748 reviews in totaal   128 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

748 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijke en warme benadering van het personeel. De geboden service wordt als uitstekend ervaren, waarbij klanttevredenheid en het oplossen van problemen centraal staan. Het personeel is zeer behulpzaam, meedenkend en geduldig, vooral bij speciale verzoeken. Ook wordt de persoonlijke aandacht en het nemen van tijd door medewerkers, zelfs bij drukte, gewaardeerd. Daarnaast wordt het team omschreven als deskundig en kundig, wat vertrouwen geeft bij aankopen en diensten. Het brede assortiment en de goede beschikbaarheid van producten worden als positief ervaren. Klanten zijn daarnaast te spreken over de snelheid van de service, vooral bij eenvoudige handelingen zoals gaatjes prikken of horloge reparaties.

ReviewsLucardi Juwelier Gouda

Topservice!

Ik ben geholpen door Erica in Gouda en de service was echt uitzonderlijk! Er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen en er werd goed met mij meegedacht. Ik voelde me gehoord en heel fijn geholpen. Een ontzettend positieve ervaring. Bedankt Erica voor de geweldige service! Zeker een aanrader! ❤️
Hadden 2 vriendschap ringen uitgezocht. Alleen mijn partner heeft nog al dunne vinges waardoor zijn maat niet beschikbaar was .hebben ze opgestuurd en helaas konden ze niet kleiner gemaakt worden. Maar even terug op de winkel in Gouda dan ! De dames echt allen hebben alles geprobeerd. Zijn uiteindelijk toch tevreden de winkel uit gelopen. Plus punt leuk personeel goede service en een aanrader . Hebben leuke sieraden voor elk budget. Komen hier graag en.zeker weer terug !! Beter nee !!alles is goed overzichtelijk goede prijsverhouding en service .
Zij was zo vriendelijk kundig en behulpzaam. Ook gezellig over andere dingen gekletst tijdens het prikken van gaatjes. Ze legde alles duidelijk uit. Bij het verlaten van de winkel werd er netjes gedag gezegd. Geef het winkelpersoneel de complimenten
Heel fijn te woord gestaan en goed geholpen door de medewerker. Dus een heel mooi cadeau gekocht voor mijn moeders verjaardag 👌. En ook nog eens een mooie korting gekregen 😀

In de winkel

Eenmaal aan de beurt in de winkel werd ik netjes en snel geholpen. Er waren veel klanten in de winkel en weinig personeel. Voordeel, veel tijd om rond te kijken. Nadeel, je kan geen vragen stellen om keus te beslissen.

Fijne winkel en fijn geholpen!

Na langere tijd zonder ketting voor mijn hanger toch maar eens bij Lucardi binnen gestapt en geslaagd voor een mooi zilveren exemplaar van 55 cm. Met passen fijn geholpen met omhangen en gelijk member geworden.

Korting Member

Na betaling kwam ik erachter dat je korting kreeg als je member was. Ik zei dat tegen de medewerker achter de kassa. Die zei daar is het nu te laat voor. Wat is dit voor een rare opmerking. Ik ben toen naar een andere medewerker gelopen en die heeft mij alsnog de korting terug betaald. Heel netjes van haar. Die andere kan daar nog wat van leren!! Gewoon onfatsoenlijk die opmerking!!

Antwoord van Lucardi Juwelier Gouda

Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat vervelend dat je in eerste instantie zo bent geholpen en dat de reactie van onze medewerker onfatsoenlijk op je overkwam. Fijn dat een collega het uiteindelijk netjes voor je heeft opgelost; we nemen je feedback zeker mee, want we vinden het belangrijk dat je altijd vriendelijk en behulpzaam wordt geholpen. Team Lucardi

Zeer verzorgde winkel

Een zeer verzorgde winkel, met een ruime keuze en een super vriendelijke verkoopster. Nog een leuke verrassing aan de kassa, dat we 50% korting kregen.

prettig en vriendelijk geholpen !

Vandaag 3 mei werd ik heel prettig geholpen door een dame die in Gouda en Nieuwegein werkt, ze was heel vriendelijk en vond meteen m'n bestelling, hierover had ik eerder telefonisch contact met Emma en haar vond ik ook erg vriendelijk. Nog steeds een fijne winkel om naar toe te gaan.
D A
Dirk A.
Netjes geholpen door de medewerkster, cadeau netjes ingepakt voor me. Alleen een beetje jammer dat het assortiment een beetje beperkt is tegenwoordig
ben zeer goed geholpen met een ketting welke maat het beste zou zijn. zeer vriendelijk en erg blij met deze ketting.

Heel fijn geholpen… zelfs geadviseerd en…

Heel fijn geholpen… zelfs geadviseerd en fijn een babbeltje gehad… Ik wordt hier altijd fijn geholpen
Prima geholpen alleen jammer dat er geen bedeltjes worden verkocht van een vlinder, stil geboren kindjes zijn vlinders en willen ook graag herinnerd worden
Ik werd ontzettend goed en vriendelijk geholpen, door beíden dames die in de winkel in Gouda stonden !! Ik kom er daarom ook heel erg graag.

Altijd fijne service bij lucardi

De mevrouw stond alleen in de winkel en er stonden andere klanten. Toch kwam ze niet gehaast over en nam ze alle tijd om ons te helpen. Wat leuks uitgekozen en toen adviseerde ze me ook nog een account aan te maken zodat ik 10% korting zou krijgen voordat ik afrekende!

Derde gaatje schieten

Ik kwam om een derde gaatje te laten schieten. Ik ben zeer vriendelijk geholpen er was tijd en aandacht voor me. Er werd de hele tijd gecheckt of het nog goed ging met me. De informatie werd duidelijk gegeven.
Had een zilveren kettinkje waar het slotje van was afgebroken. De vriendelijke en behulpzame mevrouw gaf aan dat het kettinkje te breekbaar was om nog te laten herstellen. Heb een mooi nieuw kettinkje gekocht met 10% korting omdat ik me bereiken ben, toch leuk.
Op een vriendelijke manier gevraagd of ik hulp nodig had en hele behulpzame medewerker heeft me geholpen
Ik werd vriendelijk geholpen en geadviseerd over het aanschaffen van een ring. Enige tip, de vloer van de winkel ziet er slecht uit. Dit is niet aantrekkelijk voor klanten. Dus advies is hier wat aan te doen.
Met veel aandacht en interesse geholpen. Heel fijn.

Lucardi Juwelier Gouda

Gouda is een prachtige oude stad in het Groene hart van Nederland. In de Middeleeuwen is de =stad ontstaan, op de plek van de kruising van de rivieren Hollandse IJssel en de Gouwe. Het is een veelzijd...