Protest Sportswear NL- Logo - Beoordelingen

Protest Sportswear NLReviews

: 3.378Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Protest Sportswear NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Protest Sportswear NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Protest Sportswear NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Protest Sportswear NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Protest Sportswear NL

89 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.378 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 jul. 2022 
van Jan v.
Fijne website, fijne kleding. Levering via GLS wel wat onhandig bij niet thuis. Wordt niet bij buren bezorgd maar je moet een nieuw moment bepalen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 nov. 2022 
De ritsen zijn niet goed ingezet. Daardoor werkt er geen een rits naar behoren. Op de foto kun je zien dat alleen het laatste stukje strak langs de rits is genaaid. Bij de overgang van teddy naar andere stof. Daar blijft de rits ook steeds hangen. De ritsen van de zakken zijn ook heel vreemd ingezet. Deze lopen beide vast en kun je alleen gebruiken als je de jas niet aan hebt en de stof weg drukt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Protest Sportswear NL

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Altijd goed en snel geleverd. Mooie spullen. Heel blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Prachtig product voor een prima prijs. En snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Fijne pully, lekker warm. Ga zo door
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle levering en fijne hoodie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Lekker warm
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
De ritsen zijn niet goed ingezet. Daardoor werkt er geen een rits naar behoren. Op de foto kun je zien dat alleen het laatste stukje strak langs de rits is genaaid. Bij de overgang van teddy naar andere stof. Daar blijft de rits ook steeds hangen. De ritsen van de zakken zijn ook heel vreemd ingezet. Deze lopen beide vast en kun je alleen gebruiken als je de jas niet aan hebt en de stof weg drukt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Supermooie jas, perfecte pasvorm, valt iets klein, dus maatje groter dan normaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Prettige levering mooie kwaliteit Zachte stof /dunne fleece
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Snelle levering en goede kwaliteit producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Mooie website en goede bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Duidelijk en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Fijne zachte broek, die tijdens de outdoor hike & kayakken goed de wind tegenhoud. Door de soepele achterkant zit de broek erg comfy. Zorg wel dat je goed naar de maattabel kijkt, want ik had eerst mijn regulier maat M besteld, maar had bij deze broek (wat de maattabel achteraf gezien al had aangegeven) toch L nodig, want omdat de broek best hoog zit was het anders veel te strak in je taille.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
De kwaliteit van protest zoals altijd top en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Fijne bikinis die lang mooi blijven
Beoordeling melden