23 mei 2024
Laatst een kindergolfset besteld en deze werd dezelfde dag verzonden. Ik was vergeten een handschoen te bestellen en deed dat in een tweede bestelling later. Golfdriver.nl heeft beide bestellingen samengevoegd en om de dubbele verzendkosten tegemoet te komen hebben ze er gratis golfballen aan toegevoegd. Super blij en mijn zoon vind het een hele mooie set!
Ik meende dat bij het aantal bestellingen stond dat je bij 3 handschoenen korting zou krijgen. Ik bestel 3 handschoenen van hetzelfde merk, alleen in een andere kleur, maar krijg uiteindelijk niet de korting. Jammer
Beoordelingen voor golfdriver.nl
Meest recente eerst
Enkele keren een bestelling gedaan. Accuraat. Bij telefonisch contact goede informatie.
Prima shop. Redelijke prijzen en snelle verzending.
Scherpe prijs, goede service
Goede website
Scherpe prijs
Snelle service
Duidelijke site en goede communicatie. Je kan geen account aanmaken bij je bestelling, dat is een aparte stap. Bij veel webshops kan je aanvinken dat je een account wil aanmaken bij het invullen van je gegevens.
Snelle en correcte levering van de set golfclubsdames Wilson Magnolia.
zeer goede en duidelijke info te vinden op de website.
Heb de set nog maar 1x uitgetest maar kwaliteit lijkt prima .