mypalmshop.nl- Logo - Beoordelingen

mypalmshop.nl
Beoordelingen:

271 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.273 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 mrt. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
mypalmshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben 2 boompjes besteld voor een speciaal doel. De bomen waren gelukkig goed verpakt door MyPalmShop maar PostNL nam de stickers op de dozen niet zo nauw. Hierdoor hadden de boompjes flink wat bladeren verloren en waren beschadigd. Na contact met MyPalmShop werd dit keurig opgelost en konden we toch verder met ons doel. MyPalmshop heeft gewoon netjes geleverd en is probleemoplossend goed bezig geweest waarvoor dank
HV
Hans v.
Eindhoven

de meest kritische beoordeling

17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 2 planten bij Mypalmshop besteld en ontvangen, beide in zeer slechte conditie . De musa basjoo heeft waarschijnlijk met het verpakken en verzenden veel te lang in een veel te warme ruimte gestaan en de rijstpapierplant had op alle bladeren bruine vlekken en op 2 stelen een soort schimmel , daar leek het op. Ik had contact opgenomen met Mypalmshop per email en foto's van beide planten bijgevoegd en kreeg een heel vaag verhaal terug , over de bruine vlekken kwam geen antwoord en met de musa bashoo moest ik het dan een maand aankijken terwijl duidelijk te zien was hoe slecht de conditie van beide planten was . De musa is ook een week later na ontvangst doodgegaan . Wat kan er beter ..... alles eigenlijk ! Te beginnen met gezonde planten te sturen én een betere service , misschien een ander vervoersbedrijf als het daar eventueel mis was gegaan met de musa , een verklaring geven over die bruine vlekken omdat ik zelf niet wist wat het was en daarom die plant ook weggegooid omdat ik bang was dat het mijn andere planten zou aantasten . Het antwoord dat ik het een maand moet aankijken maakt dan dat het termijn van mijn herroepingsrecht verstrijkt. Ook had er een aanbod kunnen komen om beide planten om te ruilen voor gezonde planten en dat is ook niet gebeurd ook al had ik dat zelf wel voorgesteld in mijn email naar deze winkel. Beide planten zijn inmiddels in de container gegooid, ik ben mijn geld kwijt en zal ook nooit meer bij deze winkel bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mypalmshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Het heeft totaal niets gedaan!!

Het heeft totaal niets gedaan, de prijs daarvoor is erg duur!!! Groetjes Jenny de Boer
Beoordeling melden
13 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb mijn pakket nooit ontvangen, maar heb wel dik geld betaald en ik krijg geen contact met mypalmshop, Waardeloos
Beoordeling melden
Antwoord van mypalmshop.nl
5 okt. 2023
Hallo, Er is contact met u opgenomen, helaas hebben wij hier geen antwoord op gehad, het geld is uiteraard via Ideal na een week zonder contact terug betaald. Het is jammer dat u aangeeft dat u geen contact kunt krijgen, wij hebben geen berichten van u ontvangen en u heeft niet op ons gereageerd.
29 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De top was er af dus hij groeit niet meer omhoog maar vooral in de breedte Een foto Dat lukt niet tot mijn spijt
Beoordeling melden
1 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas geen goede aftersales. Defecte palmbomen geleverd zonder correct op te lossen vanuit het bedrijf
Beoordeling melden
17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 2 planten bij Mypalmshop besteld en ontvangen, beide in zeer slechte conditie . De musa basjoo heeft waarschijnlijk met het verpakken en verzenden veel te lang in een veel te warme ruimte gestaan en de rijstpapierplant had op alle bladeren bruine vlekken en op 2 stelen een soort schimmel , daar leek het op. Ik had contact opgenomen met Mypalmshop per email en foto's van beide planten bijgevoegd en kreeg een heel vaag verhaal terug , over de bruine vlekken kwam geen antwoord en met de musa bashoo moest ik het dan een maand aankijken terwijl duidelijk te zien was hoe slecht de conditie van beide planten was . De musa is ook een week later na ontvangst doodgegaan . Wat kan er beter ..... alles eigenlijk ! Te beginnen met gezonde planten te sturen én een betere service , misschien een ander vervoersbedrijf als het daar eventueel mis was gegaan met de musa , een verklaring geven over die bruine vlekken omdat ik zelf niet wist wat het was en daarom die plant ook weggegooid omdat ik bang was dat het mijn andere planten zou aantasten . Het antwoord dat ik het een maand moet aankijken maakt dan dat het termijn van mijn herroepingsrecht verstrijkt. Ook had er een aanbod kunnen komen om beide planten om te ruilen voor gezonde planten en dat is ook niet gebeurd ook al had ik dat zelf wel voorgesteld in mijn email naar deze winkel. Beide planten zijn inmiddels in de container gegooid, ik ben mijn geld kwijt en zal ook nooit meer bij deze winkel bestellen.
Beoordeling melden
15 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
betere planten sturen dit leek negergens op op de pot zat het kroost van een sloot. de plant was door en door verzopen.als je in de pot kneep dat druppelde het water eruit. gauw overgepot,wat zie ik een worm in de pot van daar dat de plant bruine punten had.twee bladeren moet weg halen.nee palm shop dit lijkt nergens op dit is rotzooi bedankt.
Beoordeling melden
23 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leveren niets

Bestelling gedaan, maar kunnen niets leveren... Wacht nog op mijn geld terug... Slechte zaak!
Beoordeling melden
10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Boomvaren

Geleverde planten voldoen echt niet aan de opgegeven grote, enkel de potmaat klopt
Beoordeling melden
RL
Roel L.
Brugge
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden