Protest Sportswear NL

3.772 reviews in totaal   58 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en correcte levering, evenals de uitstekende, duurzame en comfortabele kwaliteit van de producten. Ook wordt de klantenservice door sommige klanten als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast zijn er positieve ervaringen met de maatvoering, waarbij sommige klanten deze als accuraat beschouwen. Toch zijn er ook minpunten: er zijn klachten over vertragingen bij de levering en een onbereikbare klantenservice in geval van leveringsproblemen. De klantenservice wordt door anderen juist als slecht of niet communicatief omschreven. Verder ervaren sommige klanten afwijkingen en verwarring bij de maatvoering, vooral bij het bestellen en retourneren.

ReviewsProtest Sportswear NL

Erg mooie jas, warm en zit comfortabel.

Antwoord van Protest Sportswear NL

Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop! - Team Protest Sportswear

Prima op tijd geleverd en makkelijk te bestellen

Antwoord van Protest Sportswear NL

Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling! - Team Protest Sportswear

Mooi pak past goed, leuke kleur

Gewoon prima, vind protest een goed en hip merk vooral voor kinderen.

Mooie pasvirm

Mooie pasvorm

Bedankt voor je review! - Team Protest Sportswear
Goede omschrijving van hoe een maat valt. Veel dat ik bestel is te groot. En ik schrok ook van de retourkosten. Deze zijn bij jullie wel vrij hoog.
Al jaren bestel ik met veel plezier bij Protest. Mooie en kwalitatief goede kleding. Keep the summer a life

Geen enkele reactie op mail

De vervoerder kan mijn huis niet vinden. Protest en vervoerder beiden gecontacteerd maar niemand bereikbaar en per email nog geen reactie mogen ontvangen. Bestelling na 1 week nog steeds niet in huis!

Antwoord van Protest Sportswear NL

Bedankt voor je reactie en wat vervelend om te horen! Dat is zeker niet de bedoeling. We nemen contact met je op om dit verder uit te zoeken. - Team Protest Sportswear
Snelle levering!
Heel mooie vrolijke bikini! De gekruiste bandjes staan erg mooi.
Leuke sportieve combinatie
Snelle levering, mooie bikini
Prima zwemshort , snel en netjes geleverd.