijne
Winkel vindt