Berger Camping- Logo - Beoordelingen

Berger Camping
Beoordelingen:

1.228 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.023 beoordelingen in totaal  

4,26
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Berger Camping voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd wat er besteld werd. Toch heel de tijd schrik gehad dat onze dure bestelling niet geleverd ging worden na heel wat slechte reviews gelezen te hebben. In wereld waarin elke webshop razendsnelle verzending aanbiedt kan je de dag van vandaag eigenlijk niet meer maken om als winkel te zeggen, we hebben het druk en het zal lang duren. En ook de pakketdienst heeft het druk en dat zal ook lang duren. Dat kan en moet veel beter. Ook de tracking was niet up to date en de bestelling (3 klapstoeltjes) werd op een pallet geleverd door een 20 meter lange vrachtwagen van Ziegler 😆. Moraal van het verhaal, de bestelling werd geleverd maar er is ruimte voor verbetering.

de meest kritische beoordeling

7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op 23 mei een bestelling geplaatst en betaald. De levertijd hiervan was 3-5 werkdagen. Op 30 mei waren de laatste gegevens dat hij bij een DHL-punt was. Deze bestelling is nooit op ons adres aangeboden door DHL. Ondertussen hadden wij al wel de toiletruimte gesloopt in verband met de levertijd en onze vakantie met onze camper. Op 30 mei stuurden wij een e-mail hierover naar Berger die zij beantwoorden op 1 juni met de volgende tekst "Beste Ruben & Mirjam, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons dat u langer op uw bestelling moet wachten.Deze werd al op 24 mei overhandigd aan de verantwoordelijke leveringsdienst. DHL heeft ons zojuist laten weten dat uw pakket helaas is teruggestuurd naar ons magazijn. De exacte reden kunnen wij u helaas niet aangeven. Zodra de retourzending weer in ons magazijn aankomt, wordt het bedrag automatisch aan u terugbetaald. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om uw pakket opnieuw te versturen. Dit adres is ingevoerd in ons systeem: Familie Ruben & Mirjam Tamis Juniusstraat 72 1624XE Hoorn Nederland Als daar een fout zit, passen wij het adres graag aan. Wij zouden het fijn vinden als u daarna uw bestelling opnieuw plaatst. Bij verdere vragen kunt u mij altijd bereiken. Ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Eva Uw Berger Camping-team". Tot op heden geen bedrag retour ontvangen. Vandaag weer een e-mail gestuurd met de volgende tekst: "Beste Eva, Dank je wel voor jouw bericht en informatie. Wij zijn niet tevreden over de afhandeling van onze klacht. DHL heeft nooit onze bestelling afgeleverd of daar een poging toe gedaan. Tot op heden hebben wij ook nog onze betaling nog niet terug gestort gekregen. Jullie gaven aan dat de bestelling binnen 3 - 5 werkdagen geleverd zou worden. Naar aanleiding hiervan hebben wij de toiletruimte in onze camper al gesloopt. Wij gaan vrijdag weer weg met onze camper.....helaas zonder toilet. Wij vragen jullie het bedrag voor maandag 12 juni terug te storten. Gebeurt dit niet, nemen wij contact op met de consumentenbond en dienen wij een klacht in bij een overkoepelende organisatie. Wij hopen dat het niet zo ver komt. In afwachting van terugstorting van de € 110. Hartelijke groet, Ruben & Mirjam". Wij hopen dat deze klacht naar behoren én op korte termijn wordt opgelost. Wij zijn nu de dupe van het niet aanbieden door DHL en het zonder duidelijke reden terugsturen naar het magazijn van Berger. Al met al zijn wij nu 17 dagen verder. Tijd dat het bedrag retour gestuurd wordt en wij elders deze set kunnen bestellen. Ruben & Mirjam
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Berger Camping

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was vlotjes geleverd en compleet. Zeker niet veranderen naar post.nl. Zeer nare ervaringen, Bpost zijn mensen zijn nog post-beambten en vriendelijke mensen. Die andere hadden misbruik van handtekening en achteraf nog komen dreigen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima product, tegen een redelijke prijs. Nog geen gebruikservaring, gaat pas rondom de Paasdagen gebeuren wanneer we dit seizoen weer voor het eerst gaan kamperen.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn apparaat.

Wij gaan het koelkastje van de zomer pas gebruiken, na een korte test kan ik alleen maar zeggen dat hij super koelt.
Beoordeling melden
JV
Jean V.
Dilsen-Stokkem
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het afdekzeil voor de voorruit past perfect en werd snel geleverd. Alles verliep naar wens :)
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, lagere prijzen dan dezelfde artikelen in Nederland. Snelle levering. Top !
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijk site. Netjes op tijd geleverd. Aantrekkelijke prijs.
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle en vlotte levering

Correcte prijzen en afhandeling van mijn bestelling.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk communicatie en goede levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte Levering van Prima producten
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten tegen goede prijzen.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte afhandeling en communicatie
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product zoals voorgesteld. Correct.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en snelle levering!
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijs en snelle levering
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon snel en goed geregeld
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs snel verzonden
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep perfect...
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle retour betaling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima in orde
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zou ik niet weten
Beoordeling melden