allcam.nl- Logo - Beoordelingen

allcam.nl

268 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.226 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022
allcam.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

31 jul. 2023
De levering is vlot verlopen, dashcam in goede orde ontvangen. Handleiding in het Nederlands op de site, goed geregeld. Aansluiten snel geregeld. Accu cam wel snel leeg. Wat ik jammer vind is dat duurdere camera’s van 300-400 euro, toch nog opmerkingen krijgen over slechte beeldkwaliteit, slecht nachtzicht, kentekens niet te lezen, als je meerdere camera’s aansluit de kwaliteit drastisch daalt. Duurdere camera’s van 800 euro vind ik geen optie en bij 300 -400 euro mag je ook wel een goede beeldkwaliteit verwachten, waardoor ik heb gekozen voor een cam van 99 euro, tot nu toe tevreden.

de meest kritische beoordeling

7 mrt. 2023
Bij de advertentie, van mijn bestelling, stond dat er een melding in een klein balkje dat op alle dashcams 5% korting toegepast wordt. Heb ik de bestelling gedaan en direct daarna zag dat melding, dus ik dacht, ga ik direct een bericht achteraan sturen over de 5% korting. Een hele poos heb ik niks van gehoord, heb ook geprobeerd te bellen maar zonder resultaat. Uiteindelijk kreeg ik een bericht van Carbon Weijtens waarin stond dat ik de korting binnen paar dagen zal krijgen. Op de aankoop bedrag van € 234, 5% betekende € 11,70, maar een paar dagen later kreeg ik maar € 9,95 terug gestort. Conclusie: * Bereikbaarheid = heel matig * Beloftes = niet waar gemaakt Hoop dat ik geen problemen met de bestelde dashcam zal krijgen, want dit voorspelt niet veel goeds. Trouwens, de melding dat een gemaakte bestelling binnen 24 uur zal men thuis krijgen, klopt ook niet, er werden meerdere dagen.
GB
G B.
Assen

Beoordelingen voor allcam.nl

6 apr. 2023
Ik heb nog niks ontvangen
Antwoord van allcam.nl
12 apr. 2023
Goedemiddag, we hebben hierover inmiddels contact met je opgenomen. Mocht je later nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen.