Nikostore.nl- Logo - Beoordelingen

Nikostore.nl
Beoordelingen:

147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.031 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Nikostore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie website, maar voor particulieren niet altijd duidelijk welke je moet gebruiken. Zo is er ook een "My Niko" portaal (https://my.niko.eu/nl-NL?lang=nl-be) waar je op terrecht komt bij een google search, maar dat is voor professionele gebruikers en installateurs, niet voor particulieren. Ook valt het aanbod me een beetje tegen. Zo zijn niet alle afdekplaten te vinden (horrizontaal vs verticaal) en ook niet alle soorten schakelmateriaal (zoals zigbee / friends of hue schakelaars). Ik zou op zo'n site toch een vollediger aanbod verwachten. Prijzen zijn ook zonder BTW vermeld, voor zo ver ik weet normaal gezien zelfs niet toegelaten in België.

de meest kritische beoordeling

21 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Omdat het bestelde product maar niet geleverd werd ben ik bij de klantenservice aan de bel gaan trekken. Deze hield mij wekelijks keurig op de hoogte dat het product nog steeds niet geleverd was door de leverancier. Vervolgens kwam het bericht dat er slechts 3 van de 6 producten leverbaar waren. Deze zijn naar mij verzonden en de rest gecrediteerd. Wie schetst mijn verbazing toen ik op de site van de leverancier zag staan dat er een vervangend product leverbaar was. Toen ik Nikostore daarop wees hebben zij onmiddellijk het boetekleed aangetrokken. Ik heb na bestelling van de overige exemplaren keurig de verzendkosten gecrediteerd gekregen. Maar er valt in het proces best nog het een en ander te verbeteren....
HV
Hubert v.
Hilversum
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Nikostore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Meeste dingen waren niet allemaal in voorraad maar ze hebben alles samen gestuurd wat heel fijn was. Dank u wel.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Blijkbaar had ik verkeerd huisnummer opgegeven. Pakje werd opnieuw opgestuurd zonder problemen. Prima service.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige geholpen door de klantenservice, daarna een snelle levering van de producten
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering en goede prijs
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heldere website, snelle levering.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verlopen zoals het moet
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles correct uitgevoerd.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
WN
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden