DHK.nl

1.085 reviews in totaal   207 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 30 okt 2020

dhk-kozijnen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de snelle, correcte en stipte levering van hun bestellingen, die vaak zelfs sneller dan verwacht arriveert. De geleverde producten worden als mooi, degelijk en van goede kwaliteit ervaren. Daarnaast wordt de service als behulpzaam, oplossingsgericht en prettig omschreven, waarbij problemen snel worden opgepakt. De communicatie is duidelijk, vriendelijk en snel, zowel via mail als telefonisch. Klanten vinden de producten scherp geprijsd en zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk in gebruik ervaren. Bij problemen of vragen wordt doorgaans snel en adequaat gereageerd, hoewel enkele klanten aangeven dat de opvolging soms ontbreekt.

ReviewsDHK.nl

Kwaliteit en service.

Snelle service, echte mensen aan de planning kant. Ook even nabellen ivm transport zodat alles duidelijk is. Kozijnen zelf zien er top uit, goed afgewerkt en goed verpakt voor transport. Echt helemaal tevreden, ik zal ik de toekomst zeker eerst hier kijken voor kozijnen en deuren!

Strakke levering zonder gedoe

Snelle levering van het kunststof kozijn. Daar hou ik van. Geen weken wachten maar gewoon hup daar is ie. Chauffeur belde netjes van tevoren dat hij eraan kwam dus geen verrassingen in de straat. Bij aankomst rustig en vakkundig aan het werk gegaan. De deur netjes voor de deur gezet. Zelfs nog rekening gehouden met de wind. Dat zie je niet vaak. Pallet waar de deur op stond ook nog even gedraaid zodat alles stevig en logisch stond. Ik hoefde er zelf niet meer omheen te dansen. Kortom prima service. Prettig contact. Zo hoort het gewoon.
Snel en netjes geleverd En bij bestelling iets vergeten te vermelden Mail gestuurd en die werd snel beantwoord En probleem voorkomen. Ik ben zeer tevreden Grtn wiel Zeevaarders
Op tijd en snel leveren Wat beter kan....sticker die op t raam zit van de deur met andere lijm vast maken...of op andere plek. Deze is niet van het raam te krijgen

Kunststof schuurdeur

Ik heb via de webshop een kunststof schuurdeur besteld. Makkelijk kunnen bestellen en snelle levering. Keurig voor de deur afgeleverd. Deur is mooi en van goede kwaliteit.
Ordering was straight forward, delivery was as advertised. Product was as per the online details.
Alles super geregeld, prachtig deurtje met kozijn.
Correcte levering. Goed contact met chauffeur. Materialen goed verpakt.

Very Good Product ++++

Very good seller, good respond and delivery on time. Thank you so much for the good product you have ++++

Prima service

Goede kwaliteit, netjes gecommuniceerd en snel geleverd. En niet zo duur als andere aanbieders.
Dhk personnel assistance is good,but not with delivery
Kan snel bestellen op de site en snel geleverd en goed verpakt
Snelle vlotte levering doordat het op voorraad is. Kwaliteit valt me niks tegen voor de prijs.
toffe medewerker en mooi geleverd. plaatsing is voor later.
Snelle levering, vriendelijk geholpen. Prima schuurdeur
Top geregeld allemaal

Prima bedrijf

Prima, is al de 2de keer dat ik bestel. Prima bedrijf, goede producten.
Service en uitvoering

DHK.nl

DHK biedt jou een supersnelle kozijnoplossing voor je klus. Honderden standaardmaten direct leverbaar en korte levertijden voor maatwerk. En allemaal ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen!