DHK Kozijnen- Logo - Beoordelingen

DHK KozijnenReviews

: 240Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

123 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

240 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 feb. 2022
Goede prijzen, goede communicatie, en snel een antwoord in het geval van vragen. Daarnaast was er in mijn geval ook een klein probleem met de samenstelling van het kozijn - waardoor mijn bestelling niet helemaal correct zou gaan. Werd daarover heel goed geinformeerd, en alles was snel aangepast. Ook het verschil door de aangepaste configuratie werd super snel weer gecorrigeerd! Ik zal hier ook zeker voor andere kozijnen in de toekomst weer bestellen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 okt. 2021 
Waardeloos! Begin september buitendeur besteld in het assortiment in stock. Tot 2x toe gebeld geweest met dezelfde vraag of het een andere draairichting mocht zijn. Hierop had ik eerste x al toegestemd dus bij het 2 de telefoontje had ik eigelijk al een levering verwacht. Bij de levering zitten schroeven ipv ankers. 2weken later en nog steeds geen ankers. We zijn een maand verder ipv 5 dagen!!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
DE menselijkheid en snelheid van handelen bij het oplossen van maatwerk probleem.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Communicatie fantastisch, help erg goed - prijs prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Mooie artikelen, schitterende en correcte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Snelle service en afspraken 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
komen afspraken na!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Nette levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Informeren als levering later word.
Beoordeling melden
Antwoord van DHK Kozijnen
13 sep. 2022
Beste, bedankt voor uw reactie. Helaas heeft de transporteur in uw geval de zending opgeschoven. Hier kunnen wij helaas niet veel aan doen. Met vriendelijke groeten, DHK.nl
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Tot dusver uitstekend. Ik heb alleen nog maar de bestelling geplaatst, maar wel met wat aanvullende vragen. De reactie is bijna direct te noemen, dus tot dusver zeer tevreden. Het product moet nog geleverd worden, dus de rest wordt vervolgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Orderproces top, snelle follow up, ik ga er vanuit dat de producten ook hoogwaardig zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Adviseren goed en leveren zoals overeengekomen: top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Zo snel kunnen leveren in een korte tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Goed geholpen estelle nogmaals bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
snel, scherpe prijs, mooie kozijnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Snel geregeld en geleverd thanks
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Snelle levering en goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Snelle levering. Nette prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
snelle verzending
Beoordeling melden