Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl- Logo - Beoordelingen

Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
Beoordelingen:

399 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden584 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Windows 10 Pro retail licentie besteld, deze vrijwel direct via email ontvangen. De ontvangen code werkte niet, foutmelding: "deze code wordt al op een ander apparaat gebruikt". Via email gemeld bij Productlicenties en om een nieuwe werkende code gevraagd. Na ongeveer 2 uur een werkende code ontvangen. Wat is goed: lage prijs en probleem met niet werkende code snel opgelost. Wat kan beter: indien mogelijk, vóór verzending controleren of de code wel werkt.
HD
Hennie D.
Oosterhout

Meest relevante negatieve beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product code werkt niet.maak niet uit heb nieuwe pc besteld deze is all heel oud.voor de mensen thuis Bestel niks bij deze bedrijf zijn oplichters.voor de rest maak ik me niet druk is mij nog nooit overkomen en heb 💰 geldt genoeg.meer zal ik ook niet betalen voor een productie code.we hebben hier een Gooie computerzaak productcode bij deze zaak altijdt goed.je mag het geldt in je ? Steken.voor de mensen thuis Bestel niet bij deze bedrijf geloof mij zeker all's je wijnig geld heb
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(289)
(71)
Resetten
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Code snel geleverd, onduidelijkheid goed opgelost

Na contact te hebben gehad een Office licentie gekocht. Uiteindelijk bleek deze niet te koppelen aan je Microsoft account door wijzigingen bij Microsoft. Uiteindelijk heeft Productlicenties dit netjes opgelost en ben ik zeer tevreden!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top webshop

Windows 11 licentie besteld. Die kwam direct via mail en werd tijdens de installatie automatisch geactiveerd. Ik kreeg ook Nog 5% korting op de prijs die toch al laag was.Aan te raden webshop!
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Werkt gewoon.

Goede prijs en snelle e-mail levering van de werkende Windows activatie key die ik nodig had. 'No-nonsense". Ik houd van 'no-nonsense'.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
26 jun 2024
Dat is ook de bedoeling. Fijn dat dit hier ook het geval is.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
perfecte verlopen bestelling , snel de correcte serial code gekregen heel vlotte service Met vriendelijke groeten Vanhooren Franky
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was een beetje huiverig . Maar de code is perfect, ik heb nu een legale Windows 10. Top
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
26 jun 2024
Dank je wel voor je review! We kunnen begrijpen dat je wat huiverig was. Tegenwoordig weet je het nooit. We vinden het toch fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is. Daar doen wij het namelijk voor.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Besteld ...Betaald ....En Direct…

Besteld ...Betaald ....En Direct geleverd op de mail Sneller kan niet top geregeld
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed geregeld, werkt in 1 keer! Zowel Windows 11 Pro, als Office 2021 Pro
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
26 jun 2024
Dat is fijn om terug te lezen! Dank je wel voor je review.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs en goede info - en het werkt

Goede prijs en vooral ook goede info, in casu verschil tss retail en OEM.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle afhandeling, werd na paar minuten per mail afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
3 jul 2024
Fijn om terug te lezen dat het allemaal goed is gegaan. Bedankt voor de review!
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en correct...binnen 5 min na betaling licentie in de maibox
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
3 jul 2024
Dat is fijn om te zien. Dank je wel voor je review!
FV
Frans v.
Voorburg
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel afgehandeld en goede prijs voor een werkend product
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
3 jul 2024
Dat is fijn om te zien. Daar doen we het voor! Dank je wel voor je review.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en duidelijk

Service was heel snel en kreeg duidelijke instructies.
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Kon hem binnen een minuut gebruiken.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
26 jun 2024
Dank je wel voor de review en fijn om te lezen dat het allemaal soepel is verlopen.
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Binnen de 2 minuten key in de mail. Werkt perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
26 jun 2024
Fijn om te lezen dat het allemaal snel is verlopen, dat is ook de bedoeling.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Werkt gelijk kreeg de mail binnen een minuut.
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel en makkelijk aan te vragen
Beoordeling melden
RH
René H.
Someren
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, werkende licentie.
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
3 jul 2024
Dat is de bedoeling ook! Dank je wel voor je review.
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en gemakkelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Dé partner voor al je licenties - Productlicenties.nl
26 jun 2024
Dat is fijn om terug te lezen. Dank je wel voor je review!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel en betrouwbaar
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zo geregeld.
Beoordeling melden