DHK Kozijnen- Logo - Beoordelingen

DHK KozijnenReviews

: 279Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

129 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

279 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 feb. 2022
Goede prijzen, goede communicatie, en snel een antwoord in het geval van vragen. Daarnaast was er in mijn geval ook een klein probleem met de samenstelling van het kozijn - waardoor mijn bestelling niet helemaal correct zou gaan. Werd daarover heel goed geinformeerd, en alles was snel aangepast. Ook het verschil door de aangepaste configuratie werd super snel weer gecorrigeerd! Ik zal hier ook zeker voor andere kozijnen in de toekomst weer bestellen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 apr. 2022
ik heb nog geen kozijnen ontvangen , dus kan niet beoordelen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
In het nabije verleden kozijnen en deuren geleverd gekregen van DHK-kozijnen en dat tot volle tevredenheid. Dus nu uiteraard weer daar besteld. Gaat er volledig vanuit dat het deze maal ook vlekkeloos verloopt. Producten voor een eerlijke prijs en nu de actie gratis upgrade van dubbel naar triple glas. Is dat niet mooi?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering! Goed en snel contact Enig minpuntje is dat er geen afdek-dopjes zijn meegeleverd voor de gaten die je in het kozijn moet boren maar da's voor de zeikerds onder ons. Ik ga mijn voordeur hier zeker ook bestellen binnenkort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
 
Website is duidelijk en eenvoudig kozijnen bestellen, verder nog niets ontvangen dus nog ff afwachten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Leuke site , gratis van dubbel glas naar trippel glas ,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Mooie actie.mooi matriaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
al meerdere keren kozijnen en achterdeur voor thuis besteld top afwerking . goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Fijn contact per mail en telefoon. Al mijn vragen werden met geduld beantwoord :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
prijs. internet site loopt nogal eens vast de afgelopen dagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede producten, service en voor een goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
prima levering, snel, op tijd, alles naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
Goede service en vriendelijk personeel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel bezorgen perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
SITE IS DUIDELIJK
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden