Nikostore.nl- Logo - Beoordelingen

Nikostore.nl
Beoordelingen:

207 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.119 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Nikostore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(161)
(32)
Resetten
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima en goede spullen. Wel kan de uitleg en hulp m.b.t. de diverse componenten die je nodig hebt bij bv netwerk onderdelen beter. Het blijkt namelijk dat in tegenstelling tot bij een WCD niet 1 afdekraam onderdeel nodig hebt, maar 2 onderdelen en dat word nergens duidelijk vermeld. Moest daardoor 2 bestellingen doen.
Beoordeling melden
Antwoord van Nikostore.nl
27 jul 2023
Geachte heer Mulder, Wij hebben op onze homepagina alle informatie beschikbaar en hier kunt u vinden welke componenten u nodig heeft en we vinden het vervelend om te horen dat het voor u niet duidelijk is. We hebben hierover contact gehad en uit coulance hebben we u dan ook de helft van de verzendkosten van de tweede bestelling teruggestort. We hopen dat u tevreden bent bent uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Nikostore.nl
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit en telefonische ondersteuning. Voor een leek is de site wel enigszins ingewikkeld om uit te vinden wat je nou precies moet hebben en wat waarop past. Wij hebben oudere Niko-binnenwerken en daar blijkt niet per definitie de huidige plaatjes op te passen.
Beoordeling melden
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel en netjes

Veel bij besteld voor een verbouwing. Niet altijd de beste prijs maar zeker het breedste assortiment, en krijg de spullen altijd snel en netjes.
Beoordeling melden
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website, hulpvaardige telefonische ondersteuning, correcte levering; niet supersnel, maar wel vlot en in kleine 👍 verpakking.
Beoordeling melden
RV
Rene V.
Mortsel be
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en zelfs met transportkosten naar Belgie nog €1 goedkoper dan hier bij Brico, Hubo of Gamma en het word aan de deur geleverd
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Producten zijn top, klantenservice heeft me top geholpen met informatie en later ook om een gedeelte van mijn bestelling te annuleren.
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Meeste dingen waren niet allemaal in voorraad maar ze hebben alles samen gestuurd wat heel fijn was. Dank u wel.
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag besteld, morgen in huis Verder goede prijs/kwaliteit verhouding. In de toekomst ga ik hier zeker weten weer bestellen.
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette en correcte levering, volgens opgegeven levertijd. Goed verpakt en voldoet aan de verwachting wat betreft het product.
Beoordeling melden
CV
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel snelle en correcte levering

‘S avonds besteld en de volgende dag reeds geleverd. Nochtans werd als leveringstermijn 1 à 2 dagen gegeven. Top service!
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Blijkbaar had ik verkeerd huisnummer opgegeven. Pakje werd opnieuw opgestuurd zonder problemen. Prima service.
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne samenwerking - eerlijke producten. Wel een lange wachttijd- maar dat wordt vooraf aangegeven.
Beoordeling melden
SG
Sylvia G.
Ingelmunster
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles zoals beschreven. Snelle levering hoewel in het weekend besteld, maandag reeds geleverd
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Denkt mee

Mee gedacht over vervangende producten bij niet meer beschikbaar zijn oude producten.
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Opbouw ip55 wcd

Duidelijke omschrijving van het produkt. Maar wel heel goed lezen voordat je besteld.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige geholpen door de klantenservice, daarna een snelle levering van de producten
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prijs kwaliteit top

Voldoende aanbod aan een scherpe prijs. Alles keurig verpakt en snel verzonden
Beoordeling melden
DD
Dirk D.
Oudenburg
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gemak van bestelling (keuze, ...), snelheid van levering, en product kwaliteit.
Beoordeling melden
AR
Alex R.
Delfzijl
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering. Schakelmateriaal van goede en stevige kwaliteit.
Beoordeling melden