Nikostore.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
Nikostore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Nikostore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019

Beoordelingen voor Nikostore.nl

153 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

947 beoordelingen in totaal

15 mrt. 2023
Mooie website, maar voor particulieren niet altijd duidelijk welke je moet gebruiken. Zo is er ook een "My Niko" portaal (https://my.niko.eu/nl-NL?lang=nl-be) waar je op terrecht komt bij een google search, maar dat is voor professionele gebruikers en installateurs, niet voor particulieren. Ook valt het aanbod me een beetje tegen. Zo zijn niet alle afdekplaten te vinden (horrizontaal vs verticaal) en ook niet alle soorten schakelmateriaal (zoals zigbee / friends of hue schakelaars). Ik zou op zo'n site toch een vollediger aanbod verwachten. Prijzen zijn ook zonder BTW vermeld, voor zo ver ik weet normaal gezien zelfs niet toegelaten in België.

de meest kritische beoordeling

21 aug. 2023
Omdat het bestelde product maar niet geleverd werd ben ik bij de klantenservice aan de bel gaan trekken. Deze hield mij wekelijks keurig op de hoogte dat het product nog steeds niet geleverd was door de leverancier. Vervolgens kwam het bericht dat er slechts 3 van de 6 producten leverbaar waren. Deze zijn naar mij verzonden en de rest gecrediteerd. Wie schetst mijn verbazing toen ik op de site van de leverancier zag staan dat er een vervangend product leverbaar was. Toen ik Nikostore daarop wees hebben zij onmiddellijk het boetekleed aangetrokken. Ik heb na bestelling van de overige exemplaren keurig de verzendkosten gecrediteerd gekregen. Maar er valt in het proces best nog het een en ander te verbeteren....

Beoordelingen voor Nikostore.nl

Overzichtelijke website, hulpvaardige telefonische ondersteuning, correcte levering; niet supersnel, maar wel vlot en in kleine 👍 verpakking.
29 aug. 2023

Prima webshop

Producten waren goed verpakt, levering had iets sneller gekund

Goede service

Goede prijs - kwaliteit - levertijd verhouding
30 aug. 2023
Duidelijke site en zeer snelle levering
3 sep. 2023
30 aug. 2023
22 aug. 2023
Prima kwaliteit en telefonische ondersteuning. Voor een leek is de site wel enigszins ingewikkeld om uit te vinden wat je nou precies moet hebben en wat waarop past. Wij hebben oudere Niko-binnenwerken en daar blijkt niet per definitie de huidige plaatjes op te passen.
15 aug. 2023

Opbouw ip55 wcd

Duidelijke omschrijving van het produkt. Maar wel heel goed lezen voordat je besteld.
8 aug. 2023
Makkelijk bestellen en snel antwoord op de vraag gesteld via de mail.
RR
Ron R.
Lochem
6 aug. 2023
Nette snelle levering. Bezorging erg duur. Moet goedkoper kunnen
31 jul. 2023
Goede producten! Zeer snelle levertijd (binnen 24 uur thuis!)
12 aug. 2023
zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis.
4 aug. 2023
Eenvoudig te bestellen, snelle levering.
26 jul. 2023
De zeer snelle levering na bestelling.
11 aug. 2023
snelle levering. Prima stopcontact.
31 jul. 2023
Snelle en correcte levering