golfdriver.nlReviews

: 520Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
golfdriver.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij golfdriver.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
golfdriver.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij golfdriver.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor golfdriver.nl

287 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

520 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 feb. 2022
Vroeg om Clicgear 4 golfkar. Wilde graag zwarte wielen omruilen voor groene. Dit werd zonder probleem meteen geregeld. Besteld en binnen twee dagen binnen. Super service
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 okt. 2021
Ik heb 3 x gekeken naar een houten 1 en houten 3 voor lady’s. Na het uitpakken en naast elkaar zetten heb ik 2 x een houten 3. Ik houd de clubs maar ben niet tevreden en verkeerd geïnformeerd. Dus dit was eenmalig. En zal het zeker niet aanraden bij mensen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor golfdriver.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Duidelijke beschrijving bij het product, precies zoals omschreven en ontzettend snel geleverd! Fijn dat er zo’n mooie korting was op deze set!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
snel, zorgvuldig en goede kwaliteit producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Goed contact met Golfdriver, fijne website, goed geprijsde artikelen en zeer snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Zeer klantvriendelijk, snelle & professionele service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Geweldig snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Voordelig geprijsd, vriendelijk personeel envlotte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Levering was sneller dan beloofd en had ook de beste online prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Snelle bezorging, fijne webwinkel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Altijd snelle bezorging! Zeer tevreden over de producten, goede prijs en de service! Top bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
goede omschrijving, snelle serviceomschrijving
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Duidelijke omschrijving van de artikelen, en snel geleverd. Behoorlijk assortiment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Beoordeling melden