golfdriver.nlReviews

: 586Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
golfdriver.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij golfdriver.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
golfdriver.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij golfdriver.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor golfdriver.nl

295 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

586 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 feb. 2022
Vroeg om Clicgear 4 golfkar. Wilde graag zwarte wielen omruilen voor groene. Dit werd zonder probleem meteen geregeld. Besteld en binnen twee dagen binnen. Super service
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mei 2022
Wachtwoord herstel werkt niet. Ik wil inloggen, maar ben het wachtwoord vergeten. Bij aanvraag nieuw wachtwoord instellen, nul (0) reactie.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor golfdriver.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
overzichtelijke website, mooie keuze, vlotte afwerking bestelling en levering. Bedankt! Goeie prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
goede en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
goed persoonlijk telefonisch advies en vlotte verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Gewoon goed betrouwbaar bedrijf met snelle goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Snelle levering, gekregen wat beloofd was. Perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Goed telefonisch advies gehad en keurige en snelle levering 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Snelle levering en goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden