DHK Kozijnen- Logo - Beoordelingen

DHK KozijnenReviews

: 249Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

120 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

249 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 feb. 2022
Goede prijzen, goede communicatie, en snel een antwoord in het geval van vragen. Daarnaast was er in mijn geval ook een klein probleem met de samenstelling van het kozijn - waardoor mijn bestelling niet helemaal correct zou gaan. Werd daarover heel goed geinformeerd, en alles was snel aangepast. Ook het verschil door de aangepaste configuratie werd super snel weer gecorrigeerd! Ik zal hier ook zeker voor andere kozijnen in de toekomst weer bestellen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 apr. 2022
ik heb nog geen kozijnen ontvangen , dus kan niet beoordelen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(82)
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Het duurde even maar daar waren ze 4 kozijnen netjes verpakt ga ze morgen er in plaatsen dank jullie wel dhk als ik weer nodig heb weet ik jullie te vinden dikke duim 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Zeer snelle levering alles goed geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Soepel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Snelle service en afspraken 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
komen afspraken na!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Nette levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Tot dusver uitstekend. Ik heb alleen nog maar de bestelling geplaatst, maar wel met wat aanvullende vragen. De reactie is bijna direct te noemen, dus tot dusver zeer tevreden. Het product moet nog geleverd worden, dus de rest wordt vervolgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Orderproces top, snelle follow up, ik ga er vanuit dat de producten ook hoogwaardig zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
DE menselijkheid en snelheid van handelen bij het oplossen van maatwerk probleem.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Communicatie fantastisch, help erg goed - prijs prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Mooie artikelen, schitterende en correcte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Zo snel kunnen leveren in een korte tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
snel, scherpe prijs, mooie kozijnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Snel geregeld en geleverd thanks
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Snelle levering en goed product
Beoordeling melden