bono.nl- Logo - Beoordelingen

bono.nl
Beoordelingen:

831 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.539 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bono.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Everything was great. Only comment really has little to do with bono but much to do with DHL. DHL is my area is the worst shipping company. They lie about attempted deliveries, they have been known to steal shipments and they are never on time when they actually DO deliver. Offering other delivery options would make it a perfect experience.

de meest kritische beoordeling

29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
in eerste instantie kon men niet een gunst doen om de bestelling te annuleren! Terwijl ik 30 minuten na dat ik het besteld had, al meten Bonno dus webshop al op del hoogte stelde. En dan zonder dat ze bij thuis gingen bezorgen!! hebben ze 8,5 KM verder een DHL PUNT waar na het openen van de dat de potje van 100 melatonine 10 MG er niet bij zag van 35€ en kleine haar Shampoo tegen haar uitval wel!! wat en hoofdpijn online shoppen, meetstal gaat het goed! maark een pot van 100 pillen vergeten vraag ik me af!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bono.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering. Alleen de verpakking was slecht. Grote doos met potten pillen er los in. Ook was de doos open en konden de potten er zonder de doos te openen worden uitgehaald.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte aflevering. Goed service.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AD
Andre D.
Mechelen
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog geen lange ervaring met het product daar ik nog niets over zeggen maar wat de bestelling betreft dat ging heel vlot en correct
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bezorgdiensten vragen aan te bellen, het is beneden in de hal van het appartementencomplex gelegd!
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CD
Coen D.
Hoofddorp
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs van supplementen is enorm gestegen
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling kwam snel en prima aan, maar ik geef geen 5 sterren omdat ik van Bono een geschenkje mocht uitkiezen en dat kwam niet mee!
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechts een keer wat besteld.

Na slecht een bestelling is het niet mogelijk een serieuze recentie te schrijven.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen, buiten de extra gratis cadeau dat ik mocht kiezen was er niet bij, wat ik wel jammer vond. Voor de rest goede service.
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
EW
Edward W.
Haarlem
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering, tot op heden geen problemen gehad.
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering op tijd prima
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het nog niet gebruikt 😉
Beoordeling melden