fashionette.nl

251 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.696 beoordelingen in totaal

3 jan 2024
Had in beginsel wat angst om te bestellen daar de prijzen wel bijzonder goed waren in vergelijking met andere aanbieders. Toch besteld en dit hele proces verliep eenvoudig en duidelijk te volgen wat het proces zou worden incl. een geschatte leveringsdatum welke na de feestdagen zou liggen. Heel mooi was dan ook dat bestelde ruim voor die datum en nog voor oud en nieuw geleverd werd!!! Echt blij verrast door zowel kwaliteit van bestelde als levering !!!

24 dec 2023
Snel en gemakkelijk te bestellen, fijne website om te bezoeken. Verbeter punt is verzend informatie. Had express DHL en melding dat dag later zou worden geleverd. Geen DHL mail gehad of vezendbevestging. Na bellen werd aangegeven dat mail binnen 1 uur zou volgen, wederom geen mail gehad. Enkele dagen later ineens toch bezorigng. Had ik net zo goed standaard verzending kunnen doen. Volgende keer beter dan maar.

Beoordelingen voor fashionette.nl

14 okt 2024
Mooie spullen en vaak met een leuke korting. En……. Snel geleverd.
2 okt 2024
Snel geleverd en mooie spoelen
9 okt 2024
6 okt 2024
Nvt
8 okt 2024
5 okt 2024
Het bestelde artikel mankeert niks aan dat is allemaal ok maar de verzending is waardeloos . Krijg van jullie een mail dat het artikel verzonden is klik op volgen ligt het al bij een pick up point . Echt slechte communicatie zo
2 okt 2024
JW
6 sep 2024
"Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over de schoenen die ik heb besteld. De kwaliteit is uitstekend en ze zijn precies zoals beschreven op de website. De prijs is zeer redelijk voor de geleverde kwaliteit. Al met al ben ik uiterst tevreden en kan ik Fashionette zeker aanbevelen aan anderen."
JW
6 sep 2024
Ik ben al jaren klant bij Fashionette en heb altijd een positieve ervaringen gehad met hun service. Helaas is mijn laatste bestelling niet compleet aangekomen; er ontbreekt een accessoire dat bij mijn tas hoort. Ik zou het op prijs stellen als dit probleem snel opgelost kan worden.
RB
R B.
Wassenaar
7 sep 2024
Beter de maten beschrijven. Ik heb net mijn schoenen met pijn in mijn heart terug gestuurd omdat ze te klein waren.
2 sep 2024
Goede prijzen en snelle verzending