Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de uitstekende en klantgerichte service, en de duidelijke en tijdige communicatie. De website wordt gewaardeerd om het gebruiksgemak en de uitgebreide informatie. Daarnaast zijn klanten positief over de hoge kwaliteit en het doordachte design van de producten, evenals de scherpe prijsstelling. Problemen worden doorgaans snel en correct opgelost, wat door klanten wordt gewaardeerd. Er zijn echter klachten over vertragingen bij de levering en vinden sommige klanten de verzendkosten te hoog.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsNikostore.nl
Ik wil deze winkel van harte aanbevelen. De producten die ik heb ontvangen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Je ziet duidelijk de aandacht voor detail en de degelijke afwerking.
Ook de zeer snelle levering verdient een groot pluspunt — mijn bestelling kwam snel en zonder problemen aan.
Ik zal hier zeker opnieuw bestellen en raad deze winkel aan iedereen aan die kwaliteit en professionele service waardeert.
Klantvriendelijk, goede service en snelle levering.
Wat mij in het bijzonder beviel, was de snelle reactie op mijn mail waarin ik om informatie vroeg over een wandcontactdoos en een draaischakelaar. De informatie was helder en duidelijk. In de mail werden links meegestuurd, die meteen het juiste artikel lieten zien. Ik kon hiermee probleemloos meteen mijn bestelling plaatsen. Fantastische service van de heer Lars. Ook de levering verliep super!! De volgende morgen had ik mijn bestelling in huis. Ook mijn tweede bestelling had ik de volgende morgen in huis. Nikostore, top!
Fijne website met veel keuze uit Niko materiaal. Door een fout van mezelf verkeerd artikel besteld met levertijd. Na telefonisch contact keurig geannuleerd en gratis verzendkosten gekregen om het artikel alsnog te bestellen.
Ik kwam er te laat achter dat alle onderdelen van een schakelaar apart moesten worden besteld; De door mij niet bestelde onderdelen werden vervolgens zonder verzendkosten nageleverd.
Fijne service!
Verwondering van flexibiliteit in hulpvaardigheid
Het begrip dat ik één artikel vergat te bestellen, waardoor ik dit artikel kon bestellen ZONDER toeslag, m.a.w. zonder verzendkosten. Dit is een zuier en mooi gebaar, waarvoor dank.
Het duurde even maar uiteindelijk toch gelukt
Het duurde erg lang voordat ik mijn bestelling binnen had. De levering werd meermaals uitgesteld. Het bleek dat de leverancier het niet voorradig had. Ik werd wel netjes op de hoogte gehouden door Nikostore. En uiteindelijk is het netjes geleverd. Het was echter op voorhand niet duidelijk dat het product tijdelijk niet leverbaar was.
Goede levering prima spul
Goed en fijn materiaal om mee te werken. Veel beter dan het standaard bouwmarkt spul. Goede levering netjes, alleen niet echt snel (bijna 5 dagen voordat het materiaal er was).
Perfecte aankoop
Goede info op de site, goede communicatie na bestelling, zeer vlotte en vooral snelle levering, en dit aan een topprijs 👌
Goede service en tijdig geleverd.
Bij bestelling derde tuin stopcontact echter geen voorraad, derhalve elders besteld
Kwaliteit zeer goed spijtig dat de leveringsdienst niet vlot liep
Ook spijtig dat we 10 euro extra hebben moeten betalen voor levering in België daar waar Niko HQ op 15 km hiervandaan ligt dus niet erg milieubewust
Item op website had heel andere kleur dan in het echt geleverd werd. K9n hele bestelling weer terug sturen. Verzendkosten zijn wel echt hoog. Terugsturen van het pakket kon in klein pakket, 1/3e goedkoper dan verzendkosten die bij bestelling gerekend waren. Geld was wel snel teruggestort
directe melding over verlate levering, alsnog levering ruim binnen aangegeven tijdvak
Perfect op tijd geleverd. Spijtig dat ik ook een bericht kreeg van (zo gezegd Bpost) dat zij ook gingen leveren, maar dat ik nog leveringskosten moest betalen.
Ergens moet er een lek zitten.
Zeer snel geleverd
Een moeilijk te vinden onderdeel. Bij u gevonden.
Goed 👍
Goed, duidelijk en snel geleverd ook goedkoper als andere plaatsen online. Niets om te klagen
Super snelle levering! De bestelling was niet helemaal compleet, zelfde dag nog geregeld en volgende dag al in huis. Super klantenservice!
Prima service en uitermate goede communicatie.
Sneller leveren?
Er was wel een duidelijke communicatie over de late levering
Bestelling Led dimmer
Diverse malen contact gehad met Lars over het juiste type dimmer.
Goed en snel advies gehad.
Was een fout artikel geleverd maar is zeer correct en snel opgelost, niets op aan te merken