Berger Camping- Logo - Beoordelingen

Berger Camping
Beoordelingen:

1.228 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.023 beoordelingen in totaal  

4,26
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Berger Camping voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd wat er besteld werd. Toch heel de tijd schrik gehad dat onze dure bestelling niet geleverd ging worden na heel wat slechte reviews gelezen te hebben. In wereld waarin elke webshop razendsnelle verzending aanbiedt kan je de dag van vandaag eigenlijk niet meer maken om als winkel te zeggen, we hebben het druk en het zal lang duren. En ook de pakketdienst heeft het druk en dat zal ook lang duren. Dat kan en moet veel beter. Ook de tracking was niet up to date en de bestelling (3 klapstoeltjes) werd op een pallet geleverd door een 20 meter lange vrachtwagen van Ziegler 😆. Moraal van het verhaal, de bestelling werd geleverd maar er is ruimte voor verbetering.

de meest kritische beoordeling

7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op 23 mei een bestelling geplaatst en betaald. De levertijd hiervan was 3-5 werkdagen. Op 30 mei waren de laatste gegevens dat hij bij een DHL-punt was. Deze bestelling is nooit op ons adres aangeboden door DHL. Ondertussen hadden wij al wel de toiletruimte gesloopt in verband met de levertijd en onze vakantie met onze camper. Op 30 mei stuurden wij een e-mail hierover naar Berger die zij beantwoorden op 1 juni met de volgende tekst "Beste Ruben & Mirjam, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons dat u langer op uw bestelling moet wachten.Deze werd al op 24 mei overhandigd aan de verantwoordelijke leveringsdienst. DHL heeft ons zojuist laten weten dat uw pakket helaas is teruggestuurd naar ons magazijn. De exacte reden kunnen wij u helaas niet aangeven. Zodra de retourzending weer in ons magazijn aankomt, wordt het bedrag automatisch aan u terugbetaald. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om uw pakket opnieuw te versturen. Dit adres is ingevoerd in ons systeem: Familie Ruben & Mirjam Tamis Juniusstraat 72 1624XE Hoorn Nederland Als daar een fout zit, passen wij het adres graag aan. Wij zouden het fijn vinden als u daarna uw bestelling opnieuw plaatst. Bij verdere vragen kunt u mij altijd bereiken. Ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Eva Uw Berger Camping-team". Tot op heden geen bedrag retour ontvangen. Vandaag weer een e-mail gestuurd met de volgende tekst: "Beste Eva, Dank je wel voor jouw bericht en informatie. Wij zijn niet tevreden over de afhandeling van onze klacht. DHL heeft nooit onze bestelling afgeleverd of daar een poging toe gedaan. Tot op heden hebben wij ook nog onze betaling nog niet terug gestort gekregen. Jullie gaven aan dat de bestelling binnen 3 - 5 werkdagen geleverd zou worden. Naar aanleiding hiervan hebben wij de toiletruimte in onze camper al gesloopt. Wij gaan vrijdag weer weg met onze camper.....helaas zonder toilet. Wij vragen jullie het bedrag voor maandag 12 juni terug te storten. Gebeurt dit niet, nemen wij contact op met de consumentenbond en dienen wij een klacht in bij een overkoepelende organisatie. Wij hopen dat het niet zo ver komt. In afwachting van terugstorting van de € 110. Hartelijke groet, Ruben & Mirjam". Wij hopen dat deze klacht naar behoren én op korte termijn wordt opgelost. Wij zijn nu de dupe van het niet aanbieden door DHL en het zonder duidelijke reden terugsturen naar het magazijn van Berger. Al met al zijn wij nu 17 dagen verder. Tijd dat het bedrag retour gestuurd wordt en wij elders deze set kunnen bestellen. Ruben & Mirjam
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Berger Camping

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Froli bedsysteem

Bij Berger een Froli bedsysteem gekocht omdat zij een completer assortiment hebben/hadden met ook de uitbreidingsset. Prijs ook prima tov anderen. Wel een klein nadeel is de langere levertijd omdat het allemaal via Duitsland loopt. Dat scheelt een dag een drie-vier ten opzichte van bestellen bij andere Nederlandse bedrijven.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
bezorg dienst is pet zeggen dat ze zo laat er zijn dan moet je hem 2 dagen ophalen bij een af haal station niet goed
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, top materiaal. Waren 2 pakketten één koeriersdiensten en ander groot pakket, mss samen leveren?.
Beoordeling melden
PV
Peter V.
Berkel- Enschot
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte keurig verpakte levering. Levertijd was iets langer dan ik gewend ben.
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, Jammer dat de track and trace niet klopt en/of aanwezig is.
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site met veel artikelen voor een goede prijs
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijsstelling voor producten.veel aanbod
Beoordeling melden
15 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlot verloop, bestellen betalen en levering
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring, keurig op tijd geleverd.
Beoordeling melden
LC
leo c.
essen
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nette prijs

Goede foto’s en zeer nette prijs voor het product. Persoonlijk vond ik het iets lang duren voordat het verzonden eerst, maar ik had het op tweede kerstdag aangeschaft. Dus is ook niet een beste tijd om een goede beoordeling over verzending te beschrijven.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Website ok, bezorging traag

Website, bestelling en betaling gaan goed, maar traag. De bezorging is pas écht traag: 4 januari besteld én betaald, PAS 15 JANUARI BEZORGD !
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
ok materiaal verkeerd geleverd. Maar voorstel tot 50% korting is bewijs van goede commerciele instelling.
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed inzicht en prijs. Verzending duurde iets langer dan gedacht.
Beoordeling melden