Nikostore.nl

1.709 reviews in totaal

1.709 reviews since 30 sep 2019

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2019
nikostore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en het materiaal, en prijzen de vriendelijke, professionele en oplossingsgerichte service van het team. De communicatie wordt overwegend als duidelijk en informatief ervaren, vooral bij vragen of vertragingen. Velen waarderen het brede aanbod en de beschikbaarheid van specifieke producten. De prijzen worden doorgaans als scherp gezien en de retourprocedure wordt als soepel ervaren, met klantgerichte oplossingen bij fouten of tekortkomingen. Er zijn enkele klachten over vertragingen en onduidelijkheid rond levertijden. Daarnaast wordt soms opgemerkt dat bepaalde varianten ontbreken binnen het assortiment en ervaren sommige klanten de verzendkosten als hoog.

ReviewsNikostore.nl

Perfecte service en herzending na verloren eerste zending.

Mijn eerste bestelling van Niko-materialen werd met perfecte feedback erg snel verzonden maar ging verloren bij de vervoerdienst. Na een week informeerde ik Niko.nl dat onmiddellijk positief reageerde en herzending opstartte. Deze verliep opnieuw snel en nu wel perfect. Ik kan voor minstens 100 % tevreden zijn over de service. Ben.
Ik wil deze winkel van harte aanbevelen. De producten die ik heb ontvangen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Je ziet duidelijk de aandacht voor detail en de degelijke afwerking. Ook de zeer snelle levering verdient een groot pluspunt — mijn bestelling kwam snel en zonder problemen aan. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen en raad deze winkel aan iedereen aan die kwaliteit en professionele service waardeert.

Klantvriendelijk, goede service en snelle levering.

Wat mij in het bijzonder beviel, was de snelle reactie op mijn mail waarin ik om informatie vroeg over een wandcontactdoos en een draaischakelaar. De informatie was helder en duidelijk. In de mail werden links meegestuurd, die meteen het juiste artikel lieten zien. Ik kon hiermee probleemloos meteen mijn bestelling plaatsen. Fantastische service van de heer Lars. Ook de levering verliep super!! De volgende morgen had ik mijn bestelling in huis. Ook mijn tweede bestelling had ik de volgende morgen in huis. Nikostore, top!

Een echte aanrader!

Top bedrijf als het gaat om alles omtrent het merk. Snel geleverd, goed advies en een ijzersterk prijs. Onze vaste leverancier, en ook zeker aan te raden aan iederen die een betrouwbare partner/leverancier zoekt wat betreft het merk Niko

groot assortiment

Voor uitbreiding netwerk diverse combinaties van opbouwdozen voor Cat6 en Coax besteld. Snel geleverd, goed verpakt en van prima kwaliteit.
Al jaren goede ervaringen. Snelle levering en fijn retour beleid. Nooit gedoe en super kwaliteit spul van Niko, daar wordt je blij van! :)

Snelle levering van top materiaal

Snelle levering, ik was verheugd over de kwaliteit, zelf heb ik al 40 jaar buiten wcd's van Niko en er mankeert nog niets aan

Een hele gemakkelijke webshop!

Een hele gemakkelijke webshop; producten zijn eenvoudig te kiezen en bestellen. Snel geleverd en goede kwaliteit!
Fantastisch geholpen toen ik vragen had. Vriendelijk en kennis van zaken. Top bedrijf

Degelijk toestel

Toestel geïnstalleerd, doch regeling volume luidspreker voordeur niet er duidelijk.
Goede materialen, goed verpakt en zeer snel bezorgd. Complimenten voor het team.
Fijne website met veel keuze uit Niko materiaal. Door een fout van mezelf verkeerd artikel besteld met levertijd. Na telefonisch contact keurig geannuleerd en gratis verzendkosten gekregen om het artikel alsnog te bestellen.

Zeer goed

Makkelijke site met uitgebreide beschrijving van de artikelen en snelle levering.
Email contact over oud product en advies welk nieuw product past en overeenkomt. Perfect plaatje dus. Bedankt
Snelle levering en de artikelen zijn van goede kwaliteit
M O
Manfred O.

Zo hoort het!

Transparante site, snelle levering en kwaliteit!
Niks op aan te merken. Vlot en correct. Mooi uitgebreid aanbod!

Telefonisch heel goed geholpen

De mevrouw heeft mij heel goed telefonisch geholpen om de juiste materialen te bestellen
Degelijk materiaal. Levertijd werd realistisch ingeschat.
Alles netjes verpakt en supersnel verzonden. Jullie doen alles al goed, ga zo door.