Protest Sportswear NL

3.784 reviews in totaal   55 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn doorgaans erg tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Ook wordt de prijs/kwaliteitverhouding vaak positief beoordeeld en zijn er regelmatig aanbiedingen waar klanten blij mee zijn. Voor sommige klanten is de maatvoering naar wens en passend. Toch zijn er ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen in de levering of ontvangen hun pakket helemaal niet. Daarnaast kan de maatvoering soms afwijken, waardoor kleding te groot of te klein uitvalt. De klantenservice wordt niet altijd als goed bereikbaar ervaren en reageert soms traag of helemaal niet. Verder wordt het retourproces als onduidelijk of omslachtig omschreven en zijn retourzendingen niet gratis. Een enkeling meldt dat de productkwaliteit tegenviel.

ReviewsProtest Sportswear NL

Bedankt voor je review! - Team Protest Sportswear
Snelle verzending en goede prijs-kwaliteit 👍🏻

Antwoord van Protest Sportswear NL

Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling! - Team Protest Sportswear

Product

Price reasonably, good discount and especially exceptional quality as usual from Protest. Never failed me so far!!

Antwoord van Protest Sportswear NL

Thank you for your review and we hope to see you again next time! - Team Protest Sportswear
Pakketje niet ontvangen
Al meerdere bikini's gekocht bij Protest. Erg goede kwaliteit. Blijft jft ook goed als je in de zee zwemt

Goed om te horen, graag weer tot een volgende keer! - Team Protest Sportswear
Maatvoering …
Snel geleverd.

Complimenten

De website is snel tegenwoordig, heel nice. De shirts passen zoals altijd goed alsook de korte broeken levering was na één dag al binnen en kon snel van mijn nieuwe outfit genieten. Keep it up! Thanks 🤙
Goede kwaliteit, vlugge bezorging

Antwoord van Protest Sportswear NL

Erg mooie jas, warm en zit comfortabel.

Antwoord van Protest Sportswear NL

Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop! - Team Protest Sportswear

Prima op tijd geleverd en makkelijk te bestellen

Mooie pasvirm

Mooie pasvorm

Bedankt voor je review! - Team Protest Sportswear

Mooi pak past goed, leuke kleur

Gewoon prima, vind protest een goed en hip merk vooral voor kinderen.

Antwoord van Protest Sportswear NL

Goede omschrijving van hoe een maat valt. Veel dat ik bestel is te groot. En ik schrok ook van de retourkosten. Deze zijn bij jullie wel vrij hoog.
Al jaren bestel ik met veel plezier bij Protest. Mooie en kwalitatief goede kleding. Keep the summer a life

Geen enkele reactie op mail

De vervoerder kan mijn huis niet vinden. Protest en vervoerder beiden gecontacteerd maar niemand bereikbaar en per email nog geen reactie mogen ontvangen. Bestelling na 1 week nog steeds niet in huis!

Antwoord van Protest Sportswear NL

Bedankt voor je reactie en wat vervelend om te horen! Dat is zeker niet de bedoeling. We nemen contact met je op om dit verder uit te zoeken. - Team Protest Sportswear
Snelle levering!