bono.nl- Logo - Beoordelingen

bono.nlReviews

: 1.517Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
bono.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bono.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
bono.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bono.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bono.nl

198 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.517 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Snelle levering, maar zo’n grote doos die met een smerig busje wordt besteld is niet meer van deze tijd. Geef Iig de optie om klein verpakt met de elektrische fiets te laten bezorgen. In Leiden doet Moss dat goed en gezond!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 okt. 2022
Wij hebben een bestelling geplaatst op 23/10 , en zou de volgende dag verstuurd worden , met track en trace code ,maar niets meer gehoord en geen bestelling gezien. Daarnog een berichtje verstuurd , wanneer de bestelling geleverd zou worden , maar tot heden geen antwoord. zeer droevig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bono.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(25)
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Keurig op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
Bone beschikt over een zeer uitgebreid assortiment met kwaliteits producten. Levering en bestelling verlopen soepel en vlot.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Supersnel geleverd! ‘s Avonds besteld, de volgende morgen in huis. En dat voor een heel redelijke prijs. Prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Snelle levering, maar zo’n grote doos die met een smerig busje wordt besteld is niet meer van deze tijd. Geef Iig de optie om klein verpakt met de elektrische fiets te laten bezorgen. In Leiden doet Moss dat goed en gezond!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
niettein lukttkul schrijvenjirhcs HierreiHteI H
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Snelle verzending en breed assortiment in wat ik zocht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Dagje later geleverd dan aangegeven, maar top product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Kleine verpakkingen zou beter zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
De eerste bestelling kon ik gewoon betalen via mijn bank (IDeal) maar de tweede keer lukte dat niet en kon het alleen via de creditcard wat ik liever niet wil want van mijn man. Verder prima!
Beoordeling melden
Geïmporteerd
6 apr. 2022
fijn product maar te kort in gebruik om te beoordelen,maar mijn haar word een beetje krullerig,was anders heel steil.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
9 jan. 2022
Snelle levering, alleen had de verpakking iets kleiner mogen zijn. 1 ding in een hele grote doos.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
15 mrt. 2022
In eerste instantie wat probleempjes met mijn bestelling, maar deze zijn snel goed opgelost.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
4 mrt. 2022
Het was de eerste keer dat ik iets bij jullie besteld had en alles was in orde Leuk zo
Beoordeling melden